Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, Pepito napsal:

@Hafity, co tam s Tebou hodinu dělali? To vyšetřovali celé tělo? Mám za sebou několik vyšetření magnetickou rezonancí, ale vždy jsem tam byl maximálně 20 minut i s kontrastní látkou. :papa

Jsem myslel,že magnet je bez kontrastky, protože já s ní mám hodně špatné zkušenosti z cété.

Odesláno

Na magneticke jsem byl taky "klaustrofobii" jsem nejak nezazival ale citil jsem jak se veme "pohybuji" streva docela neprijemny pocit - mel jsem sluchatka ikdyz ne kvalitne hrala ...
Navic jsem mel neco jako stop tlacitko - oboustranou komunikaci s personalem - snad jen ten ram na fixaci hlavy byl trosku scifi - nikdo nic nevsvetlil.
Ale uz tomu je par roku zpatky dnes se to uz asi zlepsilo co do konfortu.

Odesláno
před 13 minutami, Pe.Tr napsal:

spravne je s kontrastkou, ale ptaj se lidi a kdyz nekdo rekne ze mu je po ni blbe , tak mu ji nedaji, viz nedavno u jednoho clena rodiny

Já z ní měl asi vše co mohlo být  ,byla blbě napíchnutá. Takže mám před ní už respekt. 

Odesláno

ta kontrastní látka se dává podle toho, co potřebují vědět ti doktoři, co vás na magn. rezonanci pošlou, dokonce když je to nutné, tak vás před vyšetřením uspí, samozřejmě pokud souhlasíte...

zrovna dneska byla v Dobrém ránu primářka z odd. magn. rezonance z Ostravy

já to tlačítko rozdrtil, museli dát nové, do té doby jsem neměl ani tucha, že trpím klaustrofobií, a to vlezu všude do úzkého, tmavého, aj ve výtahu jezdím 😜😂

Odesláno (upraveno)
před 29 minutami, Lihous napsal:

snad jen ten ram na fixaci hlavy byl trosku scifi

Ten rám byl asi pro mně to nejhorší.... Těsně nad obličejem a nad ním (taky těsně) ta roura.... Proto jsem měl téměř po celou dobu vyšetření zavřená kukadla....

A já neměl panické tlačítko, nýbrž panický balónek.... :D

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno (upraveno)

Tady se to nějak plynule přeměnilo z fóra Peugeot na Chirana ... Samsung a bůhvíkdo ty krámy vyrábí?🤣

A ty krásy češtiny ... panický balónek 😊

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Tak jsem to nemyslel. Spíš mě zaujalo co dělá panic na CT ....😂

Odesláno (upraveno)

@ozzy56To mě čeká v sobotu a v neděli úklid. Doufám :roll

Dnes přivezen Fiat Punto, tak snad bude sloužit. 

před 7 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

@radim.1008 koukám, to je ten bazar, kde mají to krásný BMW. Netuší, kolik za něj chce? Vždycky když přijedu k rodičům, má zavřeno xD

Jestli myslíš tu E30, tak ta na prodej není. Stojí tam jen vystavená. Co jsem dnes pochopil asi pana syna, tak i starší motorky. Na place stojí Jawa 350. 

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Víte co pánové ??  Tak vám teda opravdu moc děkuji - až do dnešního poledne jsem byl v pohodě ! Ale teď se na tu MR díky vám opravdu těším :bacha  😟

Odesláno

@Klemoň : kdybych šel na to podruhé, tak bych si v prvé řadě dal záležet na tom, abych ležel co možná nejpohodlněji.... V druhé řadě bych měl celou dobu zavřené oči.... A v třetí řadě bych si "vychutnával" ty zvuky.... Ani nebyly tak hlučné, jak jsem byl strašen, jako spíš zajímavé.... Přeji ať ti to klapne a hlavně pomůže :super

Odesláno (upraveno)

Tak jsem přišel k autu, že pojedu k zubaři a hle ono je na ravku zadní kolo... 🤔😪 Tak se budu modlit aby byla nafouknuta rezerva... 

A kompresor mám doma v garazi... Mě jebne... 

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

včera od rána na zahradě, dnes ráno vidím, že přes noc spadl strom, tak sem si hrál do teďka na Dr. Voštěpa 😉, dobře to dopadlo, dřevo nařezané, uklizené, všechny údy na těle jsou celé , to jsem opravdu rád 🤠

Odesláno
před 15 hodinami, Klemoň napsal:

Víte co pánové ??  Tak vám teda opravdu moc děkuji - až do dnešního poledne jsem byl v pohodě ! Ale teď se na tu MR díky vám opravdu těším :bacha  😟

buď rád, že už víš do čeho deš :aut,  napiš pak, jak to dopadlo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...