Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Lepe bez reakce než něco bouřlivého.

Soused to měl na dva dny bracha nic mě se to prostřídalo do cca 2hod a pak ještě v noci asi dvě hodiny raneno jinak asi Ok
Minulej tyden trojmo po ránu než se sešteloval mozek vuči očím ale to asi nebylo po vakcíně :D

Odesláno

@ozzy56A čemu se divíš? Ozzy  ... to je snad akronym pro stavy kdy člověk nic nevnímá natož nějaký píchnutí ....

Odesláno (upraveno)

@ozzy56My mladí h ovn o vydržíme no, co zrobíš 🤣 Nicméně prý jsou ty reakce dobře, protože se ví že to něco dělá. Nějak to zdůvodnit ale musí že 😁

@minimaxa Krásné to budete mít. Hezčí než kdejaká novostavba. Má to kouzlo. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Tak tobě to včera nestačilo 🤣🤣🤣 Teda v sobotu 🤣

Guest Petr 3008
Odesláno
před 7 minutami, Lihous napsal:

ale to asi nebylo po vakcíně

Nýbrž po chlastu 🤣

@ozzy56Kdo ví co ti píchli.. nějakej naředěnej zbytek možná 🤣

@vagi na CO ??  na HOKEJ ??  🤣

Odesláno

jinak dneska mi přivezli dřevěné brikety na paletách, paleta má tunu--klučina vyskočil z Mannu, zezadu měl napíchnutý VZV a palety zavezl kde sem chtěl, pak jsme to urovnali paleťákem, no prostě paráda , když to člověk srovná s tím co bylo kdysi :super

Odesláno (upraveno)

Jako ale @vagirespekt, tomu se říká fanda se vším všudy 🙂👍 To není jak my co fandíme jen když se daří 😁

@ozzy56 Neboj, i dnes jsou pořád řidiči kteří chtějí jen točit volantem a nedejbože když něco chceš, to tě pošlou tam kam slunce nesvítí 🤣 Že? @Petr 3008 🤣🤣🤣

Odesláno

Noo jelikož není štěstí a snad už na potřetí dané nedošlo.
Zkusil jsem z číny objednat znovu sice to příjde už o min 450 více :( ale tady to neseženu a potřebuju....
Podpěry na stativ pro slider ... No uvidíme co nám naše pošta - celní správa a státní šiml předvede ....

Za předpokladu že to tedy dojde :)

Odesláno
před 17 minutami, Petr 3008 napsal:

@HanysRjasná věc 🤣  a pro jistotu s nikým nemluvím a jen zle koukám 🤣

Já když jsem jezdil linky po Práglu a někdo se ke mě hrnul jakože se na něco bude ptát tak jsem nasadil výraz " hloupého Honzy " a když i přesto se začal ptát tak jsem odpověděl že nevím že jsem z vesnice.  Ale je fakt že obří výhoda byla to že jsme měli zavřené kabiny a tak i šlo dělat že neslyším nebo že slyším blbě. 

Odesláno
před 1 minutou, Vena garážmistr napsal:

výraz " hloupého Honzy " 

OK, díky 🤣🤣🤣

Odesláno

Jo a že prej co jsem udělal?  No dopoledne na dílně mám tu od minulého týdne 407 na výměnu tyček stabilizátoru a jednou spodního čepu na PN takže jsem dopoledne vyšíval na tomhle po obědě protože bylo počasí jsem nahodil sekačku a posekal jsem celou zahradu a hned jsem ten posekaný materiál odvezl na sběrný dvůr. Taky se tu odpoledne zastavil skorobráška předvést svoje " nové " přibližovadlo které byl nucen pořídit včera neboť jeho Fabie nejspíš umřela na motor. 

Odesláno

@Milan+ JJ dnes by to bylo "terno" mít Hi8 doma na přepis je až neuvěřitelné kolik lidí má poschováváno záznamu na všem možném.
Nedávno byl dotaz zda nedokážu předělat Betu - sice jsem viděl video v provozu bylo asi lepší kvalitou než klasika VHS ale to je skutečně "raritka"
No a naše VHSka bylo od JVC nej řada dala se programovat pomocí teletextu což bylo jako z jiného světa - pustit txt kliknout na daný pořad a bylo hotovo ;)
Taky jsem si ho nechal z nostalgie.
Nic méně ve stereu dělat záznam bylo v těch letech jako dnes v plnohodnotnem 4K 

Ale dnes je to lepsi diky zmíněným jedničkám a nulam - sice Pc je raketa teď uvažujeme o něčem "lepším" v cene >70 bez monitoru zvukove karty ...

Docela mě láka 360° video na YT máme dvě jen na zkoušku ale oproti kameře insta360 po které pokukujeme máme prozatím usměvné šiditko 360fly :)

Guest Petr 3008
Odesláno

@Vena garážmistr pravidelně každé ráno ohluchnu a ztrácím řeč 🤣.  Někdy by ti praskla hlava. Tady jsou takový kousci, kteří jezdí každý den na stejné místo a každý den jsou schopni se tě ptát kolik to stojí.. a kdy to jede zpátky..  ve finále jedou za  slevu, platí 4 koruny a vytáhnou dvoustovku.  Na ty jsem ale dobře vybavenej..🤣

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...