Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Však tím si musí projít každý kdo se věnuje nějaké takové zábavě (práci) . Že bezpečnost práce není jen prázdný pojem a to vím z vlastní zkušenosti a i jako syn bezpečáka i když on ten bezpečák bych mohl taky vyprávět jaký kraviny dělal. To strašně obdivuju ty různý příspěvky na yutubu hlavně ty zámořský frajery on jde jen povolit a vyměnit kolo a bere si brejle a rukavice a když náhodou vyndá carboflexu tak si nasadí i náhubek aby se nenadejchal tý práce.

Odesláno
před 20 minutami, Péťa napsal:

Záleží na tom, jak ta sestřička (doktorka) vypadala :D

To proběhlo během asi půl hodiny.... POJEB byl od sestřičky, typ "kudlanka nábožná".... :D Sestřičky tam byly dvě, ta druhá se nějak neangažovala....

Odesláno

No a dnes oficoš potvrzeno, co už dlouho viselo ve vzduchu: k 31.12.2017 se ruší moje pracovní pozice.... Tedy nejenom moje, z pěti lidí si nechají jen jednoho. A vsadím dolar proti fazoli, že já to nebudu.... To mám za to, že jsem se nenaučil leštit kliky a nasazovat na hlavu kondom.... Nu což, začneme vyhledávat jiné zaměstnání.... Vidím to na Amazon.... :D

Odesláno

@Hafity Tak Tě to potkalo taky.:( Ale AMAZON? - trochu  z ruky:myslim Já jsem hledal tady:

https://www.hitprace.cz/prace/?lokalita=Chomutov&search_pracobor=administrativa&ppvztah=plny

http://www.profesia.cz

http://www.jobs.cz

Chce to trochu víc než jen trpělivost, ale nakonec se povedlo a mám to tzv. "u nosu". Nepochybuji, že bys odkazy našel sám, ale třeba to takto bude rychlejší a pomůže.

Tahle nejistota je ubíjející a "DEPKA" klepe na dveře.

Odesláno (upraveno)

Díky oběma! Ten Amazon jsem myslel trochu ironicky, proto ten smajlík....

Na Jobs mám profil už delší dobu, protože, jak jsem psal výše, delší dobu to viselo ve vzduchu i když to byly JPP....

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

Od 01:50 do 10:08 řezání a odklízení stromů ze silnic okolo dědiny a ten poslední padlé na badmintonovou halu. 

DSC_1166.JPG

Odesláno

Tady taky cedi +vichrice vse mi tady litalo,urvalo to u parniku dvere,nejde proud...

Tak jsme si ohrali vodu na plynovym sporaku,vykoupali jsme se jak za starych dob od nejmladsiho po nejstarsiho a jdem spat....

Odesláno (upraveno)

Hele mazec tady byl peknej.....nastesti tady nelitaly strechy ale vedeni el.strhany vyvraceny sloupy,vyvraceny lesy el pujde snad v utery kdyz to dobre pujde,nastesti se nikomu nic nestalo...

IMG_20170812_093008.jpg

IMG_20170812_093022.jpg

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno

No tos moh čekat když se v práglu srocovali sexuální menšinové.

Já byl taky v práci na ranní. Druhá ranní co má parťák dovču a podruhé jsem musel jet navíc včera protože mě střídal brigádník a nestíhal přejezd ze své práce na ježdění a dnes pro změnu si brigádník o práci napsal a pak to hodil za hlavu a nepřišel vůbec. Ještě zítra ranní a pak  pondělí volno a pak 3 odpolední a budu mít 18 dní dovču já.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...