ozzy56 Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 (upraveno) auto bez displeje dnes asi neexistuje--se*rou to i do nejlevnějších aut, přitom 40% procent zájemců o nové auto je vůbec nechce, a nejsou to jen penzisti (co jsem četl) Upraveno 12. leden 2024 uživatelem ozzy56 Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Jojo taky se poohlizim po klasicnem sedanu - kombik je jen sud ktery se neda odhlucnit - koupe kombiku byl nas zivotni preslap. Ale lepsi stare proverene nez nove totalne k nicemu. A s elektronikou - tim ty auta doslova zabiji - kdyby to bylo alespon odladene tak snad ale to co se pousti do vyroby ..... Ted na dilne menil EGR na aute od WV po cca 60tis/km ! Citovat
sitler Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Jako ano, pokud nepotrebujes kombika kvuli objemu kufru, bude sedan vzdycky lepsi volba akusticky, tuhosti... mozna jeste liftback by sel, ale klasicky sedan je na tohle idealni. @ozzy56 neverim, ze 40% lidi chce auto bez displeje. Mozna 40% chce auto bez sileneho multimedialniho centra misto mensiho displeje, ve kterem se dobre naladi radio, ovlada audio celkove, slouzi jako displej pro hadns-free a pro nastaveni zakladnich parametru auta. Klidne mozno i monochromatickeho. Ale bez displeje si troufnu tvrdit dneska auto nechce nikdo. Citovat
Péťa Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 @ozzy56 asi myslel dotykový displej, pomocí kterého se vše nastavuje. Naštěstí i automobilky (některé) se zase začínají vracet ke klasickým ovladačům - tlačítkám. Milan+, Medvěd, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 (upraveno) před 12 hodinami, sitler napsal: @ozzy56 neverim, ze 40% lidi chce auto bez displeje. Mozna 40% chce auto bez sileneho multimedialniho centra misto mensiho displeje, ve kterem se dobre naladi radio, ovlada audio celkove, slouzi jako displej pro hadns-free a pro nastaveni zakladnich parametru auta. Klidne mozno i monochromatickeho. Ale bez displeje si troufnu tvrdit dneska auto nechce nikdo. V tom případku je dobré, abych se Ti představil, páč právě já jsem zrovna takový řidič, kterého nucená akceptace elektrotechnických výdoblitků v autech neskutečně točí. Jednak řidiče připravuje dík všemožným zásahům do řízení o radost z jízdy, druhak z řidičů vychovává nesvéprávná hovada, která se za volantem nudí a čumí všude kolem, páč přece mají káru plnou "asistentů" co to, že oni mají něco řešit, přece zvládnou za ně. I když jsem jezdil se Supem z výroby vybaveným maximem takových doplňků, stejně jsem všechno co šlo povypínal a dalo mi dost práce vysvětlit kolegovi, aby je ani on neaktivoval. Osobně žádný display v autě nepotřebuju a čím míň takových cypovin budu v autě mít, tím budu šťastnější a spokojenější před 18 hodinami, sitler napsal: Ja bych chtel slusne MPV v konfiguraci 2-3-2 nebo 2-3-3 se samostatne vyjimatelnymi nebo alespon plne do roviny sklapecimi sedackami. To je teprve sakra nedostatkova vec. V tom případě si dovolím dopobručit Galaxy nebo S Max, mám ho už pár let a velká spokojenost. Upraveno 13. leden 2024 uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 @Medvěd Galaxy/S-Max znam. Ale uz i ty jsou dnes jen ojetiny a novy uz nikdy nebudou (s-max ma nejaky posledni skladovky, Galaxy uz ani to) Myslel jsem to primarne tak, ze tahle kategorie bohuzel v podstate umrela. Jinak k tomu displeji: myslim si, ze minimalne od radia a od panelu klimatizace ho chces mit vzdycky , mit tam videt co je naladeno, jak je nastaveno, takze ano, klidne 40% chce auto bez velkyho patlato displeje, ale ne ze 40% lidi chce auto uplne bez. Péťa a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 Pokud koukáš po novém MPV, pak holt Korea a Hyundai Staria, ale tam si nevybavím jestli jsou sedačky sklopné do podlahy Citovat
sitler Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 hmmm... premejslim, jestli si udelat predni brzdy )kotouce+desky) svepomoci nebo to hodit do servisu a neresit , sice na tom neni zadna zaludnsot, ale nahoda je blbec... @Medvěd radsi nekoukam , zatim bych musel vykrast banku asi . ALe je mi jasny, ze za par let uz nic moc nebude, Citovat
Milan+ Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 (upraveno) @sitler myslím,že to bude servis,nějak si nevzpominam,že by jsi tu postnul něco co na autě dělal sám Docela mě i včera a předevčírem sejřilo, že jsem na té střeše kvůli teplotě nemohl být s nima, je tu o pár příspěvků výše,jeden by se něco přiučil. Upraveno 13. leden 2024 uživatelem Milan+ Citovat
ozzy56 Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 (upraveno) někde jsem to četl--40% lidí ty televize uprostřed přístrojovky nechce, tečka, jezdil jsem bez toho desítky let a šlo to, kdo má jiný názor, ať si to v konfigurátoru zaškrtne a zaplatí , ještě ve 406 to myslím nebylo a nic mi nechybělo, ostatní auta co jsem měl, tak už se toho nešlo zbavit ani při koupi vozu (kupoval jsem nové) navíc jsem přesvědčen, že je to nebezpečné zařízení, odvádějící pozornost řidiče od dění na silnici--a o tomhle nemíním ani debatovat , leda by se všechny funkce okamžitě po rozjezdu auta zablokovaly... Upraveno 13. leden 2024 uživatelem ozzy56 Charlie 1, Medvěd a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 Mám takového tucha,že Mazda tohle udělala,blokace po rozjezdu,zase se najdou tací co chtějí filmy za provozu, výmluvy,že děti koukají,když čekají atd.,atd. Když v tom budu chrápat,tak to pochopím. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 pro děcka (vnuky) jsem měl přehrávače DVD, stojí to pár kaček--myslím ty co se dají odnést i domů..., a kdo se chce dívat na filmy za jízdy, ať jde do kina Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 před 22 hodinami, Milan+ napsal: Tak jsem to byl převzít ,hotovo ,použito cca180m2 fólie,130m2 polystyren a 130m2 skelné vlákno,počítám s fotovoltaikou tak musí být pod fólií. Budeš davat FVE a čerpadlo ? nebo jen na svoji spotřebu? ted tam topis plynem? Citovat
sitler Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 @Milan+ na c4 si toho moc nedělám. Není čas:D , na Berlingu jsem si brzdy vepředu dělal sám (a s podivem to fungovalo) . Prostě spekuluju, že sám kotouče a desky seženu za nějaký 3500,- komplet, nářadí na to doma mám... A v servisu mě to přijde na 2x tolik minimálně. @ozzy56 i 406 měla displej , konkrétně právě na rádio, palubak a tak. Proto říkám, že těch 40% nechce právě multimediální patlacentrum, ale takový základní displej určitě ano. Úplně bez to budou naprosto mizivé počty lidí. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 u vás ta prehozeni brzd chce servus 3500Kč? tady servisaci v okoli cca na 2,5 hodiny prace max.1200Kč… Citovat
sitler Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 tak jednak ma prirazku na material, druhak neco na praci , jen material pocitaj skoro 4500,- , a 3 hodinova sazba prace a 700,- za hodinu (coz je ok, nejak se ty lidi a dilna platit musi) Milan+ a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 13. leden 2024 Odesláno 13. leden 2024 před 7 hodinami, Medvěd napsal: V tom případě si dovolím dopobručit Galaxy nebo S Max, mám ho už pár let a velká spokojenost. Po tomhle taky koukám, ale benzín s koulí aby jeden pohledal.... Citovat
ozzy56 Odesláno 14. leden 2024 Odesláno 14. leden 2024 dnes na celkem úzké silnici v zatáčce protijedoucí městská policie snad půl metru na mojí straně, pravýma kolama jsem byl už ve škarpě, mám to na kameře ale kašlu na to..., žádný maják atd., ale když už tak jezdí i policie... Citovat
sitler Odesláno 14. leden 2024 Odesláno 14. leden 2024 Spechali cdat pokutu za parkovani, nebo na kafe. Citovat
radim.1008 Odesláno 14. leden 2024 Odesláno 14. leden 2024 Dnes celé odpoledne strávené u nás v sokolovně na dětském maškarním. Zase chtěl jít za hasiče. Asi za to může ta "nová" Tatra, co v pátek zaparkovala do hasičárny. pavelu96, Pepito, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.