Guest StibTo Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Mas hezky termin Tome , tak aby vyslo pocasko jako nam Tome vim ze to je docela palba ale Blazek je proste aspon pro mne uplne super. no a dneska se chystam vyklidit bordel, nalozit to a odvezt opet na sberak, pak nejaky pifko s kamosem, a pak uvarit gulasek na sobotu Mě to je ukradený oblek mi platí matka coby svatební dar Včera jsme byli mimojiné právě u Blažka a pak v Pietro Filipi. Sako+kalhoty komplet okolo 10-11K ...zatím nekoupeno, ale máme alespoň ucelenější představu. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Auto jsem dnes obdaroval novými příčníky z Autokelly Citovat
Vena garážmistr Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Dneska ranní celkem pohodovka docela solidní přestávky takže jsem si i zdřímnul. No a po práci do OBI koupit novou svíčku do sekačky neb tráva začíná útočit, odtud do AK pro výfuk známé na Punťu. A cestou ještě pro nějaký proviant a ty brusné papíry do Lídlu. A tam to začalo nejdřív SMS volejte FÚ p. XY máte špatně vyplněné DP. Sotva jsem to přelouskal a pochopil tak telefon začal zvonit a transfúzska jestli bych mohl zítra ráno dojet dát krev tak jsem řekl že já bych mohl ale že nevím jak na to budou reagovat v práci a že se hned ozvu jak to zjistím , tak honem volat do práce naštěstí na směnovým seděl taky dárce takže pochopení situace bleskurychlé a bez přemlouvání mi bylo na zítra uděleno volno. Na transfúzku jsem jen zavolal že teda zítra dojdu. A pak jsem volal na FÚ tam mi bylo sděleno že mám v DP tři chyby a musí tedy podat opravné a jestli teda bych mohl dojít v pondělí tak že paní bude sedět na přepážce a že mi s tím pomůže. No tak musím vymyslet jestli to zvládnu vyplnit tak jak mi říkala nebo jestli tam s tím poletím. Jinak co se týče Stibtovo záležitosti tak když tehdy začalo něco podobného hrozit mě a byl jsem nucen jako se jít alespoň podívat po nějakém obleku tak jsem strašně trpěl a abych nemusel nic takového absolvovat podruhé tak jsem si vyfasoval služební kvádro a když jsem to dotáhnul domů tak hned co vleču tak jsem prohlásil že svatební mantl a že v ničem jiném nepůjdu. Rázem ustali veškeré přípravy s tím že ten papír není až tak důležitý. No a dnes jsem rád protože bych musel všude uvádět rozvedený (použitý). A to kvádro jsem taky užil kolika kamarádům jsem v něm byl na jejich velkém dnu ale už nějaký čas se na něj chytá prach protože jsem z něj vyrostl. Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Mno nemame v planu porizovat neco jednorazoveho kdyz uz to bude stat 10K+ tak snad aby to vydrzelo - treba na chozeni na svatby jinym parum a nebo treba na pracovni pohovory Citovat
Guest servisman Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Chtěl jsem dnes objednat samolepku webovku, ale bylo mne to drobet rozmluveno, takže asi nebude. Citovat
Péťa Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 StibTo, pak nezapomeňte natočit svatební video: http://www.jenpromuze.cz/video/show/4378-nejhorsi-svatebni-video-na-svete Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 pokračuje repas dětského kola (krom výpletu všechno rozebrat,vyčistit,promazat a znova poskládat) pro Šimona . . . zítra něco vemu opískovat do práce,po pracovním víkendu stříknu do barvy a může se skládat a učit jezdit(šlapat) Citovat
Milan+ Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Mno nemame v planu porizovat neco jednorazoveho kdyz uz to bude stat 10K+ tak snad aby to vydrzelo - treba na chozeni na svatby jinym parum a nebo treba na pracovni pohovory Tak na pracovním pohovoru to kvádro moc nepomůže Citovat
oddie Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Tomu, kdo se živí rukama, moc kvádro nepomůže, tomu, kdo se živí hubou, ano Citovat
Jeny Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Předpokládam, že oblek bude černej, ten už se stejně jinam než na svatby a na pohřby dneska nenosí . Citovat
Vvitty Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Na svatbu se da jit i v dzinach a kosili, pripadne v kratasech, k cemu hned oblek? Citovat
oddie Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Ale tak, to unosí. Pane, takový výjimečný okamžik, to si musíte užít, vždyť syn se vám žení dvakrát, třikrát za život ! Citovat
Vvitty Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 no jo. nektery synci se holt nepouci ani na podruhe Citovat
oddie Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Taky si říkám, že potřetí už bych do toho nešel, ale víš jak - chlap má sice mozek a péro, ale příliš málo krve na to, aby mohl používat oboje zároveň Citovat
oddie Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Tak to gratulace, do toho bych asi nešel, u nás radši rodila manželka Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Předpokládam, že oblek bude černej, ten už se stejně jinam než na svatby a na pohřby dneska nenosí . Predpokladas spatne, zatim to vypada, ze bude vsechno jen ne klasicky cerny Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Tak na pracovním pohovoru to kvádro moc nepomůže Na druhou stranu muzes mit v hlave co chces ale az tam nakracis ohaklej jako vidlak bude ti to k... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. duben 2015 Odesláno 24. duben 2015 to Stejsn : gratulace veliká. No dnes jsem byl na rychlém darování krve. Večer mi volali z VFN že by potřebovali abych došel že akutně potřebují tu skupinu co mám já. Takže jsem ještě volal do práce jestli mě pustí a kupodivu ani nebylo moc keců a volno jsem dostal. Takže teď už se můžu doma povalovat na gauči a do 15.40 to mám placené jako bych byl v práci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.