Klemoň Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 Neboj , jsem rozhodnutý si to za pár týdnů dát ještě jednou a počítá se s tebou - když platíš tak na místě pilota , když neplatíš tak copilota Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 @Klemoň ono to z tech zaberu vypada ze ti radi ten na miste copilota - hold dobre sestrihane ale jako peknej let ja pred par lety zazil v Cesne kdyz jsme meli vyhlidkovy let ze to pilot nechal na rezii svagra - ja byl tak rad kdyz jsme pristaly ale to uz pristaval pilot - ve vzduchu mu to hlidal (trening na Fly simulatoru) Citovat
radim.1008 Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 před 1 hodinou, Sawoy napsal: ... aneb vybarvené okénko Modrého života za dobrý skutek. Medvěd byl zajisté přeplněný jízdními asistenty, jen APVN&D chyběl (AsistentProtiVjetíNachodnik&Dodomu). Hlavně v automatu a před přechodem si prostě spletl pedály. A v leknutí to strhl doprava, naštěstí v tom místě nikdo zrovna nešel. Netrefil třeba auto před sebou, ale barák s cukrárnou. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 @radim.1008 to je jednoduche - manzelka mu rekla - milacku zajed do cukrarny dame si neco dobryho - tak ji poslechl a zajel tam Klemoň, radim.1008 a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 Zvláštní ... i když i v 55 mohl mít čerstvou autoškolu s automatem. Neví někdo jestli je tam neučí brzdit levou nohou? Že pak mají omezení a nesmějí řídit manuál ... Citovat
Klemoň Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 No když uděláš autoškolu se zaměřením na automat , tak pak myslím manuál řídit nesmíš - více @Weri 605 ??? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 (upraveno) automat ridicak ma kod v papirech nesmi ridit manual obracene to jde aspon takhle sem to slysel Upraveno 17. prosinec 2021 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 nechci domyslet kdyby tam procházela rodina s děckama, ale papíry bych mu vzal nejmíň na rok Citovat
Klemoň Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 (upraveno) Je fakt , že závěry vyšetřování - " jsem si spletl pedály " , poslední dobou nějak množí . . . EDIT - Hlavně nepište - se množí auta s automatem , to je mi jasné Upraveno 17. prosinec 2021 uživatelem Klemoň Citovat
sitler Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 Ne, mnozi se idoti, co nezvladaji ovladani dvou pedalu a cpou se do ovladani auta. Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 Je to přesně tak pokud uděláš celý výcvik na automatu a zkoušky na automatu tak máš noty omezené na automat. Ale do nějaké doby se to dá rozšířit na " plný " a tuším že pak stačí jen jízdy s komisařem. Dneska jsem se byl sklouznout s busem. No lidi jako vyfasoval jsem auto bejvalýho parťáka resp. i jeho dnešní a Po+Út šichty. Auto má něco přes 120 najeto a líný je to jak vandrák v červenci řadit to nechce to je tak když s autem jezdí dva flegmouši který to nepopoženou protože jsou v práci a kam by pospíchali do mírnýho kopce 5 850 ot/min auto duní ale tu 4 to tam nedá prošlápnu to a kopne to 3 točky se zhoupnou k 1000 a hned to tam lupne 5 točky na 900 a zase dunění tak mu naložím až do podlahy tak se točky zhouply na 1100 a 6 a takhle celou šichtu no ke konci šichty už to ta špajzka začala trochu chápat a tu 4 tam občas strčila. No když jsem vyjížděl tak počítač ukazoval 37,2 l /100 km když jsem končil tak krásných 40 l No jestli s tím budu jezdit i Po+Út tak to možná rozchodím. Parťákovi jsem volal znectil jsem ho proč to auto tak zacukali a on povídá však to hrká tak je to dobrý. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 (upraveno) Veno chapu te - dostali jsme behem pul roku 2 stroje do Kolina jedno je fobie co tu kdysi jezdila a druhy je ovecka v kombiku (ano jediny kombik taxik ve flotile) a byl o to nejaky liny - lidi si stezovali ze to vic jak 120 nejede budete se divit ale ta ovecka uz umi i 180 staci par rychlich kilometru 2- 3 plnej Upraveno 17. prosinec 2021 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Klemoň Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 No ten můj "šmoula" taky moc nepojede : řadím už při 3 000 ot/min a jezdím pár km = věčně studený motor , který se ani neroztočí . Trubky budou mít tak o 10% menší průměr kvůli karbonu Citovat
Sawoy Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 To vím že automatisti nesmí s manuálem, ale ad ty popletený pedály: jestli oni ty automatisty neučí brzdit levou nohou když ji nepotřebuju na spojku .... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 kdyby si spletl pedaly a slapl levou nohou tak zabrzdi - neskoci do cukrarny pod plynem vendelinek ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 zkusili jste někdy zabrzdit levou nohou u automatu ? radim.1008 a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 Z mé první zkušenosti se služební octou by jsi si cvakl o volant. Nic víc. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 A automatu ne. U manuálu jsem šel na sklo ... těžká noha je slabý slovo. Absolutně bez citu na odhad síly sešlápnutí. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 17. prosinec 2021 Odesláno 17. prosinec 2021 Kdyz jsem levou pouzil na brzdu cilene, bylo to v pohode. Ale kdyz jsem si ji primackl sirokou polobotkou pri vyslapnuti spojky pri sjizdeni z dalnice, tak to tvrdy slapnuti na brzdu ve 130 bylo vcelku zajimavy.... Hafity ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.