Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mas hezky termin Tome :), tak aby vyslo pocasko jako nam :D

Tome vim ze to je docela palba ale Blazek je proste aspon pro mne uplne super.

no a dneska se chystam vyklidit bordel, nalozit to a odvezt opet na sberak, pak nejaky pifko s kamosem, a pak uvarit gulasek na sobotu :)

Mě to je ukradený oblek mi platí matka coby svatební dar :D  Včera jsme byli mimojiné právě u Blažka a pak v Pietro Filipi. Sako+kalhoty komplet okolo 10-11K ...zatím nekoupeno, ale máme alespoň ucelenější představu.

Odesláno

Dneska ranní celkem pohodovka docela solidní přestávky takže jsem si i zdřímnul. No a po práci do OBI koupit novou svíčku do sekačky neb tráva začíná útočit, odtud do AK pro výfuk známé na Punťu. A cestou ještě pro nějaký proviant a ty brusné papíry do Lídlu. A tam to začalo nejdřív SMS volejte FÚ p. XY máte špatně vyplněné DP. Sotva jsem to přelouskal a pochopil tak telefon začal zvonit a transfúzska jestli bych mohl zítra ráno dojet dát krev tak jsem řekl že já bych mohl ale že nevím jak na to budou reagovat v práci a že se hned ozvu jak to zjistím , tak honem volat do práce naštěstí na směnovým seděl taky dárce takže pochopení situace bleskurychlé a bez přemlouvání mi bylo na zítra uděleno volno. Na transfúzku jsem jen zavolal že teda zítra dojdu. A pak jsem volal na FÚ tam mi bylo sděleno že mám v DP tři chyby a musí tedy podat opravné a jestli teda bych mohl dojít v pondělí tak že paní bude sedět na přepážce a že mi s tím pomůže. No tak musím vymyslet jestli to zvládnu vyplnit tak jak mi říkala nebo jestli tam s tím poletím.

Jinak co se týče Stibtovo záležitosti tak když tehdy začalo něco podobného hrozit mě a byl jsem nucen jako se jít alespoň podívat po nějakém obleku tak jsem strašně trpěl a abych nemusel nic takového absolvovat podruhé tak jsem si vyfasoval služební kvádro a když jsem to dotáhnul domů tak hned co vleču tak jsem prohlásil že svatební mantl a že v ničem jiném nepůjdu. Rázem ustali veškeré přípravy s tím že ten papír není až tak důležitý. No a dnes jsem rád protože bych musel všude uvádět rozvedený (použitý). A to kvádro jsem taky užil kolika kamarádům jsem v něm byl na jejich velkém dnu ale už nějaký čas se na něj chytá prach protože jsem z něj vyrostl.

Odesláno

Mno nemame v planu porizovat neco jednorazoveho kdyz uz to bude stat 10K+ tak snad aby to vydrzelo - treba na chozeni na svatby jinym parum a nebo treba na pracovni pohovory :)

Guest servisman
Odesláno

Chtěl jsem dnes objednat samolepku webovku, ale bylo mne to drobet rozmluveno, takže asi nebude.

Odesláno

pokračuje repas dětského kola (krom výpletu všechno rozebrat,vyčistit,promazat a znova poskládat)  pro Šimona . . . zítra něco vemu opískovat do práce,po pracovním víkendu stříknu do barvy a může se skládat ;)  a učit jezdit(šlapat) :papa

Odesláno

Mno nemame v planu porizovat neco jednorazoveho kdyz uz to bude stat 10K+ tak snad aby to vydrzelo - treba na chozeni na svatby jinym parum a nebo treba na pracovni pohovory :)

Tak na pracovním pohovoru to kvádro moc nepomůže :D

Odesláno

Taky si říkám, že potřetí už bych do toho nešel, ale víš jak - chlap má sice mozek a péro, ale příliš málo krve na to, aby mohl používat oboje zároveň ;)

Odesláno

Předpokládam, že oblek bude černej, ten už se stejně jinam než na svatby a na pohřby dneska nenosí :D .

Predpokladas spatne, zatim to vypada, ze bude vsechno jen ne klasicky cerny

Odesláno

Tak na pracovním pohovoru to kvádro moc nepomůže :D

Na druhou stranu muzes mit v hlave co chces ale az tam nakracis ohaklej jako vidlak bude ti to k...

Odesláno

to Stejsn : gratulace veliká.

No dnes jsem byl na rychlém darování krve. Večer mi volali z VFN že by potřebovali abych došel že akutně potřebují tu skupinu co mám já. Takže jsem ještě volal do práce jestli mě pustí a kupodivu ani nebylo moc keců a volno jsem dostal. Takže teď už se můžu doma povalovat na gauči a do 15.40 to mám placené jako bych byl v práci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...