Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neboj , jsem rozhodnutý si to za pár týdnů dát ještě jednou a počítá se s tebou - když platíš tak na místě pilota , když neplatíš tak copilota :papa

Odesláno

@Klemoň ono to z tech zaberu vypada ze ti radi ten na miste copilota - hold dobre sestrihane :P
ale jako peknej let

ja pred par lety zazil v Cesne kdyz jsme meli vyhlidkovy let ze to pilot nechal na rezii svagra - ja byl tak rad kdyz jsme pristaly  :D ale to uz pristaval pilot - ve vzduchu mu to hlidal (trening na Fly simulatoru)  

Odesláno
před 1 hodinou, Sawoy napsal:

... aneb vybarvené okénko Modrého života za dobrý skutek.

Medvěd byl zajisté přeplněný jízdními asistenty, jen APVN&D chyběl (AsistentProtiVjetíNachodnik&Dodomu).

Hlavně v automatu a před přechodem si prostě spletl pedály. A v leknutí to strhl doprava, naštěstí v tom místě nikdo zrovna nešel. Netrefil třeba auto před sebou, ale barák s cukrárnou. :roll:myslim

Odesláno

Zvláštní ...  i když i v 55 mohl mít čerstvou autoškolu s automatem.

Neví někdo jestli je tam neučí brzdit levou nohou? Že pak mají omezení a nesmějí řídit manuál ...

Odesláno (upraveno)

Je fakt , že závěry vyšetřování - " jsem si spletl pedály " , poslední dobou nějak množí . . .  :roker

EDIT - Hlavně nepište - se množí auta s automatem  , to je mi jasné :papa

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Je to přesně tak pokud uděláš celý výcvik na automatu a zkoušky na automatu tak máš noty omezené na automat. Ale do nějaké doby se to dá rozšířit na " plný " a tuším že pak stačí jen jízdy s komisařem. 

Dneska jsem se byl sklouznout s busem. No lidi jako vyfasoval jsem auto bejvalýho parťáka resp. i jeho dnešní a Po+Út šichty. Auto má něco přes 120 najeto a líný je to jak vandrák v červenci řadit to nechce to je tak když s autem jezdí dva flegmouši který to nepopoženou protože jsou v práci a kam by pospíchali do mírnýho kopce 5   850 ot/min auto duní ale tu 4 to tam nedá prošlápnu to a kopne to 3 točky se zhoupnou k 1000 a hned to tam lupne 5 točky na 900 a zase dunění tak mu naložím až do podlahy tak se točky zhouply na 1100 a 6 a takhle celou šichtu no ke konci šichty už to ta špajzka začala trochu chápat a tu 4 tam občas strčila. No když jsem vyjížděl tak počítač ukazoval 37,2 l /100 km když jsem končil tak krásných 40 l No jestli s tím budu jezdit i Po+Út tak to možná rozchodím. Parťákovi jsem volal znectil jsem ho proč to auto tak zacukali a on povídá však to hrká tak je to dobrý. 

Odesláno (upraveno)

Veno chapu te - dostali jsme behem pul roku 2 stroje do Kolina
jedno je fobie co tu kdysi jezdila a druhy je ovecka v kombiku (ano jediny kombik taxik ve flotile) a byl o to nejaky liny - lidi si stezovali ze to vic jak 120 nejede
budete se divit ale ta ovecka uz umi i 180 :P staci par rychlich kilometru 2- 3 plnej

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

No ten můj "šmoula" taky moc nepojede :  řadím už při 3 000 ot/min a jezdím pár km = věčně studený motor , který se ani neroztočí . Trubky budou mít tak o 10% menší průměr kvůli karbonu 😟

Odesláno

To vím že automatisti nesmí s manuálem, ale ad ty popletený pedály: jestli oni ty automatisty neučí brzdit levou nohou když ji nepotřebuju na spojku .... 

Odesláno

A automatu ne. U manuálu jsem šel na sklo ... těžká noha je slabý slovo. Absolutně bez citu na odhad síly sešlápnutí.

Odesláno

Kdyz jsem levou pouzil na brzdu cilene, bylo to v pohode. Ale kdyz jsem si ji primackl sirokou polobotkou pri vyslapnuti spojky pri sjizdeni z dalnice, tak to tvrdy slapnuti na brzdu ve 130 bylo vcelku zajimavy....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...