MJSytic Odesláno 7. květen 2022 Odesláno 7. květen 2022 Tomu říkám předpisová seč o max 1/3 výšky To uděláš tam/zpátky a máš plný koš, ne? Péťa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 7. květen 2022 Odesláno 7. květen 2022 To je ulička ke kompostu sekaná už podruhé na dvě šířky sekačky. Ale po týdnu tam a zpátky a koš byl plný. Citovat
sitler Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 No... Strihnul jsem si dnes už cestu do Nového Jičína... S autem plným dětí 8-12... Jsem vyčerpán:D , snad jr unaví plavecké závody a budou cestou domů chrápat Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 @radim.1008 byl jsi v poslední době v divadle ? protože koukat na ty bagry je rozumnější Medvěd ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 @Medvěd díky za tu červenou , ale v poslední době co vyberu za představení, tak lidi chodí po půlhodině domů..., já vím, můžu si za to sám..., buď vulgarity nebo nahota... Citovat
Medvěd Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 (upraveno) Ozzy - já byl v poslední době v divadle několikrát a vždy spokojený (Werich s Vojtou Kotkem, Hrdý Budžes s Hrzánovou + několik her Studia Dva a teď se těším na Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách). Určitě se dobré představení vybrat dá - ta červená je tedy za to nepravdivé odsouzení veškeré divadelní produkce. Chodili bychom do divadla i častěji, ale problém je jak s časem, tak s nedostupností lístků - dostat se např. do Dejvického divadla nebo do Divadla Járy Cimrmana není vůbec snadný úkol. Další hledisko je i cena lístků, která je relativně vysoká - ale za dobré divadlo holt odpovídající. Upraveno 8. květen 2022 uživatelem Medvěd Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Taky nějak vůbec nemám problém si vybrat představení v divadle. Spíš čas a lístky. A to bez vulgarit a nahoty. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Ještě, že žiju "na vesnici" a tak mě tyto radovánky mijejí. Divadlo není z toho, co potřebuju navštěvovat. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Protože tam máte bagr a traktor Medvěd a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 To není tím. Když někdy něco zahlédnu třeba v TV, tak si kolikrát nemůžu pomoc, ale připadá mi to trapný. A co se mi nelíbí, tak na to nekoukám. Citovat
Sawoy Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 No to je ten problém: CO zahlídneš v TV. Buď starou dobrou ověřenou klasiku, absolutní perly typu Furianti s Munzarem s spol. někdy z konce sedmdesátých, Sluhu dvou pánů apod., nebo relativně novou dnes už taky klasiku, namátkou Blbec k večeři, Jakub a jeho pán, to už ale TV neuvidíš, pak nesehnatelný věci typu Dejvice, Cimrmani, to dávají občas, a pak nejvíc moderní hrůzy, na který fakt nevím, kdo chodí. Tuhle jsem zahlídl nějakou novodobou Maryšu a nedávno cosi neuchopitelyho, myslím že tam byla Ramba Voříšková a Křenková, no to byl obojí ultramoderní děs že mi to hlava nebrala. Takže nedej na to, co "umělci" a "dramaturgové" cpou na obrazovku a vyber si nebo si nech poradit něco osvědčenýho. Tuhle jsem na Vinohradech viděl Pygmalion, Vaculíková čili současné nastudování a super. ozzy56 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Asi může hrát roli i bydliště, páč jako Pražák mám holt podstatně širší výběr než někdo z okresního města. Když vidím reklamní plochy kulturních stánků mimo velká města, není mi z nabidky úplně volno (one-man show Ivana Vyskočila bych nedal ani v největším sebezapření) Sawoy ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 A to je ten Vyskočil ještě z tý míň hrozný půlky. Viz svým způsobem geniální film Prodavač humoru ... jak je to starý tak je to nářez ... a realita asi idnes. Citovat
radim.1008 Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 (upraveno) před 2 hodinami, Sawoy napsal: No to je ten problém: CO zahlídneš v TV. Buď starou dobrou ověřenou klasiku, absolutní perly typu Furianti s Munzarem s spol. někdy z konce sedmdesátých, Sluhu dvou pánů apod., nebo relativně novou dnes už taky klasiku, namátkou Blbec k večeři, Jakub a jeho pán, to už ale TV neuvidíš, pak nesehnatelný věci typu Dejvice, Cimrmani, to dávají občas, a pak nejvíc moderní hrůzy, na který fakt nevím, kdo chodí. Tuhle jsem zahlídl nějakou novodobou Maryšu a nedávno cosi neuchopitelyho, myslím že tam byla Ramba Voříšková a Křenková, no to byl obojí ultramoderní děs že mi to hlava nebrala. Takže nedej na to, co "umělci" a "dramaturgové" cpou na obrazovku a vyber si nebo si nech poradit něco osvědčenýho. Tuhle jsem na Vinohradech viděl Pygmalion, Vaculíková čili současné nastudování a super. Nevyberu, páč do Prahy na tento typ umění bych nejel, ani nešel u nás do kulturáku. Prostě maloměšťácký nekulturní ovado. To budu radši sedět s mladým na mezi a koukat na ty traktory. Upraveno 8. květen 2022 uživatelem radim.1008 Vena garážmistr, Fruktis a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 @Sawoy ta Maryša byla pecka, co ?? abych pravdu řekl, tak chodíme do divadla v naší vesnici spíše na pražské umělce, na přání mé ženy , já už předem vím, že to bude pišovina, zvlášť ty poslední zpracování klasických her, ale ona tam nepůjde sama , že..., tak potom trpím jako zvíře a říkám si, jak by bylo za ty prachy s chlapama v hospodě Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 @radim.1008 Mě češtinář ve čtvrťáku řekl, že jsem kulturní barbar a to byla jedna z mála věcí, kdy jsem s ním souhlasil radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 @ozzy56 Kdyby tak někde u vás na tý vsi když teda říkáš místo divadla v TV sehráli něco z TV v divadle, třeba Dispečer a ... to by byla pecka!! Ani Kobr by v to nemusel bejt ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 (upraveno) Nejsem bůhvíjakej znalec kultury (třeba vážná hudba nebo opera mě fakt nic neříkají), ale do divadla cca 2x do roka s rodinou zajdu. Do kina cca 1x měsíčně převážně na české filmy a jsem s produkcí celkem spokojený. Včera jsme zašli s Helou na film PROMLČENO. Film se nám hodně líbil - byť šlo o fikci, tak člověk musel mimoděk přemýšlet nakolik je ten příběh opravdu vymyšlený a jestli se čistě náhodou nemohl fakticky odehrát. Výkony herců jako je Karel Roden to celé jen umocnily. Upraveno 8. květen 2022 uživatelem Medvěd Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.