Guest Petr 3008 Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 @HanysRjen abys neměl těch protilátek příliš Čekám na stk, Felicia je už uvnitř. Citovat
Návštěvník Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 @Petr 3008 Tak výhoda je, že z tohoto typu očkování jsem se vyspal a jede se dál Tak přeji úspěšnou kontrolu s Feličitou Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 @HanysR jaké tam máte počasí? Tady hrůza, zima a prší jako blázen. Citovat
Medvěd Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 před 11 hodinami, jarokare napsal: To vypadá jako Brandýs n/Labem - Stará Boleslav Ano, trefa Citovat
PaKr Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 @Petr 3008 tys jel na tu technickou tady někde? ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 před 16 minutami, Petr 3008 napsal: @HanysR jaké tam máte počasí? Tady hrůza, zima a prší jako blázen. jeseníky to samé, co píšeš , ostrava dtto Citovat
PaKr Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 @Petr 3008 jenom, že tam máte stejné počasí. Jinak pochopitelně přeji rozumného technika ať projdeš bez problému. Citovat
Návštěvník Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 @Petr 3008 Dnes prší a přestane cca v 17h. Dodnes bylo fajn počasí o víkendu prý až 33. Příští týden sem tam nějaká přeháňka ale nevadí. Alespoň bude trošku odpočinek, doteď jsme se nezastavili a taháme už za sebou nohy. Jo u nás je to prý hnus Citovat
Medvěd Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 Ze soboty na neděli budeme v Zamárdí, doufám, že bude na koupání Citovat
Medvěd Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 Pošli mi do soukromky Tvůj tlf., možná bychom se mohli stretnúť (chceš - li). Ale nic neslibuju - bude záviset na několika proměnných (hlavně nálady na naší palubě). Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 Felda na stk absolutně bez problému . Technik říkal, že super a ti ostatní kteří tam čekají by mohli jen závidět.. Akorát mám vyměnit žárovky v blinkrech, jsou již málo oranžové . Tak z jedné strany mám určitě radost, že nemusím řešit s autem nějaký problém. Na druhou stranu ale vůbec nevím co s tím autem budu dál dělat. Felda mi zbyla po taťkovi, který zemřel. Je mi celkem líto ji za pár peněz prodat, zvlášť když je v takovém stavu. Má to pochopitelně nějaké kosmetické vady, nějaký škrábaneček se najde, vždycky ale vzorný servis. Taťka byl puntičkář, takže vše se řešilo ještě dřív než to nastalo. A celá léta si vedl naprosto přesné záznamy o tom co bylo na autě děláno. Když to dneska čtu, jen žasnu. No a aby tady Felda jen stála, to taky není řešení. Tak nevím. Citovat
Péťa Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 V rodině někomu jako druhé auto? Dětem? My takhle přišli k FoFo. Radost z něj nemám, ale dojezdíme ho, prodávat ho nemá smysl. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 To víš, pro mladé Felda už není auto , ti akorát ohrnou nos. Taky mě už napadlo nechat si ji místo Parťáka, je určitě v lepším stavu, ale P má tady pořád lepší využití, zatím jsem převažeč všeho možného a jak to vypadá zatím to jen tak neskončí. No, uvidíme Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 no jako uprimne kdyz neni mladej spokojenej za feldu zadarmo - tak bych mu rekl - sorry kamo ale ode dneska chodis pesky a platis najem (pokud uz je vystudovanej a plnoletej) Fruktis a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 Znám i několik (!!!) rodičů, kteří by ho dětem nedalo, protože není "bezpečná" RichVa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 tak jasny - jsou takovy rodice a pak slecna nebo typek k ridicaku dostanou novou Q7 nebo BMW X5 a pak se bojis o svoje auto kdyz vidis jak s tim jezdej Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 @Havlicek.Lukas tak to zrovna náš případ není.. Naš děti mají dávno zařízený svůj život a jsou plně soběstační. V tomto případě by Felda zadarmo pro ně byla jenom komplikace Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. srpen 2021 Odesláno 5. srpen 2021 jo takhle ono to v tom kontextu blbe vyznelo ono to vypadalo tak ze ji nechce protoze je stara slaba ne ze uz jede vlastni zivot Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.