Zodiak Odesláno 24. leden 2018 Odesláno 24. leden 2018 (upraveno) Dnes jsem si na zítra a pozítří vybral poslední dva dny staré dovolené. Doufám, že mi pošta doručí zítra tohle: Rozhodně to červenému krasavci na obou předních sedačkách bude slušet...... Upraveno 24. leden 2018 uživatelem Zodiak Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. leden 2018 Odesláno 24. leden 2018 prijde mi to takove "levne" kdyz uz tak plnohodnotne potahy Citovat
Zodiak Odesláno 24. leden 2018 Odesláno 24. leden 2018 Jo, levné to je, ale já mám sedačky v prvotřídní kondici a chtěl jsem autotrika v barvě. Tohle mi jako poměr cena/výkon naprosto vyhovuje. Citovat
brixtr Odesláno 27. leden 2018 Odesláno 27. leden 2018 dneska to bylo náročný. Po sto letech vozejk za prdelí a převážení ledničky.. no už je zapojená jen se musí ještě zaplnit Citovat
MilanF1 Odesláno 27. leden 2018 Odesláno 27. leden 2018 Nemá lednice po převozu stát bez zapojení 24 hodin kvůli chladivu? Nebo to už je dneska přežitek? Citovat
brixtr Odesláno 27. leden 2018 Odesláno 27. leden 2018 já se na to ptal je použitá. a nebyla odmražená tak se nechala cca 2 hodiny být. a prý se může normálně zapojit tak snad kvůli tomu neumře to bych byl vážně nas*aný Citovat
Lihous Odesláno 27. leden 2018 Odesláno 27. leden 2018 Ja se dnes pristihl ze jsem se za volantem choval stejne jako ti predemnou - jako de..l .... A co me k tomu primelo par "pohodaru" jedoucich asi z Olesnice kde si byly za "lyzovat" --- mlha ze by se dala krajet dohlednost sotva 400m a jeden trouba za druhym vsichni s mlhovkama ..... Na probliknuti dalkovejma par zareagovalo ale dva jedouci predemnou ee / podotknu ze me skutecne oslnoval / tak ze jsem jel vice mene s poblikavanim dalkovejma az na krizovatku do Dobrusky tam zajel velde auta a gestikuluju ze ma mlhovku .... Hmm ano po vytrouveni kolegou nasledoval vztyceny prostrednicek - proste jsem to nedal .... A zase se sam sebe ptam proc tam za volantem sedi tele kdyz nedokaze uhlidat takoveto hlouposti. Normalni ridic na podobne reaguje obratem - proste jen zapomel ale ........ nikoliv ten se jen drzi volantu - a to si kolikrat ani nejsem jisty ze volant drzi .... a ma platny ridicak. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. leden 2018 Odesláno 27. leden 2018 Dnes jsem měl ranní a dělal jsem kolo za parťáka protože musel narychlo odvézt manželku do špitálu. Lednice se má nechat " uklidnit " po transportu pokud se veze na ležato když je takhle nastojato tak prý není potřeba. Osobně jsem pár lednic odvezl a všechny jsem vezl na stojato. A nechával jsem je stát pár hodin než se zapínali. Jednou mi opravář poradil abych lednici na noc postavil vzhůru nohama že se třeba umoudří a rozeběhne se a tahle ozdravná kůra pomohla na cca 4 měsíce. Citovat
brixtr Odesláno 27. leden 2018 Odesláno 27. leden 2018 tak to bych neotočil už takhle jsem měl co dělat jí dotáhnout na místo Milan+ ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 27. leden 2018 Odesláno 27. leden 2018 já na to byl sám se sousedem ten pak pádil do práce. a s přítulkyní bych do toho teda nešel při nejlepším bych jí musel zase zaplatit nehty a to mi za to nestojí Citovat
TomasARN Odesláno 28. leden 2018 Odesláno 28. leden 2018 dnes som opravil rezonujuci plech nad vyfukom na P308, opravil chladnicku, ktora tiez rezonovala a oblednal ziarovky do auta Philips Silvervision a VisionPlus. Zvysok dna uz nepohnem ani prstom Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2018 Odesláno 29. leden 2018 v pátek ráno, při cestě do rachoty jsem si všiml na jedné křižovatce, že vedle stojí nějaká dodávka--myslím mercedes--, měla trochu pokrčený předek, ale asi se s tím nedalo odjet, dneska ráno auto očesané jako ovca--bez světel, kol, boční dveře otevřené , někdo si pomohl... Citovat
Lihous Odesláno 29. leden 2018 Odesláno 29. leden 2018 Ja si vcera overil ze zmrzle jahody zalite mlekem a doslazene cukrem sice jdou tyc.mixerem zpracovat - nic mene porce je neadekvatne drazssi - u nas to bude cena cca 1400,- Mixer nejdrive hucel pak se zacalo jiskrit pote se zakourilo zasmrdelo - a ja konstatoval no meli jsme ho uz 7let koupime jiny ..... Bude na prodej zachovale prislus. radim.1008 a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. leden 2018 Odesláno 30. leden 2018 Volno na autobusu, budíček okolo 7,30 nacpal sem pračku (Máňu) po 8,30 jsem šel ty věci z Máni pověsit k sušení v 9 jsem začal čistit kotel okolo oběda jsem měl hotový kotel po obědě jsem vylez na půdu u našich sundat mojí bývalou postel která se vrací do toho předělávaného pokojíku u našich pak jsme tu postel s tatíkem sestavili a teď jsem přišel z garáže včera jsem opláchnul 807 z toho největšího bordelu dnes jsem ji vyluxoval a konečně se dokopal nalepit klubovou samolepku. Takže od teď mě pozná každý i když moje auto vypadá jinak úplně " tuctově" že by ho nikdo nepoznal. No a to jsem chtěl trochu odpočívat. Citovat
Zodiak Odesláno 30. leden 2018 Odesláno 30. leden 2018 Ráno práce, bylo hezké počasí, tak "kolečko" revize Heř.Městec, Prachovice, Třemošnice, Skuteč, Chrudim. Po práci vyzvednout dceru, zkrmit psa a tři kočky, trochu poklidit a prohnat myčku nádobí, teď Prostřeno a počkat, až manželka dorazí z odpolední. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. leden 2018 Odesláno 30. leden 2018 tak nejak sem se flakal v praci - dal si 24 hospod po praze domu dorazil pred 2 odpoledni a frajersky sem se vrhnul na netesny EGR na sluzebaku - po 2 hodinach prace zjisteno ze byl uz nekdy zaslepen nekterym z majitelu a ze ani nova ucpavka tesnost nezarucuje - ale aspon to ma ted sportovnejsi zvuk Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 31. leden 2018 Odesláno 31. leden 2018 (upraveno) Dnes jsem jen obdrzel pro me uz ztracenou drobnost objednanou pred vanoci - jeste musim kontaktovat prodejce a zase mu vratit vracenou platbu - sice uz bude na 1/2 puvodni ceny ale "slusnost" je proste slusnost. Pak jsem pripravil tak nejak auticko do nemecka - mycka vysavac zitra okna .... Upraveno 31. leden 2018 uživatelem Lihous Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 31. leden 2018 Odesláno 31. leden 2018 JJ - taky mi Wish vrátil peníze za 4 nedodané věci a oni postupně dvě z nich dorazily. To je težký, když to necháš vyhnít déle, tak ti už nemohou vrátit a když to řešíš včas, tak se pak stane tohle . . . Citovat
Zůza Odesláno 1. únor 2018 Odesláno 1. únor 2018 Tak jsme dnes "konečně" odstrojili stromek Sice už kapánek opadával, ale nejradši bych ho měla až do Velikonoc No a tohle po něm zbylo.. bord.. nepořádek regius a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.