Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Sawoy Sice zaparkoval excelentne ale nebylo od veci videt jaka byla konstalace aut kdyz parkoval - treba kamery by napovedeli.
Znam u nas v praci talenty ze zaparkuji neuveritelne - odjedou ze smeny a kolem jsou zaparkovana auta podobne protoze to jinak neslo.

Odesláno (upraveno)

@Sawoy po včerejší zkušenosti si vezmi jeden delší šroub a zkus si s ním projít všechny ty nejtovací matice aby byli funkční na tom našem byli dvě špatně utažené a byli zborcené že tam nešel šroub zatočit a u dvou děr byli matice úplně mimo požadovanou pozici. 

Jo a dneska odpočívám dopolko jsem byl na druhé covidovce cestou tam jsem se zastavil ještě u dodavatele dílů pro nějaký materiál a domluvit si nějaké věci a teď se tak jakože poflakuju. Prej dva dny spíš odpočívejte dnes určitě žádná fyzická zátěž a dva dny se vyhejbejte přímýmu slunku a teď si venku na lavičce sedněte a když vám bude do 15 min. dobře tak můžete jít a všechny ty lavičky vytelený na přímým slunci. Tak jsem se sebral a šel jsem rovnou. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

@Lihous A kde myslíš že se tam ti empíci vzali? Jsou tam kamery. Co píšeš znám, jako že se někdo nalepí na lajnu chlívku bo jinak nemůže kvůli sousedním/u 🐷 nebo 🐮 a pak sám vypadá jak 🎺 ale tohle není ten případ. Ten to prostě evidentně neřešil ...

@Vena garážmistr Tyjo já už se bál že ty lavičky byly všechny obsazený kolapsama těch co šli před tebou.😆

Kolik by ten gril musel stát aby byl tiptop?:myslim No snad se s tím nějak popasuju ....

Odesláno

@Sawoy a @Vena garážmistr Hele, já mám ten 13040 taky, mě teda sedělo všechno bez problému, ale je to papírový. Nicméně se na tom fakt dobře dělá, daj se různě udělat horký/chladný zóny a jak se tou klikou přibližuje nebo oddaluje ohniště je fakt dobrý. Takže mám to druhým rokem a maká to přes léto skoro pořád.

Ty nožky stojej ale za vyliž kapsu, takže až přes zimu bude trochu klid, svařim si z vinglu stolek s kolečkama a posadim na to tu samotnou bednu (ta je v pohodě) a nožičky hodim někam do hajzlu. Jinak jo, poměr cena výkon je fajn.

Odesláno

@morepower Good info, THX. Když jsme u toho, jak moc to hřeje dolů přes ten popelník? Uvažuju totiž - hodilo by se mi - vylepšit horní desku lednice nějakým izolantem a přes nějaký vingly tu kysnu udělat částečně výsuvnou na zásuvkových pojezdech ....

Odesláno

@Milan+  když se postavím na sídlišti pod lampu, tak v tu ránu to mám stejné--ty hrdličky, či co to jsou za ptáci, mají asi rádi červenou barvu , bo susedovi na bílou nekadí 😂,  jinak to místo pod lampou je obsazované jako poslední...

Odesláno
před 52 minutami, Milan+ napsal:

To nám byla cx v kb-car umyta, vyčistěn interiér,když tam stála a doma byl Tucson a teď ji mohu namočit zase, takovýto lívanec,to jsem ještě nezažil.

To nebude od ptáka ... spíš jakoby Superman nebo Batman či jaxetomenuje to lítací po tahu vzal ostře zatáčku a hodil šavli.

Odesláno

u nás sedí na lampě holubi, nebo hrdličky, tak nevím--ale jsou to koláče jak na foto od Milan+, takže jako penzista sjedu dolů s kýblem a umyju to, aby se to neprožralo skrz střechu 🙈😂🤣

Návštěvník
Odesláno

Tak jsem byl na ruském kole, výška 50 metrů, na večeři jdu raději až včil 🤣 

20210811_210613.jpg

20210811_205653.jpg

Návštěvník
Odesláno

A pak že to nejde vyfotit :D

Krása...jen ta výška mi nedělá dobře :D

Návštěvník
Odesláno

Však mi to taky nedělá dobře ale co bych pro děcka neudělal 🤮😁

Návštěvník
Odesláno

Dal jsem menší vizitku pod sklo 🤣 Asi je to tu tradice, protože je to v celém podniku 😁

20210811_214302.jpg

20210811_214438.jpg

Odesláno
před 1 hodinou, Pepito napsal:

@ozzy56, tos tam byl na skútru? Praděd je moje srdcovka. :super Každý rok jsem tam minimálně 4x na kole. 🚴 :papa

byl jsem autem, já tam bývám tak 2 krát ročně, ale na kole to už nedám 😉, skůtrem chci Praděd ještě letos udělat , bo za moto chtějí na Ovčárně 100 Kč, ale za auto jsem vyplázl 450 Kč 🙈🤠

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...