ozzy56 Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 asi máš pravdu, protože zeť po první injekci leží... Citovat
Lihous Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 Lepe bez reakce než něco bouřlivého. Soused to měl na dva dny bracha nic mě se to prostřídalo do cca 2hod a pak ještě v noci asi dvě hodiny raneno jinak asi Ok Minulej tyden trojmo po ránu než se sešteloval mozek vuči očím ale to asi nebylo po vakcíně Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 @ozzy56A čemu se divíš? Ozzy ... to je snad akronym pro stavy kdy člověk nic nevnímá natož nějaký píchnutí .... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 (upraveno) @ozzy56My mladí h ovn o vydržíme no, co zrobíš Nicméně prý jsou ty reakce dobře, protože se ví že to něco dělá. Nějak to zdůvodnit ale musí že @minimaxa Krásné to budete mít. Hezčí než kdejaká novostavba. Má to kouzlo. Upraveno 24. květen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 Tak už neřeště očkování a šup na hokej! Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 (upraveno) Tak tobě to včera nestačilo Teda v sobotu Upraveno 24. květen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 Právě že opravdový hokej dneska ne Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 před 7 minutami, Lihous napsal: ale to asi nebylo po vakcíně Nýbrž po chlastu @ozzy56Kdo ví co ti píchli.. nějakej naředěnej zbytek možná @vagi na CO ?? na HOKEJ ?? Citovat
ozzy56 Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 jinak dneska mi přivezli dřevěné brikety na paletách, paleta má tunu--klučina vyskočil z Mannu, zezadu měl napíchnutý VZV a palety zavezl kde sem chtěl, pak jsme to urovnali paleťákem, no prostě paráda , když to člověk srovná s tím co bylo kdysi Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 (upraveno) Jako ale @vagirespekt, tomu se říká fanda se vším všudy To není jak my co fandíme jen když se daří @ozzy56 Neboj, i dnes jsou pořád řidiči kteří chtějí jen točit volantem a nedejbože když něco chceš, to tě pošlou tam kam slunce nesvítí Že? @Petr 3008 Upraveno 24. květen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Lihous Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 @Petr 3008 Fakt jsem měl jen dvě deci bilého ... Opravdu Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 @HanysRjasná věc a pro jistotu s nikým nemluvím a jen zle koukám Citovat
Lihous Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 Noo jelikož není štěstí a snad už na potřetí dané nedošlo. Zkusil jsem z číny objednat znovu sice to příjde už o min 450 více ale tady to neseženu a potřebuju.... Podpěry na stativ pro slider ... No uvidíme co nám naše pošta - celní správa a státní šiml předvede .... Za předpokladu že to tedy dojde Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 před 17 minutami, Petr 3008 napsal: @HanysRjasná věc a pro jistotu s nikým nemluvím a jen zle koukám Já když jsem jezdil linky po Práglu a někdo se ke mě hrnul jakože se na něco bude ptát tak jsem nasadil výraz " hloupého Honzy " a když i přesto se začal ptát tak jsem odpověděl že nevím že jsem z vesnice. Ale je fakt že obří výhoda byla to že jsme měli zavřené kabiny a tak i šlo dělat že neslyším nebo že slyším blbě. Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 před 1 minutou, Vena garážmistr napsal: výraz " hloupého Honzy " OK, díky Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 Jo a že prej co jsem udělal? No dopoledne na dílně mám tu od minulého týdne 407 na výměnu tyček stabilizátoru a jednou spodního čepu na PN takže jsem dopoledne vyšíval na tomhle po obědě protože bylo počasí jsem nahodil sekačku a posekal jsem celou zahradu a hned jsem ten posekaný materiál odvezl na sběrný dvůr. Taky se tu odpoledne zastavil skorobráška předvést svoje " nové " přibližovadlo které byl nucen pořídit včera neboť jeho Fabie nejspíš umřela na motor. Citovat
Lihous Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 @Milan+ JJ dnes by to bylo "terno" mít Hi8 doma na přepis je až neuvěřitelné kolik lidí má poschováváno záznamu na všem možném. Nedávno byl dotaz zda nedokážu předělat Betu - sice jsem viděl video v provozu bylo asi lepší kvalitou než klasika VHS ale to je skutečně "raritka" No a naše VHSka bylo od JVC nej řada dala se programovat pomocí teletextu což bylo jako z jiného světa - pustit txt kliknout na daný pořad a bylo hotovo Taky jsem si ho nechal z nostalgie. Nic méně ve stereu dělat záznam bylo v těch letech jako dnes v plnohodnotnem 4K Ale dnes je to lepsi diky zmíněným jedničkám a nulam - sice Pc je raketa teď uvažujeme o něčem "lepším" v cene >70 bez monitoru zvukove karty ... Docela mě láka 360° video na YT máme dvě jen na zkoušku ale oproti kameře insta360 po které pokukujeme máme prozatím usměvné šiditko 360fly Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 @Vena garážmistr pravidelně každé ráno ohluchnu a ztrácím řeč . Někdy by ti praskla hlava. Tady jsou takový kousci, kteří jezdí každý den na stejné místo a každý den jsou schopni se tě ptát kolik to stojí.. a kdy to jede zpátky.. ve finále jedou za slevu, platí 4 koruny a vytáhnou dvoustovku. Na ty jsem ale dobře vybavenej.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.