Davidak79 Odesláno 26. únor 2022 Odesláno 26. únor 2022 (upraveno) Takhle vypadá " štěstí v neštěstí " po 11 hodinách na nohou , s prckem v náruči , autosedačkou a dvěma taškami v ruce , posazení do vyhřáté 508 . Výraz prcka mluví za vše ( vím že mu je to fuk ) Pohled utahané maminy a slzy v očích taťky od rodiny se mi vryje do paměti. ( foto později odstraním , vzniklo pouze pro zaslání rodině , že vše dopadlo dobře ) Upraveno 27. únor 2022 uživatelem Davidak79 Hafity, Medvěd, Havlicek.Lukas a 10 další ohodnotil 13 Citovat
Hafity Odesláno 26. únor 2022 Odesláno 26. únor 2022 @Davidak79 : samozřejmě je to tvoje rozhodnutí, ale co takhle nechat to foto coby memento.... Samozřejmě se souhlasem maminky.... Na toto by se totiž zapomenout nemělo.... Sawoy, Milan+ a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Davidak79 Odesláno 26. únor 2022 Odesláno 26. únor 2022 Do doby než blikl blesk , netušila že jí fotím ....... asi by nesouhlasila , cítí se trapně že je odkázána na cizí pomoc. Citovat
Klemoň Odesláno 26. únor 2022 Odesláno 26. únor 2022 A proč by měla ??? Ona si to nezavinila . . . . radim.1008, Medvěd, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Davidak79 Odesláno 26. únor 2022 Odesláno 26. únor 2022 Je mezi lidma , které nikdy neviděla , u sebe má dvě tašky ze všeho co měli doma a neví zda se bude mít kam vrátit. Citovat
Medvěd Odesláno 26. únor 2022 Odesláno 26. únor 2022 Kdyby mi někdo před půl rokem řekl, že za nedlouho budeme 500 km od zuřící války, asi bych mu nevěřil a myslel si něco o magorech. Doufám, že to skončí brzo a s co nejmenšíma ztrátama, ale realita bude určitě horší než si dnes umíme představit. Klemoň, Hafity, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Sawoy Odesláno 26. únor 2022 Odesláno 26. únor 2022 Copak o to ... 500 nebo 5000 ... ale byl jsem si jistej, že ve 21. stoleti je v civilizovaným světě něco takovýho nemožný. I tu Jugoslávii jsem tenkrát bral jakože hlavně vnitřní národnostně náboženský rozmíšky umělýho soc. slepence a že se na tom svezlo pár mocichtivých magorů, ale tohle je prostě tolik přes čáru, že veškerý jistoty jsou navždycky pryč a to teda mou integritou dost otřáslo ... Charlie 1, Hafity, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. únor 2022 Odesláno 26. únor 2022 @Sawoy ja to taky celkem tezko rozdychavam........... Citovat
Sawoy Odesláno 26. únor 2022 Odesláno 26. únor 2022 (upraveno) Myslím že jsem během dvou let podruhé pochopil platnost věty že svět už nikdy nebude jako dřív. A od pochopení ke smíření se s něčím, vyrovnání se s tim je do..dele kua daleko ... Edit: včera to někdo přesně trefil v nějakým rozhovoru: tohle je 11. září Evropy ... Upraveno 26. únor 2022 uživatelem Sawoy Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 27. únor 2022 Odesláno 27. únor 2022 Tak já bych hlavně chtěl, aby z toho nebylo znova 1. září 1939 Péťa a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. únor 2022 Odesláno 27. únor 2022 Je to hrůza a zase to nejvíc odserou obyčejný lidi kteří chtějí Mir…taky mi z toho není dobře….pokud nedejboze padne Ukrajina tak se uvidí jestli NATO zasáhne nebo Pobaltí obětuje pro svoji bezpečnost , když vidím co teď politici EU předvádí je mi z toho na Citovat
Sawoy Odesláno 27. únor 2022 Odesláno 27. únor 2022 (upraveno) NATO ... jak? Ten magor má prst na červeným tlačítku a asi je schopnej ho použít. A Brusel, ze kterého je tak jako teď tobě mně většinou jindy, teď asi balancuje na ostří nože mezi následky použití sankcí, který by ho zarazily, pro Rusko a pro nás. A nemám dost znalosti abych uměl posoudit, jestli by na naší straně šlo jen o "trochu" nepohodlí v podobě trojnásobných cen paliv a plynu na pár měsíců, nebo i několik let bídy, protože tyhle komodity vystřelí nahoru ceny úplně všeho. Je to sázka jestli dýl vydrží Evropa bez jejich plynu nebo oni bez našich peněz za ten plyn. A je to asi teď nebo nikdy. Zastavit ho musí, jenže ne za každou, ale za nejnižší nezbytně nutnou cenu. A to asi není rozhodnutí na půl hodiny. Myslím si ... nevím ... Ale jistý je, že dobře už bylo. Nerad to říkám, ale klid a blahobyt skončil. Upraveno 27. únor 2022 uživatelem Sawoy Charlie 1, Hafity a Lihous ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 27. únor 2022 Odesláno 27. únor 2022 Nepredtavitelne? A preci realne az moc realne - nam nekde v roce 2017/18 volal kolega ze statu co se u nas deje ze se u nich povida ze se evropa chysta na valku? Smal jsem se Pak prisla fama 2018/19 mozna az 2020?? taky ze statu ze se povine nechame vsichni ockovat klepal jsem si na celo - naprosty blud rikal jsem si. A jak rikavam Jen cas ukaze a je jediný spravedlivy soudce - tak bohuzel ukazal toto vse neuveritelne a v case hodne realne. Ac je p.Putin jaky je nemyslel jsem si ze to dosahne tohoto rozmeru toto je fakt pruser. Pro vsechny. Charlie 1 a Sawoy ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 27. únor 2022 Odesláno 27. únor 2022 Jako u živočišnýho druhu je u nás od začátku něco špatně, už od Kaina. A jestli to celou dobu někde někdo/něco pozoruje s prstem ... drápem ... chapadlem nebo co to mají na vypínači, tak máme vymalováno. To je taky možnost, a úplně stejně blbá. Věřím pořád tomu, že většina lidí stejně jako já nemá potřebu připravit souseda o pozemek a mít nad ním moc, ale nechápu, proč jsme se za pět tisíc let nedokázali vymanit z vlivu těch, co to mají obráceně a necháváme se od nich ovládat. A ještě si je volíme. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. únor 2022 Odesláno 27. únor 2022 Nemám na nic náladu ,ani se mi nechce nic dělat…. Když to vidím co se děje…. Citovat
pavelu96 Odesláno 27. únor 2022 Odesláno 27. únor 2022 Včera jsme probrali skříně a vytřídili pár pytlů věcí, které osvezu známému co organizuje pomoc pro lidi co utíkají z Ukrajiny Péťa, Davidak79 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Davidak79 Odesláno 27. únor 2022 Odesláno 27. únor 2022 Zítra vyrážím na ukrajinské hranice pro změnu do Polska , povezu 14letého kluka do ČR budu ho přebírat od jeho mamky , je rozvedená a jeho otec žije u nás . Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. únor 2022 Odesláno 27. únor 2022 (upraveno) V 27. 2. 2022 at 9:42, pavelu96 napsal: Včera jsme probrali skříně a vytřídili pár pytlů věcí, které osvezu známému co organizuje pomoc pro lidi co utíkají z Ukrajiny Vidíš dobrý nápad po dětech toho máme mraky rak zabalime,vypereme a ještě se to bude hodit…. Upraveno 28. únor 2022 uživatelem pavelu96 Odstraněn obrázek z citace pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 27. únor 2022 Odesláno 27. únor 2022 před 2 minutami, Charlie 1 napsal: zabalime,vypereme Zvolil bych obrácený postup Nejdřív vypral a pak teprve (suché) zabalil Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.