Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dole byl nižší kužel a nahoře vyšší kužel, co se týče základního tvaru? Tam, kde se stýkaly ty dva kužely svým širším koncem byla gumová černá obruč?

Guest Petr 3008
Odesláno

@Hafity já si pamatuju z domova dvě. Jakou to mělo značku absolutně nevím. Jedna byla docela malá, bílá, gumové nožky, uvnitř buben na který bylo vidět, protože neměla víko. A tu jsem brzdil rukou.  A pak byla druhá, vyšší, nahoře již s víkem a ta měla nějaké to brzdítko. 

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@Péťa Já náhodou vím co je GOA protože kluk taky chodí první rok na GOA Orlová, gymnázium 😁 Myslel jsem že nikde jinde nic takového není a je to tady unikát 🙂 Je to gympl s obchodkou, v jednom komplexu dvě školy tak se to tak jmenuje. 

A vidím že zase jedou pračky 🤣 @Péťa to chtěl rozseknout a smůla no 🤣🤣🤣

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno (upraveno)

TVL když si vzpomenu jak se dvojčatA vloni radovalY :D z přijetí ... a chodily tam zatím přesně 12 dní ...:bacha ... vlastně ještě 3 v prosinci

Upraveno uživatelem Sawoy
Guest Petr 3008
Odesláno

Mimo jiné dnes první testování v práci.  Negativní.

Super fraška a dle mého soudu naprostá zbytečnost v této podobě  -  samotestování, žádná kontrola, použitý test do koše, čárka do formuláře.  Akorát možná super byznys.  

IMG_20210308_133938.thumb.jpg.151cce3469bd6c118591020e6e56ad76.jpg

Odesláno

Tak u nás každé pondělí pěkně tyčkou z mozku. A protože to začalo nabírat na rychlosti, tak už 2x týdně, a roztrhli nás na dvě party 6 - 13 a  14 - 19 abychom se nepotkali + pokud to bude možné tak "houmáč" . . . .

Návštěvník
Odesláno (upraveno)
před 59 minutami, Petr 3008 napsal:

Mimo jiné dnes první testování v práci.  Negativní.

Super fraška a dle mého soudu naprostá zbytečnost v této podobě  -  samotestování, žádná kontrola, použitý test do koše, čárka do formuláře.  Akorát možná super byznys.  

@Petr 3008 ulevilo se ti, že nejsi v tom? V této nelehké době není dítě žádná sranda 🤣

Upraveno uživatelem Návštěvník
citace prosím bez obrázků
Odesláno
před 2 minutami, Pe.Tr napsal:

... si myslim ze jeste budu mit protilatky)

Kdes je sehnal?

Návštěvník
Odesláno

Jako stejně ty antigenní testy jsou k ničemu. Je to šmejd pro rozvojové a chudé země kde úspěšnost je kolem 30 - 40% To nemusejí dělat nic. Já každému určím nákazu s 50% úspěšností. Buď se trefím nebo ne a zadarmo. Pokud testovat tak jedině PCR. 

Guest Petr 3008
Odesláno

@HanysRUlevilo se mi moc, dítě bych už asi nerozchodil  😆🤣  Ale bylo to napětí, to teda jo

Návštěvník
Odesláno

Nedělám! Dej pokoj 😁 Stačí se trošku zajímat od těch správných lidí. Tím nemyslím ty "experty na bludné kruhy" co jsou denně v tv

Odesláno (upraveno)

@HanysRČili ty řeči že díky nízký citlivosti to zachyti jen lidi s pořádnou náloží viru a nežene to zbytečně do karantény ty co mají tak málo že nikoho nenakazí (protože je to nezjistí) jsou jen bludy pro lamy?

@Pe.TrA to není nějaká výjimka pro absolventy jako je třeba z očkování?

Upraveno uživatelem Sawoy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...