Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No... Strihnul jsem si dnes už cestu do Nového Jičína... S autem plným dětí 8-12... Jsem vyčerpán:D , snad jr unaví plavecké závody a budou cestou domů chrápat :D

Odesláno (upraveno)

Ozzy - já byl v poslední době v divadle několikrát a vždy spokojený (Werich s Vojtou Kotkem, Hrdý Budžes s Hrzánovou + několik her Studia Dva a teď se těším na Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách). Určitě se dobré představení vybrat dá - ta červená je tedy za to nepravdivé odsouzení veškeré divadelní produkce.

Chodili bychom do divadla i častěji, ale problém je jak s časem, tak s nedostupností lístků - dostat se např. do Dejvického divadla nebo do Divadla Járy Cimrmana není vůbec snadný úkol. Další hledisko je i cena lístků, která je relativně vysoká - ale za dobré divadlo holt odpovídající.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

To není tím. :myslim Když někdy něco zahlédnu třeba v TV, tak si kolikrát nemůžu pomoc, ale připadá mi to trapný. A co se mi nelíbí, tak na to nekoukám. :D:D

Odesláno

No to je ten problém: CO zahlídneš v TV. Buď starou dobrou ověřenou klasiku, absolutní perly typu Furianti s Munzarem s spol. někdy z konce sedmdesátých,  Sluhu dvou pánů apod., nebo relativně novou dnes už taky klasiku, namátkou Blbec k večeři, Jakub a jeho pán, to už ale TV neuvidíš, pak nesehnatelný věci typu Dejvice, Cimrmani, to dávají občas, a pak nejvíc moderní hrůzy, na který fakt nevím, kdo chodí. Tuhle jsem zahlídl nějakou novodobou Maryšu a nedávno cosi neuchopitelyho, myslím že tam byla Ramba Voříšková a Křenková, no to byl obojí ultramoderní děs že mi to hlava nebrala. Takže nedej na to, co "umělci" a "dramaturgové" cpou na obrazovku a vyber si nebo si nech poradit něco osvědčenýho. Tuhle jsem na Vinohradech viděl Pygmalion, Vaculíková čili současné nastudování a super.

Odesláno

Asi může hrát roli i bydliště, páč jako Pražák mám holt podstatně širší výběr než někdo z okresního města. Když vidím reklamní plochy kulturních stánků mimo velká města, není mi z nabidky úplně volno (one-man show Ivana Vyskočila bych nedal ani v největším sebezapření)

Odesláno

A to je ten Vyskočil ještě z tý míň hrozný půlky. Viz svým způsobem geniální film Prodavač humoru ... jak je to starý tak je to nářez ... a realita asi idnes.

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Sawoy napsal:

No to je ten problém: CO zahlídneš v TV. Buď starou dobrou ověřenou klasiku, absolutní perly typu Furianti s Munzarem s spol. někdy z konce sedmdesátých,  Sluhu dvou pánů apod., nebo relativně novou dnes už taky klasiku, namátkou Blbec k večeři, Jakub a jeho pán, to už ale TV neuvidíš, pak nesehnatelný věci typu Dejvice, Cimrmani, to dávají občas, a pak nejvíc moderní hrůzy, na který fakt nevím, kdo chodí. Tuhle jsem zahlídl nějakou novodobou Maryšu a nedávno cosi neuchopitelyho, myslím že tam byla Ramba Voříšková a Křenková, no to byl obojí ultramoderní děs že mi to hlava nebrala. Takže nedej na to, co "umělci" a "dramaturgové" cpou na obrazovku a vyber si nebo si nech poradit něco osvědčenýho. Tuhle jsem na Vinohradech viděl Pygmalion, Vaculíková čili současné nastudování a super.

Nevyberu, páč do Prahy na tento typ umění bych nejel, ani nešel u nás do kulturáku. :D Prostě maloměšťácký nekulturní ovado. :D:DTo budu radši sedět s mladým na mezi a koukat na ty traktory. :mad:

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

@Sawoy  ta Maryša byla pecka, co ??   abych pravdu řekl, tak chodíme do divadla v naší vesnici spíše na pražské umělce, na přání mé ženy 😉, já už předem vím, že to bude pišovina, zvlášť ty poslední zpracování klasických her, ale ona tam nepůjde sama , že..., tak potom trpím jako zvíře a říkám si, jak by bylo za ty prachy s chlapama  v hospodě 😂🙈

Odesláno

@ozzy56 Kdyby tak někde u vás na tý vsi když teda říkáš místo divadla v TV sehráli něco z TV v divadle, třeba Dispečer a ... to by byla pecka!! Ani Kobr by v to nemusel bejt 🤣

Odesláno (upraveno)

Nejsem bůhvíjakej znalec kultury (třeba vážná hudba nebo opera mě fakt nic neříkají), ale do divadla cca 2x do roka s rodinou zajdu. Do kina cca 1x měsíčně převážně na české filmy a jsem s produkcí celkem spokojený.

Včera jsme zašli s Helou na film PROMLČENO. Film se nám hodně líbil - byť šlo o fikci, tak člověk musel mimoděk přemýšlet nakolik je ten příběh opravdu vymyšlený a jestli se čistě náhodou nemohl fakticky odehrát. Výkony herců jako je Karel Roden to celé jen umocnily.

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...