Havlicek.Lukas Odesláno 9. srpen 2017 Odesláno 9. srpen 2017 (upraveno) co je - foceno v prubehu tady uz hotovo ted kluci odpocivaj Upraveno 9. srpen 2017 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Péťa Odesláno 9. srpen 2017 Odesláno 9. srpen 2017 před 2 hodinami, oddie napsal: Tři jebačky v jednom dni, to by ti spousta chlapů závidělo Záleží na tom, jak ta sestřička (doktorka) vypadala Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. srpen 2017 Odesláno 9. srpen 2017 Však tím si musí projít každý kdo se věnuje nějaké takové zábavě (práci) . Že bezpečnost práce není jen prázdný pojem a to vím z vlastní zkušenosti a i jako syn bezpečáka i když on ten bezpečák bych mohl taky vyprávět jaký kraviny dělal. To strašně obdivuju ty různý příspěvky na yutubu hlavně ty zámořský frajery on jde jen povolit a vyměnit kolo a bere si brejle a rukavice a když náhodou vyndá carboflexu tak si nasadí i náhubek aby se nenadejchal tý práce. Citovat
Hafity Odesláno 9. srpen 2017 Odesláno 9. srpen 2017 před 20 minutami, Péťa napsal: Záleží na tom, jak ta sestřička (doktorka) vypadala To proběhlo během asi půl hodiny.... POJEB byl od sestřičky, typ "kudlanka nábožná".... Sestřičky tam byly dvě, ta druhá se nějak neangažovala.... Citovat
Hafity Odesláno 10. srpen 2017 Odesláno 10. srpen 2017 No a dnes oficoš potvrzeno, co už dlouho viselo ve vzduchu: k 31.12.2017 se ruší moje pracovní pozice.... Tedy nejenom moje, z pěti lidí si nechají jen jednoho. A vsadím dolar proti fazoli, že já to nebudu.... To mám za to, že jsem se nenaučil leštit kliky a nasazovat na hlavu kondom.... Nu což, začneme vyhledávat jiné zaměstnání.... Vidím to na Amazon.... Citovat
FrantaCV Odesláno 10. srpen 2017 Odesláno 10. srpen 2017 @Hafity Tak Tě to potkalo taky. Ale AMAZON? - trochu z ruky Já jsem hledal tady: https://www.hitprace.cz/prace/?lokalita=Chomutov&search_pracobor=administrativa&ppvztah=plny http://www.profesia.cz http://www.jobs.cz Chce to trochu víc než jen trpělivost, ale nakonec se povedlo a mám to tzv. "u nosu". Nepochybuji, že bys odkazy našel sám, ale třeba to takto bude rychlejší a pomůže. Tahle nejistota je ubíjející a "DEPKA" klepe na dveře. Citovat
Hafity Odesláno 10. srpen 2017 Odesláno 10. srpen 2017 (upraveno) Díky oběma! Ten Amazon jsem myslel trochu ironicky, proto ten smajlík.... Na Jobs mám profil už delší dobu, protože, jak jsem psal výše, delší dobu to viselo ve vzduchu i když to byly JPP.... Upraveno 10. srpen 2017 uživatelem Hafity Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. srpen 2017 Odesláno 10. srpen 2017 trochu tmelu trochu barvicky a vypada to k svetu druha stran pokracovani zitra Citovat
KoudaK Odesláno 11. srpen 2017 Odesláno 11. srpen 2017 Od 01:50 do 10:08 řezání a odklízení stromů ze silnic okolo dědiny a ten poslední padlé na badmintonovou halu. Citovat
FrantaCV Odesláno 11. srpen 2017 Odesláno 11. srpen 2017 No, klobouk dolů, nic k závidění. Nás to tady jen tak lízlo, takže jen trochu víc vody. Citovat
radim.1008 Odesláno 11. srpen 2017 Odesláno 11. srpen 2017 Taky tu v okolí popadalo několik stromů. Jsem zvědavý jak to vypadá v lese. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. srpen 2017 Odesláno 11. srpen 2017 No potěš pr... to jste si mákli Kouďáku. Tady od rána cedí když jsem se vracel z práce tak jsem se byl podívat na hrázi rybníka zatím tam je rezerva ale moc velká už není. Citovat
KoudaK Odesláno 11. srpen 2017 Odesláno 11. srpen 2017 @Vena garážmistr ještě teď suším komplet propocený těžký hadry a boty a rukavice jak by smet... Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. srpen 2017 Odesláno 11. srpen 2017 Tady taky cedi +vichrice vse mi tady litalo,urvalo to u parniku dvere,nejde proud... Tak jsme si ohrali vodu na plynovym sporaku,vykoupali jsme se jak za starych dob od nejmladsiho po nejstarsiho a jdem spat.... Citovat
Milan+ Odesláno 12. srpen 2017 Odesláno 12. srpen 2017 Ono se to tam kolem vás asi prohnalo pěkně. Citovat
Charlie 1 Odesláno 12. srpen 2017 Odesláno 12. srpen 2017 (upraveno) Hele mazec tady byl peknej.....nastesti tady nelitaly strechy ale vedeni el.strhany vyvraceny sloupy,vyvraceny lesy el pujde snad v utery kdyz to dobre pujde,nastesti se nikomu nic nestalo... Upraveno 12. srpen 2017 uživatelem Charlie 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. srpen 2017 Odesláno 12. srpen 2017 dal si sobotni sichtu - vaclavak zavrenej na kazdem rohu policajt a nad hlavou vrtulnik Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. srpen 2017 Odesláno 12. srpen 2017 No tos moh čekat když se v práglu srocovali sexuální menšinové. Já byl taky v práci na ranní. Druhá ranní co má parťák dovču a podruhé jsem musel jet navíc včera protože mě střídal brigádník a nestíhal přejezd ze své práce na ježdění a dnes pro změnu si brigádník o práci napsal a pak to hodil za hlavu a nepřišel vůbec. Ještě zítra ranní a pak pondělí volno a pak 3 odpolední a budu mít 18 dní dovču já. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.