Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem si na zítra a pozítří vybral poslední dva dny staré dovolené. Doufám, že mi pošta doručí zítra tohle:

Rozhodně to červenému krasavci na obou předních sedačkách bude slušet......

autotrika-sport-way-barva-cervena.jpg

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Jo, levné to je, ale já mám sedačky v prvotřídní kondici a chtěl jsem autotrika v barvě. Tohle mi jako poměr cena/výkon naprosto vyhovuje.

Odesláno

dneska to bylo náročný. Po sto letech vozejk za prdelí a převážení ledničky.. no už je zapojená jen se musí ještě zaplnit :D

27393683_10210484007128071_1451235628_o.jpg

27398861_10210484006928066_244368052_o.jpg

Odesláno

já se na to ptal je použitá. a nebyla odmražená tak se nechala cca 2 hodiny být. a prý se může normálně zapojit tak snad kvůli tomu neumře to bych byl vážně nas*aný :D 

Odesláno

Ja se dnes pristihl ze jsem se za volantem choval stejne jako ti predemnou - jako de..l ....
A co me k tomu primelo par "pohodaru" jedoucich asi z Olesnice kde si byly za "lyzovat" --- mlha ze by se dala krajet dohlednost sotva 400m a jeden trouba za druhym vsichni s mlhovkama .....
Na probliknuti dalkovejma par zareagovalo ale dva jedouci predemnou ee / podotknu ze me skutecne oslnoval / tak ze jsem jel vice mene s poblikavanim dalkovejma az na krizovatku do Dobrusky tam zajel velde auta a gestikuluju ze ma mlhovku ....
Hmm ano po vytrouveni kolegou nasledoval vztyceny prostrednicek - proste jsem to nedal .... :(
A zase se sam sebe ptam proc tam za volantem sedi tele kdyz nedokaze uhlidat takoveto hlouposti.
Normalni ridic na podobne reaguje obratem - proste jen zapomel ale ........ nikoliv ten se jen drzi volantu - a to si kolikrat ani nejsem jisty ze volant drzi .... a ma platny ridicak.

Odesláno

Dnes jsem měl ranní a dělal jsem kolo za parťáka protože musel narychlo odvézt manželku do špitálu.

Lednice se má nechat  " uklidnit " po transportu pokud se veze na ležato když je takhle nastojato tak prý není potřeba.  Osobně jsem pár lednic odvezl a všechny jsem vezl na stojato. A nechával jsem je stát pár hodin než se zapínali. Jednou mi opravář poradil abych lednici na noc postavil vzhůru nohama že se třeba umoudří a rozeběhne se a tahle ozdravná kůra pomohla na cca 4 měsíce.

Odesláno

já na to byl sám se sousedem ten pak pádil do práce. a s přítulkyní bych do toho teda nešel :D

při nejlepším bych jí musel zase zaplatit nehty a to mi za to nestojí :D

Odesláno

dnes som opravil rezonujuci plech nad vyfukom na P308, opravil chladnicku, ktora tiez rezonovala a oblednal ziarovky do auta Philips Silvervision a VisionPlus. Zvysok dna uz nepohnem ani prstom :)

Odesláno

v pátek ráno, při cestě do rachoty jsem si všiml na jedné křižovatce, že vedle stojí nějaká dodávka--myslím mercedes--, měla trochu pokrčený předek, ale asi se s tím nedalo odjet:myslim, dneska ráno auto očesané jako ovca--bez světel, kol, boční dveře otevřené :mrk, někdo si pomohl...:(

Odesláno

Ja si vcera overil ze zmrzle jahody zalite mlekem a doslazene cukrem sice jdou tyc.mixerem zpracovat - nic mene porce je neadekvatne drazssi - u nas to bude cena cca 1400,-
Mixer nejdrive hucel pak se zacalo jiskrit pote se zakourilo zasmrdelo - a ja konstatoval no meli jsme ho uz 7let :D koupime jiny .....
Bude na prodej zachovale prislus.

Odesláno

Volno na autobusu, budíček okolo 7,30 nacpal sem pračku (Máňu) po 8,30 jsem šel ty věci z Máni pověsit k sušení v 9 jsem začal čistit kotel okolo oběda jsem měl hotový kotel po obědě jsem vylez na půdu u našich sundat mojí bývalou postel která se vrací do toho předělávaného pokojíku u našich pak jsme tu postel s tatíkem sestavili a teď jsem přišel z garáže včera jsem opláchnul 807 z toho největšího bordelu dnes jsem ji vyluxoval a konečně se dokopal nalepit klubovou samolepku. Takže od teď mě pozná každý i když moje auto vypadá jinak úplně " tuctově" že by ho nikdo nepoznal. No a to jsem chtěl trochu odpočívat.

Odesláno

Ráno práce, bylo hezké počasí, tak "kolečko" revize Heř.Městec, Prachovice, Třemošnice, Skuteč, Chrudim. Po práci vyzvednout dceru, zkrmit psa a tři kočky, trochu poklidit a prohnat myčku nádobí, teď Prostřeno a počkat, až manželka dorazí z odpolední.

Odesláno

tak nejak sem se flakal v praci - dal si 24 hospod po praze
domu dorazil pred 2 odpoledni a frajersky sem se vrhnul na netesny EGR na sluzebaku - po 2 hodinach prace zjisteno ze byl uz nekdy zaslepen nekterym z majitelu a ze ani nova ucpavka tesnost nezarucuje - ale aspon to ma ted sportovnejsi zvuk :P

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem jen obdrzel pro me uz ztracenou drobnost objednanou pred vanoci - jeste musim kontaktovat prodejce a zase mu vratit vracenou platbu - sice uz bude na 1/2 puvodni ceny ale "slusnost" je proste slusnost.
Pak jsem pripravil tak nejak auticko do nemecka - mycka vysavac zitra okna ....

310120182479.jpg

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

JJ  - taky mi Wish vrátil peníze za 4 nedodané věci a oni postupně dvě z nich dorazily. To je težký, když to necháš vyhnít déle, tak ti už nemohou vrátit a když to řešíš včas, tak se pak stane tohle . . .  :roker

Odesláno

Tak jsme dnes "konečně" odstrojili stromek :( Sice už kapánek opadával, ale nejradši bych ho měla až do Velikonoc :D 

No a tohle po něm zbylo.. bord.. nepořádek :D 

IMG_20180201_182818.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...