Lihous Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 @Sawoy Sice zaparkoval excelentne ale nebylo od veci videt jaka byla konstalace aut kdyz parkoval - treba kamery by napovedeli. Znam u nas v praci talenty ze zaparkuji neuveritelne - odjedou ze smeny a kolem jsou zaparkovana auta podobne protoze to jinak neslo. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 (upraveno) @Sawoy po včerejší zkušenosti si vezmi jeden delší šroub a zkus si s ním projít všechny ty nejtovací matice aby byli funkční na tom našem byli dvě špatně utažené a byli zborcené že tam nešel šroub zatočit a u dvou děr byli matice úplně mimo požadovanou pozici. Jo a dneska odpočívám dopolko jsem byl na druhé covidovce cestou tam jsem se zastavil ještě u dodavatele dílů pro nějaký materiál a domluvit si nějaké věci a teď se tak jakože poflakuju. Prej dva dny spíš odpočívejte dnes určitě žádná fyzická zátěž a dva dny se vyhejbejte přímýmu slunku a teď si venku na lavičce sedněte a když vám bude do 15 min. dobře tak můžete jít a všechny ty lavičky vytelený na přímým slunci. Tak jsem se sebral a šel jsem rovnou. Upraveno 11. srpen 2021 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Sawoy Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 @Lihous A kde myslíš že se tam ti empíci vzali? Jsou tam kamery. Co píšeš znám, jako že se někdo nalepí na lajnu chlívku bo jinak nemůže kvůli sousedním/u nebo a pak sám vypadá jak ale tohle není ten případ. Ten to prostě evidentně neřešil ... @Vena garážmistr Tyjo já už se bál že ty lavičky byly všechny obsazený kolapsama těch co šli před tebou. Kolik by ten gril musel stát aby byl tiptop? No snad se s tím nějak popasuju .... Citovat
Milan+ Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 To nám byla cx v kb-car umyta, vyčistěn interiér,když tam stála a doma byl Tucson a teď ji mohu namočit zase, takovýto lívanec,to jsem ještě nezažil. Lihous ohodnotil 1 Citovat
morepower Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 @Sawoy a @Vena garážmistr Hele, já mám ten 13040 taky, mě teda sedělo všechno bez problému, ale je to papírový. Nicméně se na tom fakt dobře dělá, daj se různě udělat horký/chladný zóny a jak se tou klikou přibližuje nebo oddaluje ohniště je fakt dobrý. Takže mám to druhým rokem a maká to přes léto skoro pořád. Ty nožky stojej ale za vyliž kapsu, takže až přes zimu bude trochu klid, svařim si z vinglu stolek s kolečkama a posadim na to tu samotnou bednu (ta je v pohodě) a nožičky hodim někam do hajzlu. Jinak jo, poměr cena výkon je fajn. Citovat
Sawoy Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 @morepower Good info, THX. Když jsme u toho, jak moc to hřeje dolů přes ten popelník? Uvažuju totiž - hodilo by se mi - vylepšit horní desku lednice nějakým izolantem a přes nějaký vingly tu kysnu udělat částečně výsuvnou na zásuvkových pojezdech .... Citovat
ozzy56 Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 @Milan+ když se postavím na sídlišti pod lampu, tak v tu ránu to mám stejné--ty hrdličky, či co to jsou za ptáci, mají asi rádi červenou barvu , bo susedovi na bílou nekadí , jinak to místo pod lampou je obsazované jako poslední... Milan+ ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 dneska na tom našem nejvyšším kopci, ten panák Praděda chutná po výšlapu výborně , tak sem si dal dva , a borůvkové knedlíky--mužu doporučit Milan+, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 před 52 minutami, Milan+ napsal: To nám byla cx v kb-car umyta, vyčistěn interiér,když tam stála a doma byl Tucson a teď ji mohu namočit zase, takovýto lívanec,to jsem ještě nezažil. To nebude od ptáka ... spíš jakoby Superman nebo Batman či jaxetomenuje to lítací po tahu vzal ostře zatáčku a hodil šavli. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 u nás sedí na lampě holubi, nebo hrdličky, tak nevím--ale jsou to koláče jak na foto od Milan+, takže jako penzista sjedu dolů s kýblem a umyju to, aby se to neprožralo skrz střechu Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 (upraveno) @Milan+ Trosku skodolibe ale nam fasadu posrala snad labut ktera mela pujem tohle jen male "hovinko" A par fotek ze vcera Upraveno 11. srpen 2021 uživatelem Lihous Sawoy, Milan+, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
morepower Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 @Sawoy hele to nevím, já na popelník při provozu nešahám, ale jestli si vzpomenu, tak při příští grilovačce to změřim. Sawoy ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 @ozzy56, tos tam byl na skútru? Praděd je moje srdcovka. Každý rok jsem tam minimálně 4x na kole. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 Tak jsem byl na ruském kole, výška 50 metrů, na večeři jdu raději až včil Citovat
Návštěvník Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 A pak že to nejde vyfotit Krása...jen ta výška mi nedělá dobře Citovat
Návštěvník Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 Však mi to taky nedělá dobře ale co bych pro děcka neudělal Citovat
Návštěvník Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 Dal jsem menší vizitku pod sklo Asi je to tu tradice, protože je to v celém podniku Citovat
ozzy56 Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 před 1 hodinou, Pepito napsal: @ozzy56, tos tam byl na skútru? Praděd je moje srdcovka. Každý rok jsem tam minimálně 4x na kole. byl jsem autem, já tam bývám tak 2 krát ročně, ale na kole to už nedám , skůtrem chci Praděd ještě letos udělat , bo za moto chtějí na Ovčárně 100 Kč, ale za auto jsem vyplázl 450 Kč Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.