Guest Petr 3008 Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 @Pe.Trje lepší naftička než ten hybrid? Jinak auto vypadá exklusivně Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 jako neni to spatne za ty prachy , ale neni tam to "neco" co by me primelo to menit. jako dneska pokud hybrid tak jen v kombinaci s T-benzinem, to jako pro mne a moje ucely( v dobe kdy jsem kupoval sveho santu , benzin v nabidce v cr nebyl. ) kazdopadne ten novej je o neco malo mensi nez muj grand ale je to grand tak se to da pochopit. Nove zvenku skarede neni krom te pr dele, viz fotky ke srovnani a plus nesmis se podivat pod naraznik na vyfuk , ale muj mazlik se mi libi teda vic vcetne predni casti. interier je super az na diru na mobil , pozdeji ukazu, sice je to dira dobijeci ale jakmile ti tam neco zapadne tak nazdar. budiky a infotainment je super , celkem i promakane, libi se mi pri blinkrech zapinani bocnich kamer , sedadla jsou supr, nerozumim poznamce k pasum na B sloupku. oproti predesle generaci je vyssi svetla vyska vozu coz pro nekoho muze byt pkus pro nekoho minus (prujezdnost vs nastupovani) Full led je fajn ale nataceci bixenon je pro mne vic top) jinak jizdni vlastnosti a podvozek na 19" jsou super, tohle je jen hybrid takze nedobijis . ovladani spousty tlacitky mam moc rad, hledani vseho na dotykovem tabletu jako je ted u jinych znacek mi neni po chuti. repro zastavba se opet povedla , a asi nez tuscona v plne palbe ,bych si priplatil za tohle ( kecam , to uz bych sahl po Palissade ) Citovat
brixtr Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 před 3 hodinami, Petr 3008 napsal: Všechny vás zdravím z "výletu"... a posílám výhled z terásky To je pozvání na kávu nebo provokace? Kačka se ptá kde to je Citovat
Lihous Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 (upraveno) @Pe.Tr U nasich to mame schovane pod plasty a i z praktickeho hlediska je to lepe Ja v podobnem nikdy nesedel tak ze jen me tento detail zaujal - ale aby Skoda nemela navrch - aby jim prave o B sloupek nebouchala prezka maji tam nasitou takovou skaredou "smicku" kdyz to prijelo poprve myslel jsem si ze je to vtip NENI ted to ma i pas ridicuv A co ze jsem to dnes delal ? Dopoledne byl na letisti v Novaci kolega si skocil po treti tak jsem se snazil nejak jeho vykon zvecnit .... Upraveno 4. červenec 2021 uživatelem Lihous Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 @Lihous porad ti nerozumim, na fotkach je pouze videt pas na zadnich sedackach tedy C sloupek. B sloupek prikladam nize jinak doplnuji vyse avizovane + par fotek, napr head up promitany v celnim okne apod ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 (upraveno) @Lihous taky nerozumím tomu, co píšeš o pásech--zkus ještě jednou mrknout na fotky Upraveno 4. červenec 2021 uživatelem ozzy56 Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 a konecne jsem se dostal k prohlidnuti detailu sveho noveho mazlika , maj to dobre vymyslene kujvy sikmooke radim.1008, Milan+, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 (upraveno) já dneska s vnučkama v cirkusu Humberto--můžu opravdu doporučit , není to zadarmo, ale stojí to za to http://www.cirkushumberto.com/ Upraveno 4. červenec 2021 uživatelem ozzy56 Medvěd, OK406 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 Z tech dalsich fotek je zrejme ze neni kotveni k sedadlu ale do B sloupku pokud se nepletu viz video z naseho povozu. 20210704_175447.avi Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 před 8 hodinami, Charlie 1 napsal: Tak já se na to chci vybodnout tak v 55 a žít z úspor a nájmu tak uvažuje stále více lidí, ale jak píšu nahoře--něco za něco https://echo24.cz/a/SHn8F/lide-casteji-chodi-do-predcasneho-duchodu-penzi-maji-v-prumeru-nizsi-o-1600-korun?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=578230&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=3OeSEWHPSYX-202107041722&dop_id=12485987 Citovat
Lihous Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 Sen dobry investice asi taky ale pokud jedna neznama prestane platit je vse v ..... Inflace skoro se chce brecet a NEPREJI si aby se opakoval rok tusim 2008 to by byl fakt problem ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 před 2 hodinami, brixtr napsal: Kačka se ptá kde to je Vidíš ten ostrůvek? Tak to bude Mácháč.... brixtr ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 před 33 minutami, Lihous napsal: Z tech dalsich fotek je zrejme ze neni kotveni k sedadlu ale do B sloupku pokud se nepletu viz video z naseho povozu. 20210704_175447.avi nejde mi to prehrat, asi ti rozumim ale vetsina aut to ma do B sloupku Citovat
Lihous Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 @Pe.Tr Prave ze vetsina to ma kotvene do sedacky ... ale to je jen postreh . Jinak pokud se to prehrava z MT tak doporucuji kopirovat a v nejakem prohlizeci otevrit Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 @brixtrna kávu klidně zajeďte , cesta je teď ale na prášky.. Drage, mezi Zadarem a Šibenikem, 10 km je Biograd na Moru Citovat
sitler Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 před 24 minutami, Lihous napsal: @Pe.Tr Prave ze vetsina to ma kotvene do sedacky ... ale to je jen postreh . Vetsina aut co jsem videl ma predni pasy kotveny v pate B sloupku. A vedeni po sloupku pod plastem. Kotveni do sedacky maj snad jen nejaky kupatka s odklopnejma sedackama apod. Pe.Tr, Hafity a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 @Pe.Tr ty čudlíky jsou naprosto boží, to se mě líbí moc Citovat
radim.1008 Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 před 37 minutami, Petr 3008 napsal: @brixtrna kávu klidně zajeďte , cesta je teď ale na prášky.. Drage, mezi Zadarem a Šibenikem, 10 km je Biograd na Moru Proč na prášky? Velký provoz? Já si dal dnes jen od nás od polských hranic na jižní Moravu nad Hustopeče a zpět a bohatě stačilo. Taky jsem chvílemi byl na prášky. Nejvíc když před Brnem se řidič s Octavií neuměl rozjet v připojováku a zařadit se. Na konci zastavil a toho blba v pravým v M-B nenapadlo nic lepšího, než že zastavil a pouštěl ho. Naštěstí jsem je zrovna míjel levým, ale to troubení za nima bylo mocný. A pár dalších, co do kopce brzdili, místo toho, aby se rozjeli. Po čase zase jednou na Brno a bohatě stačilo. Navíc těch semaforů a omezení... Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 @radim.1008za těch xx let co sem jezdíme letos jednoznačně nejhorší cesta. Až na Chorvatské hranice úplně v pohodě, na hranicích stoják 2,5 hoďky a Chorvatská dálnice totálka, místama to stálo úplně a jinak cca 100 km jen popojíždění nebo posun 20 ti kilometrovou rychlostí a ani pak žádná hitparáda, parkoviště přecpaný k prasknutí, takhle jsem to fakt ještě nezažil. To samé v protisměru, tak už přemýšlím jak a kdy vyrazíme k domovu. Citovat
radim.1008 Odesláno 4. červenec 2021 Odesláno 4. červenec 2021 @Petr 3008 máme v plánu za 3 týdny odjezd v sobotu navečer a v neděli dopoledne být na Makarské. Tak jsem zvědav. Trochu mě děsí hranice. Předloni jsme si tam cestou zpět vystáli dvě hodiny a stačilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.