Sawoy Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 (upraveno) Hele a když v těch marketech budeš používat ty jejich karty a apky tak kolik měsíčně ušetřit dejme tomu při nákupech za 15.000 Kč? Udělá to aspoň 3%? Upraveno 30. duben 2021 uživatelem Sawoy Citovat
Fruktis Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 Jako lidi mě neprestavaji udivovat...oběd v lázních...u protějšího stolu vykrmeny tři takycesi...matka dostala bramborovy salát a lososem...a na dvě doby tam začala řvát že takovyhle bramborovy salát nezažila a syrovou rybu žrát nebude... salát holt nebyl klasickej ale zdravá verze...bramnora,ředkvičky,cibule,..no a losos byl dopecenej krásně...tak celou porci vyhodila...osocila český národ že jsou prasata a odešla...třeba zhubne Tak jsme v poklidu dojedli guláš...a fakt nevím jak to mladymu nerasisticky vysvětlit, proč se chovali jak tlupa orangutanu na vycházce... Jinak teda lázně zamakali na stravování a oproti poslední návštěvě vari více než obstojně... Péťa a miroska ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 Takyčeši jakože nepřizpůsobiví, nebo jinozemci? Citovat
Fruktis Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 A je správně. Cikáni. Je nechci diskrimovat že jsou jinak barevni Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 že to byli cigoši je jedno, všem lidem nevyhovíš a v jídle už vůbec--jeden bude chválit, druhý, že se to nedá žrát Citovat
Sawoy Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 (upraveno) @FruktisTo já taky ne. Barva je mi fuk, když je kindrštube. Ale myslel jsem že aktuálně do lázní jen samoplátci ... tak že by přizpůsobiví bez výchovy? Upraveno 30. duben 2021 uživatelem Sawoy Citovat
Fruktis Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 Do lázní aktuálně jen pojištěnci. Samoplatci od příštího týdne. Ozzy56 ne to prostě bylo cikansky chování a ještě dloubnuti do Čechů jako gadzu...prostě rasismus...jako kdyby za to mohli Češi, že kuchař vymyslel zdravej obed S cikány problém nemám.. tedy téma slušnýma.. ozzy56, miroska a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Návštěvník Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 Tak dnes výměna myčky. Marně jsem si myslel, že přehodím kus za kus ale chyba lávky. Ať žije inovace takže předělávka soklu u linky, myčce jsem nechal její. Naštěstí hotovo, jdu uklidit a nalít si něco na uklidnění. Dnes se mi už nějak nic nechce. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 Dnes jsem měl na výměnu oleje sanitku a bylo na ní ještě pár restů na dodělání co se v zimě udělalo jen tak aby auto mohlo fungovat s tím že až bude počasí nebo až se bude auto škrtat z práce na výměnu oleje tak že se to dodělá. po obědě naši přivezli Pepína já jsem akorát dodělával tu sanitku tak jsem s Pepínem chvilku blbli pak jsme nachystali na ohýnek a zahájili jsme grilovací a opékací sezónu. Máti koupila v Bille šunkový točený salám lidi sežral jsem ho asi půl metru. ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 před 8 hodinami, Sawoy napsal: Udělá to aspoň 3%? Jo v Lidlu na 498 Kč ušetřeno 111 Kč. Tedy zaplaceno 378 Kč . Přijde ti to málo ??? Citovat
Sawoy Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 (upraveno) @Klemoň Nemám tušení kolik to dělá ... proto se ptám. To je hodně slušný, 22% ... to teda zírám. A to jako jen nějaká věrnostní karta, odečet na kase? Tyjo .... Upraveno 30. duben 2021 uživatelem Sawoy Citovat
Fruktis Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 Tak jsem mu to vysvětlil...při večeři po sobě začali házet jídlo...no tak prostě to jsou cikáni...jinak mu to vysvětlit nešlo Citovat
HonzaZ Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 Dnes konečně provedena očista mazlíka po zimě. Citovat
Lihous Odesláno 30. duben 2021 Odesláno 30. duben 2021 @Sawoy Dnes kdyby to bylo jak melo cca 250Kc ale v lidlu bezne co nakup cca 100/150 Ale tu nejede o nejake uspory ale o to kdyz uz ten kram matlaci taham sebou tak proc ne ze - JEEE ja to zase mastim bez carek a hacku Tak ještě jednou : Dnes kdyby to bylo jak mělo cca 250Kč ale v Lidlu běžně co nákup cca 100/150 Ale tu nejde o nějaké úspory ale o to když už ten kám matlací tahám sebou tak proč né že - ...... Jinak dnes zklamání tuhle v neděli to byla větší a povedenější "smršt" / uvozovky myšleno ironicky - poznámka autora tedy mě A to jsem se tak šíleně snažil - nu což není vždy svátek .... Citovat
Pepito Odesláno 1. květen 2021 Odesláno 1. květen 2021 @Lihous, promiň, ale nedá mi to. Je chválihodné že se snažíš psát spisovně, ale asi si to po sobě nečteš, jinak by sis všimnul, že v tom opraveném textu máš malinkou chybičku. "..když už ten kám matlací tahám sebou.." Citovat
Sawoy Odesláno 1. květen 2021 Odesláno 1. květen 2021 @Pepitopromiň, ale nedá mi to. Chválihodné? @Lihouso hodně lepší a díky za SZ Citovat
Fruktis Odesláno 1. květen 2021 Odesláno 1. květen 2021 Tak už se tu začínají ztrácet jogurty k snídani.. a to má kazdej svůj stůl.... lidi okradaji děti o jogurty...fakt uzasny Citovat
Péťa Odesláno 1. květen 2021 Odesláno 1. květen 2021 @Fruktis To je teda dobrý Asi potřebují munici, aby měli po sobě co házet Do kdy v Jánkách jste? Citovat
Fruktis Odesláno 1. květen 2021 Odesláno 1. květen 2021 (upraveno) @Péťataky si myslím že vítr vane odtud... Ještě mesic jinak je tu krásně...Teda počasí se zkazilo...včera bylo na triko a kraťasy...a vymýšlím nějaký výlet... Upraveno 1. květen 2021 uživatelem Fruktis Citovat
Lihous Odesláno 1. květen 2021 Odesláno 1. květen 2021 Jinak skutečně si to nečtu a překlepú je hojně navíc klavesnice po cca 5 letech začíná dělat papa .... A malá vsuvka v práci jsem "odkojený" na tomto - a pokud by dokázal na této klavesnici psát jak se má tak hluboce smekám Já to za léta používání nezvládl Mějte krásný den .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.