Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pěkná sbírka. Ale ne můj šálek, dvojka nebo pimprlík. In vino veritas, in vagina penis. :) a apage satanas.... :)

Odesláno

Tvl. To je mazec, tři dcery. Já mám jen jednu, ale ta mi dává sodu. Zvládnout tři a ještě k tomu manželku..... Klobouk dolů. :roker

Odesláno

Sedím v práci a čekám na zákazníky 7 dní PEUGEOT. 

Stejně tak jako včera a celý tento týden. Byl jsem tady celý minulý týden včetně soboty a samo sebou tady budu i celý následující týden. To tedy už jen do pátku. Jak to tak počítám je to 18 dní práce a jeden den volno. :myslim  Když pak přijde klient a rozčílí se, že mu nechci dát o dost větší slevu než je ta akční. Tak jsem na něj milej a slušnej. Jak taky jinak.  

Odesláno

Ono to je i horsi - ja si myslel ze u nas ve Skodovce a jejich system kdy je 10x za sebou a nekdy s dnem volna i 14dnu  .....
Pravda na linkach to bude veselejsi nez u prodejce nic mene byt na neurvaleho zakaznika slusny a v pohode je nekdy moc velky problem!

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Po dopoledním lítání po Jičínské nemocnici na pohotovosti ORL jsme se konečně dostali k pozdní odpolední nedělní vycházce.

Ba co víc, minimaxa už ví, co bude příště v neděli k obědu :D

IMG_20180121_161843.jpg

IMG_20180121_161733.jpg

IMG_20180121_161658.jpg

IMG_20180121_161649.jpg

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Já su krajánek, pravidelně jezdím HB, SY, CR, PU, UO, HK, RK, NA, TU, SM, JC.... Zrovna zítra Opočno, Dobruška, Týniště a Kostelec n.O. celkem to spolknu, ale ten Jičín je tak trochu nestandartní, Rumcajs, Cipísek, Manka.... To město je fuckt divný.

Guest minimaxa
Odesláno

Ve Verchlábe ORL není, v Jilemnici jo, ale ne pohotovost, takže tradá do Řáholce... :D

Odesláno
před 2 minutami, minimaxa napsal:

Ve Verchlábe ORL není, v Jilemnici jo, ale ne pohotovost, takže tradá do Řáholce... :D

Není to blīž do Trauče? Imho, ve Vrchlabí je ten špitál prej dobrej....

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Z Jilemnice už to bylo blíž do Jičína. Jo, teď co to vlastní Penta a ne ten zloděj, bývalý senátor Dryml, je to ve Vrchlabí lepší. 

Upraveno uživatelem minimaxa
Guest Scratch
Odesláno
před 9 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

jeste tam teda chybi domaci slivovice a domaci orechovice
slivovici si setrim na narozeni 3-ti dcery v breznu a orechovici nechce nikdo chlastat protoze to je moc sladky (ujela mi ruka)

Pozvi si moji starou. Ty ta orechovice pojede :D

před 6 hodinami, Zodiak napsal:

Tvl. To je mazec, tři dcery. Já mám jen jednu, ale ta mi dává sodu. Zvládnout tři a ještě k tomu manželku..... Klobouk dolů. :roker

Mam dve dcery a manzelku k tomu. K tomu retrivrici a obcas i tchyni..... Mi neco povidej :D

Jinak tedy dnes prochajda s mym krivochcalkovym gangem okoreneny neplanovany koupanim kdy nam pes skocil do Popelky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...