Radek Hurvajz Odesláno 4. prosinec 2021 Odesláno 4. prosinec 2021 před 1 hodinou, Milan+ napsal: A není jednodušší mít u domácí banky k hlavnímu, který stejně není dnes nikde úročen, mít další účet,třeba spořicí,či investice a tam si na ten co mám kartu převedu během minutky co potřebuji zaplatit. Než nějaké virtuální. Třeba se pletu. Mam jak spořici učet, tak virtualni kartu na NET platby, všeu jedné banky s jednim učtem, jednodušeji to nejde. Citovat
Milan+ Odesláno 4. prosinec 2021 Odesláno 4. prosinec 2021 @Radek Hurvajz,tak pak není o co se bát.Ale když máš spořák,,tak to převedeš hned a můžeš platit. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 právě mám za sebou třetí včeličku, takže Covid snad přeperu Hafity, regius, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Sawoy Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 Já jsem u třetího panáka abych si nemusel přeprat. Nějak mi nesednul oběd. Fruktis ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 (upraveno) nemám pít alkohol, dělat těžkou práci a ještě něco sestřička říkala , jako po té injekci myslím, tak nevím, jestli jsem na tu třetí injekci měl jít , ale snad to nějaký vliv na covida bude mít..., začíná mě to smolit, už druhý rok nebyla pořádná dovolená Upraveno 5. prosinec 2021 uživatelem ozzy56 Citovat
Hafity Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 Pít na to alkohol asi ne.... Ale co pocucávat Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 o pocucávání neříkala nic, tak asik joo , ale když už to leželo někde 5 roků, tak do zítřka to počká , jsem zrovna dneska dostal Milan+ a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 Určitě počká, kór když je "košer" ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 před 2 hodinami, Sawoy napsal: Já jsem u třetího panáka abych si nemusel přeprat. Nějak mi nesednul oběd. Taky tu budíka mám,ale asik nechám pro další generaci. Plní se to tříleté a dostal jsem to v 2012, preventivně jsem jen dotáhl uzávěr. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 na co to šetříte ?? já počítám, že tak ve středu tu slivku dojedu--přece to nenechám zvětrat... Fruktis a RichVa ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 @ozzy56 já už to snad budu držet jako investici a nebo do vnoučete,zatím se k tomu mládež nemá,mám tu ještě od sousedky slušný rumik a od starší dcerky z Mexika tequilu. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 Teď mě napadá @Gabriel 307 tu založil téma sbírka alko a nějak se tu moc neukazuje. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 asi má už jen prázdné flašky Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 před 9 minutami, Milan+ napsal: od starší dcerky z Mexika tequilu. Teda, já vím, že jsem rypák.... Ale takhle napsané to skorem vypadá, že máš v Mexiku dceru.... Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 Já dostal před 17lety 7hvězdu Metaxu, no když na ní občas narazím tak mi přijde škoda to otvítat. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 před 3 minutami, Hafity napsal: Teda, já vím, že jsem rypák.... Ale takhle napsané to skorem vypadá, že máš v Mexiku dceru.... Nee,byla nedávno za kámoškou na ambasádě Citovat
Péťa Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 Když už jste to nakousli, tak já se přikláním ke slovům mého kamaráda, vinaře Vše se má vypít, dokud to je dobrý. Ne čekat, co z toho časem bude Hafity, RichVa, Fruktis a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Sawoy Odesláno 5. prosinec 2021 Odesláno 5. prosinec 2021 před 29 minutami, ozzy56 napsal: asi má už jen prázdné flašky ... a tvrdý játra. @Péťa ... a platí to i pro bednu modrýho Portugalu 2000 zapomenutou původně ve sklepě kterou chci ochutnat napřesrok až bude dvojčatům 18 a dopít u prvního vnoučete? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.