Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

@HanysRjen abys neměl těch protilátek příliš 😁           Čekám na stk, Felicia je už uvnitř. 

Návštěvník
Odesláno

@Petr 3008 Tak výhoda je, že z tohoto typu očkování jsem se vyspal a jede se dál 😁

Tak přeji úspěšnou kontrolu s Feličitou 👍

Návštěvník
Odesláno

@Petr 3008 Dnes prší a přestane cca v 17h. Dodnes bylo fajn počasí o víkendu prý až 33. Příští týden sem tam nějaká přeháňka ale nevadí. Alespoň bude trošku odpočinek, doteď jsme se nezastavili a taháme už za sebou nohy. Jo u nás je to prý hnus ☹️

Odesláno

Pošli mi do soukromky Tvůj tlf., možná bychom se mohli stretnúť 🤔 (chceš - li). 

Ale nic neslibuju - bude záviset na několika proměnných (hlavně nálady na naší palubě). 

Guest Petr 3008
Odesláno

Felda na stk absolutně bez problému 👍. Technik říkal, že super a ti ostatní kteří tam čekají by mohli jen závidět..  Akorát mám vyměnit žárovky v blinkrech, jsou již málo oranžové 🙂.

Tak z jedné strany mám určitě radost, že nemusím řešit s autem nějaký problém. Na druhou stranu ale vůbec nevím co s tím autem budu dál dělat. Felda mi zbyla po taťkovi, který zemřel. Je mi celkem líto ji za pár peněz prodat, zvlášť když je v takovém stavu. Má to pochopitelně nějaké kosmetické vady, nějaký škrábaneček se najde, vždycky ale vzorný servis. Taťka byl puntičkář, takže vše se řešilo ještě dřív než to nastalo. A celá léta si vedl naprosto přesné záznamy o tom co bylo na autě děláno. Když to dneska čtu, jen žasnu.  No a aby tady Felda jen stála, to taky není řešení. Tak nevím.

Guest Petr 3008
Odesláno

To víš, pro mladé Felda už není auto 🙃, ti akorát ohrnou nos. Taky mě už napadlo nechat si ji místo Parťáka, je určitě v lepším stavu, ale P má tady pořád lepší využití, zatím jsem převažeč všeho možného a jak to vypadá zatím to jen tak neskončí. No, uvidíme

Guest Petr 3008
Odesláno

@Havlicek.Lukas tak to zrovna náš případ není.. Naš děti mají dávno zařízený svůj život a jsou plně soběstační. V tomto případě by Felda zadarmo pro ně byla jenom komplikace

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...