Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

včera a dnes je hrozné počasí--vítr jak na větrné hůrce a furt prší, k tomu ráno kolem nuly, ve strachu jedu do obchodu, že na mě spadne strom nebo větev, už jsem v garáži všechno přerovnal, uklidil, dokonce se dívám z nudy i na ULICI  :roll😯🙈🙂

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 No jestli se nepletu tak to bude nějaká verze modifikované vétřiesky alespoň podle toho spodku. Myslí že tam je i aviáckej oturbenej motor. 

Já jsem dneska přezul své dva povozy. U skorobrášky Pepíka jsem vytáhnul z jeho likvidované 306 40litrů nafty. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nic zajimaveho se nedelo vcera na tetovani dnes sem cekal 2 hodiny na ikvidatora kvuli stretu sluzebni ovce se zajicem - prijel prekvapive 3 minuty po tom co sem odjel z kanclu

ale potkal sem cestou zajimavy ukaz
na prvni pohled to vypadalo jak traktor s vidlema na prdeli
ve finale to byl asi traktor ktery mel cely vnitrek kabiny otoceny k vidlim a kabina byla vlastne prdel s motorem
jo a jelo to na podvalu zakurtovane takze prevoz - i kdyz bych to rad videl jet po vlastni ose - musi to byt sranda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo těch 40 litrů nafty v nádrž jinak  tuctovka se skoro půlmíčem na hrbu. Za poslední dva týdny to byla druhá kterou rušil. Ta první byla trochu lepší měla jen tři kila na hrbu. Jinak obě auta byli hodně používaný a nějakou péči navíc jim dal až Pepík ale už to nešlo je zachránit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Charlie 1Má to jen na cabrio se kterým bude hýbat minimálně takže o propadnutí se dlažby do štěrku bych se nebál to že se udělají " lavory" pod kolama a že časem se v tom projedou koleje to bych řekl že je jistý  ale nebude to žádný drama. Já mám v garáži na podlaze taky zámkovku 8cm pod tím mám 12-15 cm štěrku (4/6) a pod tím 20-30 cm štěrku (16/32) a po roce používání se začali dělat koleje teď už asi po třech letech používání tam jsou ty koleje i vidět. Ale já vím že jsem to odfláknul protože se mi nechtělo jet do půjčovny pro vibrační desku tak jsem to jen srovnal a na srovnané naházel dlažbu. Ale rozdíl je že u mě se v té garáži auta střídají . Takže se chystám že ten střed kde je to nejhorší vytahám dorovnám štěrkem půjčím vibračku a trochu to zatluču a pak naházím dlažbu zpátky. Jen pořád nemůžu najít chuť to udělat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak výš jak @Péťa. Je fakt že mě tehdy trochu tlačil čas a když jsem byl hotový s hrubým rovnáním podkladu tak bych sice desku stihnul vyzvednout ale musel bych jí půjčit na víkend  protože už bych jí do zavíračky nestihl vrátit ( 2500 nebo 400 Kč je rozdíl) a počkat do pondělí jsem nechtěl protože co kdyby nebylo počasí aby se to dalo dělat, protože ve středu měli přijet stavět garáž. Takže za víkend jsme to měli s tatíkem položený. No nedá se nic dělat jak na to najdu chuť tak se na to vrhnu a předělám to. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

×
×
  • Vytvořit...