ozzy56 Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 (upraveno) ale proč teda furt melou cosi o kvalitě, když např. motorový prostor a skryté části karoserie stříkají jen jednou vrstvou laku , otevřeš kapotu a ten matný lak tě hned praští do hlavy, kur.a tak dám na výběr zákazníkovi, zda to chce takhle za levno, nebo si připlatí pětistovku a bude mít kvalitní lak všude!!! přece k celkové částce auta je třeba tisíc korun zanedbatelných..., nejvíc mě smolí, že je to u každé značky, jeden ču.ák vymyslí krávovinu a další to automaticky ihned zavedou do výroby, hnus ku.va hnus, to není jen ta barva, vidím to s odstupem třeba deseti let na kvalitě deklů, poklic kol, atd., já vím, že auto už není co bývalo, je to spotřební věc a u mě je to tak doslova, ale proč všechno tak ojebá.at, stává se to životní filozofií, žádná profesní čest..., jsem se zas rozzuřil hned po ránu Upraveno 9. říjen 2020 uživatelem ozzy56 Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 Proto ze je to naklad ktery neni videt a dle dlouhodobeho testu vydrzi deklarovanou zaruku.O podvozku skoda mluvit nebo ted lepe psat .... Nam kdyz prijelo prvni auto pred lety tak se volala kvalita ze je asi neco v neporadku NE nebylo!! (Proto že je to náklad který není vidět a dle dlouhodobého testu vydrží deklarovanou záruku.O podvozku škoda mluvit nebo teď lepe psát .... Nám když přijelo první auto před lety tak se volala kvalita že je asi něco v nepořádku NE nebylo!! ... ) ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 @ozzy56 Hergot chlape jak já s tebou souhlasím. Tento nešvar je všude kolem nás. Vše je spotřebka, hlavně že se tu pořád řeší problém s odpady a životním prostředí. Řeší se to na nesprávných místech ale že všichni vyrábí zmetky max na dva roky nikoho nezajímá. Nehledě na to, že spousta věcí se dnes neopravuje ale rovnou vyhazuje. Spousta věcí nejde ani rozebrat, je to nějak zalisováno takže vyhodit. Atd atd. Citovat
Sawoy Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 (upraveno) No to dá rozum, ne .... když jde věc opravit tak se nekoupí nová a tudíž není kšeft a když není kšeft tak není zisk a když není zisk tak nejsou halířky, natož talířky. A když se nekupuje tak se míň vyrábí a je potřeba míň lidí a to je pak vyšší nezaměstnanost a to se nerado vidí protože to blbě vypadá a neplnějí se kritéria pro regionální programy dotací a z těch kape víc než talířky .... spíš míčky .... a taky spřízněný firmy místních okresních a krajských bossů pak mají co dělat, penězovody se tomu říká ... A státy to podporují, protože když není kšeft tak je míň daní a když je míň daní tak je míň na provoz administrativy od vrátnýho v padlamentu až po Brusel a hlavně je míň na přerozdělování a když je míň na přerozdělování tak se blbě slibuje a pak někdo nedostane a nedá hlas a hůř se ovládá a ten kdo má dostat třeba dostane míň a je míň vděčnej a zase se hůř ovládá .... mám pokračovat? Upraveno 9. říjen 2020 uživatelem Sawoy skypeja, PaKr, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 nekde jsem cetl ze snad maji vyrobci na kazdy vyrobek (elektro) drzet dily a moznost servisu po dobu snad 10 let. jinak ad ten kryt ,na vyrobe bys sice usetril cent , ale tady jde oto ze demontaz krytu motoru pro servisni prohlidku je 0,3normo hodina...... skypeja ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 to je samo moje hypoteza jinak na grandovi co mam, krom tech vicek zespoda krytu.... vzduchac vymenis za 1min bez naradi pylak za 4 min bez naradi no palivak je horsi ,to je na hodinu s vercajkem no ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 @Pe.Tr ano, máš pravdu--koukal jsem na vzduchový filtr motoru, ta výměna je geniální, vyměníš během 20 vteřin , pylový filtr taky super výměna, a pak se podíváš zespodu na motor a víčko žádné--kuwa do mě vjela taková zlost, že bych vraždil ale už je dobře, byla k pomoci aj nějaká štamprla a tady na čerstvém vzduchu sem to už rozchodil radim.1008 a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 Tak dnes přezuto na zimáky. Sice se to ve mně šponovalo že je to brzy ale bůh ví jak to dopadne s Coronou a taky jsem se chtěl vyhnout brutálním návalům v pneuservisech. Přezuto na Kleber Krisalp HP3, co jsem tak pátral tak celkem solidní poměr cena/výkon. Po prvotním svezení jsem spokojen, jízda na suchu slušná. Teď ještě sníh a břečka pokud teda něco vůbec bude. Citovat
Milan+ Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 před 6 hodinami, ozzy56 napsal: @Pe.Tr ano, máš pravdu--koukal jsem na vzduchový filtr motoru, ta výměna je geniální, vyměníš během 20 vteřin , pylový filtr taky super výměna, a pak se podíváš zespodu na motor a víčko žádné--kuwa do mě vjela taková zlost, že bych vraždil ale už je dobře, byla k pomoci aj nějaká štamprla a tady na čerstvém vzduchu sem to už rozchodil Hoši jsou někde videa s těmi časy? Citovat
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 (upraveno) videa nemám, ale dám tady fotku airboxu--to víčko odklopíš, odjistíš dvě západky, vytáhneš filtr..., výměnu udělám za 10 vteřin, je to opravdu super vymyšlené, a filtr klimy odklopíš kastlík před spolujezdcem, vytáhneš filtr, práce na 3 minuty bez nářadí Upraveno 9. říjen 2020 uživatelem ozzy56 Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 No v CX-3 to je to samé, Mazda to má dávno. Všichni kopírují. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 (upraveno) všichni nekopírují (bohužel), když si vzpomenu na berlingo--tam je výměna filtru klimy na zlomenou páteř Upraveno 9. říjen 2020 uživatelem ozzy56 radim.1008 a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 @ozzy56 Nikoliv nepise dvakrat stejne je to zasadne jine a odlisne A pro ostatni : Ale uz s tim prestavam vidim ze si toho nikdo "nevsiml" a nebo vsimnout nechtel. Jinak pokud mate v praci Polaky Ukrajince Madary a jine ... proste "smesku" v dobrem slova smyslu tak tam je clovek rad ze zvladnou neco do karty napsat - tak ze toto co jsem v par prispevcich predvedl neresime. Navic pamatuju dobu kdy psat s hackama a carkama bylo za trest protoze to doslo ve spatne kodovanem slohu = ANO je to ma pohodlnost to je poznamka pro ostatni - ale mysleno fakt v dobrem Krasny vecer vam vsem ikdyz to co se deje je uz fakt za hranou normalniho chapani !! Citovat
Hafity Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 No jo., ale my jsme tu (většinou) z Čech, Moravy, Slezska, Slovenska.... A všimnul jsem si.... Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 (upraveno) No prave proto si myslim asi spatne ze i bez carek a hacku jde cokoliv zdelit a nalsedne precist Nicmene neberu to jako zasadni problem a poukazu na psany text treba panu doktoru tam je tolika chyb a nikdo se nepozastavuje neb nas mozek i zprhazena pismenka dokaze precist jako ze jsou sparavna Ale uznavam ze uz i dnes jsou lide kteri neporozumeji Slovakum .... a je to pro ne "cizi rec" Tak ze vse v dobrem ... kazdy jsem nejaky a kazdy jsem diky bohu "original" a tim je ten nas svet nejak tak barevnejsi a rozmanitejsi ... Upraveno 9. říjen 2020 uživatelem Lihous Citovat
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 tak já Slovákům rozumím celkem dobře, ale některým Čechům nerozumím vůbec Klemoň, Péťa, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Milan+ Odesláno 9. říjen 2020 Odesláno 9. říjen 2020 před 32 minutami, Lihous napsal: @ozzy56 Nikoliv nepise dvakrat stejne je to zasadne jine a odlisne A pro ostatni : Ale uz s tim prestavam vidim ze si toho nikdo "nevsiml" a nebo vsimnout nechtel. Jinak pokud mate v praci Polaky Ukrajince Madary a jine ... proste "smesku" v dobrem slova smyslu tak tam je clovek rad ze zvladnou neco do karty napsat - tak ze toto co jsem v par prispevcich predvedl neresime. Navic pamatuju dobu kdy psat s hackama a carkama bylo za trest protoze to doslo ve spatne kodovanem slohu = ANO je to ma pohodlnost to je poznamka pro ostatni - ale mysleno fakt v dobrem Krasny vecer vam vsem ikdyz to co se deje je uz fakt za hranou normalniho chapani !! A jestli to není tajné, tak co tam vlastně v Kvastnicích máš na starosti? Citovat
Návštěvník Odesláno 10. říjen 2020 Odesláno 10. říjen 2020 (upraveno) Zatroubil u @radim.1008a nestačil se divit, jak se posunula stavba silnice za ten cca týden...nijak Vlastně, vůbec mě to u nás nepřekvapuje. Ještě dotaz. Používal\používá někdo v benzínech 2.0 a 2.2 paliva jako je Verva100, MM100 apod? Má to u těchto motorů smysl? Já používám N95 + aditiva a dnes jsem zkusil první nádrž na Vervu100 (30.20Kč za litr - což celkem jde) a zatím najeto cca 15km a auto jede, jako na N95 + aditiva. Uvidím, až najedu více, zda se něco ukáže... Upraveno 10. říjen 2020 uživatelem Návštěvník Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.