Vena garážmistr Odesláno 20. březen 2021 Odesláno 20. březen 2021 (upraveno) Dneska dopolko na gumárně obul jsem jednu sadu na 406 pak jsem se chvilku hrabal na dílně s úklidem. Pak jsem musel trochu zorganizovat věci v 807 protože ve spolujezdcovo dveřích bylo asi 100 roušek a x respirátorů a spousta těch blbejch lejster nutných pro cestování mimo okresy tak jsem to tam srovnal něco jsem z auta odnesl. Večer jsem kouknul na Matáska jako Poldu pak jsem tak nějak po očku sledoval něco jako dokument o Michalu Davidovy a teď jsem dokoukal na jutubce tohle : RIKŠOU A VELOREXEM NA HRANICI BENELUXU | 1. DÍL | MAŠINY SE NÁM ROZPADAJÍ POD RUKAMA! - YouTube viděl jsem od téhle partičky snad všechny videa který vydali a jsou to fakt blázni na entou. Upraveno 20. březen 2021 uživatelem Vena garážmistr brixtr ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 @Milan+ Fakt je ze me aktivace na netu nenapadla - vsechny karty jsem musel aktivovat zasunutim do "terminalu" prodejce pripadne bankomatu a tim ji aktivovat. Mam RB byla CS A uprime ikdyz jsem jednu mel povolenou v zahranici tak me v Pl "vypekla" a byl jsem rad ze byla zelezna zasoba 200/300zl a slo zaplatit hotove. Dnes kdyz je karta nova tak z preventivnich duvodu si tyto veci overim koupe nejake drobnosti prave v zahranici u prodejce a stejne to je i na netu zpravidla eBay - "Jistota je proste jistota". A druhe v dnesnim dobe take aktualni "Duveruj ale proveruj" Krasny den vsem - jedu si zpravit naladu nakupem. 14dnu jsem nikam nemusel krom zakladnich veci tak ocekavam ze to bude "masakr" Milan+ ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 před 11 hodinami, Milan+ napsal: Já kartu aktivuji doma přes net. A nová karta je snad vázána k nějakému ůčtu co u nich máš. Je jedno,že je nová,asi. Předevčírem jsem aktivoval novou kartu rovnou z mobilu Citovat
Lihous Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 Mobilni telefon .... ta vec me cimdal casteji privadi ke stavu krece a posledni kousek me nedovoluje s nim slehnout o zem. Lidl - karta Ok ale slevu si musim aktivovat ??? Albert - tam se karta nacita snad vic jak min - v praxi jsem daavno od pokladny a kartu jeste nemam nactenou Penny dnes karta nactena rychle ale do minuty zmizela Pokud si nejaky pan ci pani rikaji ze jsu IT pracovniky tak muj nazor je na tuto vec naprosto odlisna. A mobil jako takovej pokud nebude existovat neco co si budu moci nastavit jak chci ja tedy napriklad automatisky jas kdy si urcim min.osvit a ne ze si mobil vytahnu v noci a na displeji vidim H Az pujde kazdou opakuji kazdou aplikaci kterou pouzivam nastavovat ve vsem jak chci ja a nikoliv nejaky nouma kdy po zavreni jsem stale na zacatku Od pseudo navigaci ovladani kde ceho v mem pripade gimbalu fotaku konce - to radsi budu tahat sebou velkou krosnu a budu vedet ze ted mam v ruce kameru a po pusteni a zapoceti nahravani budu nahravat a ne ze si zacnu vse od "NULY" zase a zase nastavovat. Mozna ze mam mobil ktery to nedokaze mozna je to vlastnost ktera vetsine proste nevadi kdy ma v kapse vseumela ktery nedokaze nic poradne udelat a nebo me naroky jsou skutecne trosku dal .... Tak ze se vratim pokud budu chtit k plastovee karte a ted "POZOR" vemu kartu prikladam k ctecce -piip a kartu ukladam zase zpatky a ne ze v matlafounu se budu stresovat zda se to ukaze neztrati .... A ted zase popreji pekny den Vytky berte trosku tak v nadhledu ale jsou urcene 100% k zamysleni vsem zda to neni pro vetsinu jen omluva popsaneho. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Fishman Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 před 16 hodinami, vagi napsal: Já se jen děsím toho, až se mi pošťourají v nose, abych nevykrvácel...trpím na krev z nosu (vypalování, ascorutin...) Taky trpím na krev z nosu, teda víc dříve, jako děcko, ale test z nosu byl v pohodě, dělala to Spadia v Rohatci. Bylo to jen takové šimrání, jako když se nadechneš pepře. Ale, když vidím některé záběry z tv, tak se mi zdá, že jim museli prorvat hlavu. Lihous ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 před 3 minutami, Fishman napsal: když vidím některé záběry z tv, tak se mi zdá, že jim museli prorvat hlavu právě kvůli tomu jsem se trošku obával Jinač dík za potvrzení, že to je v pohodě. Citovat
MJSytic Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 před 13 hodinami, peter23p napsal: Tak ono není problém to vyměnit, je spíš problém sehnat správné gumičky protože je víc druhů a uni nesedí a navíc jak se ty koncovky sundavaj tak tam pak nedrží i když někdo to prodává v sadě s náhradníma gumičkama ale pak to zase už vychází docela draho že se to skoro nevyplatí protože už to stejně nestírá jako origo. Možná u nějaké jiné verze stěrače to problém je. Ale tohle je systém "Valeo/SWF" a správnou - identickou gumičku včetně přítlaku nebyl problém v Číně sehnat. Jak to bude stírat teprve uvidím. Ale rozebrání/složení šlo krásně a bez nářadí. Jen jsem si kleštěma šmiknul gumičku, aby šla sundat. Po oddělení spodní a vrchní části gumičky jde krásně sundat jak boční koncovka, tak prostřední úchyt. Pak nastrčíš novou gumičku, nacvakneš zpět koncovku a úchyt a je hotovo. Záležitost 5min. Citovat
Milan+ Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 Tak dnes trošku v garage,musím dodělat mezikus zabalit a zítra poslat sestavu na čtyřtaktní motor na MF 70 Citovat
Ajdamek Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 Sundavani strechy stary garaze, asi 10 vrstev lepenky, to nechces a stejne tam zatejkalo, nam pri odsekavani lepenky spadl kus stropu, prkna totalne schnily. Lihous ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 před 4 hodinami, Milan+ napsal: MF 70 To je něco jako Terra, nebo Vari, nebo něco na ten způsob? Ten unašeč bude unášet něco speciálního, nebo to je jen nově vyrobený náhradní díl? Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 Tak tady půl dne řešíme s manželkou výměnu Partnera, to jako auta myslím . Něco se nedaleko objevilo, tak zvažujem možnosti a vidím, že bude lepší to nechat na ráno a jít řešit nějakou večeři Citovat
Milan+ Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 @Hafity To je prodloužení pro unášeni spojkového koše do té příruby co je za svěrákem. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 Právě teď, Petr 3008 napsal: Tak tady půl dne řešíme s manželkou výměnu Partnera, to jako auta myslím . Něco se nedaleko objevilo, tak zvažujem možnosti a vidím, že bude lepší to nechat na ráno a jít řešit nějakou večeři Partnerku nerešíš? vendelinek ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 @Milan+ tak to vypadá, že už mám pořešeno už asi do smrti Citovat
Návštěvník Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 @Petr 3008 Tak dnes je moderní doba a lze se i rozvést, není nutná hned vražda Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 @HanysR to mám za sebou, jednou mi to už stačilo, dík Citovat
Návštěvník Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 @Petr 3008 Takové věci raději příště do SZ, co když si pro tebe přijdou? Citovat
morepower Odesláno 21. březen 2021 Odesláno 21. březen 2021 Tak standardně..v manželství, když se chlap hádá s ženskou, tak buď je po jejím, nebo se chlap přizpůsobí... miroska a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.