Lihous Odesláno 6. červen 2020 Odesláno 6. červen 2020 Podobne nam dopadl u nas koupeny zdroj k notasu - fakt ale je ze krom rany hodne smradu se vic nic nekonalo - plosny spoj byl "cisty" jak dokonale "zahorel" Vcera se musel vymenit jeden vstrik na nasem autu cca 1500km a byl problem na svete - nechtelo se mu uz udrzet volnobeh - i tak to neni dokonale - a muzu se jen domyslet zda je pricina u nasi nafty polske nafty a nebo provedeni Go vstriku Je fakt ze s autem litame a jeho "potencial" vyuzivame nicmene cislo ktere mame namotane po GO je cca 50tis a to me neprijde jako uplne Ok ?? Na druhe strane v takto ne zrovna dobrem stavu auto proslo emisema a to byly "nespratelene" a udelane mimo termin .... ...... tak ze v uplne "dezolatnim stavu" motor neni. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. červen 2020 Odesláno 6. červen 2020 ja tatuldovi kupoval zdroj k NTB ktery jde pouzit i na 12V - pres autozapalovac do auta prdel je ze se z toho zakourilo z 12V vetve i pres to ze v dobe zahoreni to bylo pripojene na 220V Citovat
Lihous Odesláno 6. červen 2020 Odesláno 6. červen 2020 @Milan+ Obavam se ze opak bude pravdou neb posledni cca 2 - 3 mesice jsem v Pl nebyl ale je prekvapenim ze se vstrik odporoucel tak rychle ....? Na prvni repas se najelo cca 100tis km - jen na Pl naftu Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 6. červen 2020 Odesláno 6. červen 2020 Vidíš, já jezdím na naftě jen eurooil, cca 220000 a vše v poho,pokud jsi bral něco levného adekvátně k pl tak asi je to možné. Citovat
Lihous Odesláno 6. červen 2020 Odesláno 6. červen 2020 Vervu nemylsim ze bude spatne + aditiva pri kazde nadrzi - jinak na aute je priznanych 360tis a tak odhadem 150tis stocenych. Citovat
Milan+ Odesláno 6. červen 2020 Odesláno 6. červen 2020 Když tady jezdíš vervu s aditivy, tak pak nechápu tankování v pl. Citovat
Lihous Odesláno 6. červen 2020 Odesláno 6. červen 2020 Protoze Pl je zavrene pro cizince .... Jak otevrou hranice vratime se zase k jezdeni timto smerem a pak nebude problem tankovat tam Ale prozatim je Pl nedostupne. Citovat
radim.1008 Odesláno 6. červen 2020 Odesláno 6. červen 2020 Dnes jsem se byl podívat na místě činu. A při té příležitosti se naložilo 19m dřeva od lesa na tři vleky za traktor. Citovat
Lihous Odesláno 6. červen 2020 Odesláno 6. červen 2020 No nevim o cene ta tam byla plus minus stejna jako u nas standartni nafta ale u nich "lepsi" jezdime tam na jednu benzinku leta a nic a ted Ko - ale tezko rici kde je chyba ....? Jak jsm napsal v prvnim prispevku ... Proste se neco nepovedlo Citovat
Péťa Odesláno 6. červen 2020 Odesláno 6. červen 2020 před 2 hodinami, Milan+ napsal: Takže cena, ne kvalita. @Milan+ Nesouhlasím s Tebou, Poláci nedávají do PHM tolik bio sraček, jako my. Pro benzín jezdím raději k nim na Shellku, než k nám. Ale naftu teda taky beru u Eurooilu Citovat
Medvěd Odesláno 6. červen 2020 Odesláno 6. červen 2020 Dnes jsme se ráno vydali autem do Liběchova, kde jsme zaparkovali na poloprázdném parkovišti u zámku a odtud se vydali po modré značce směr Klácelka a Čertovy hlavy. Odtud jsme pokračovali stále po modré přes Želízy až do Tupadel, kde jsme si dali oběd v místní restauraci. Po obědě běžné kvality jsme pokračovali dále po modré (po obědě celkem drsný stoupáček) až ke skále Had. Dále jsme zamířili po žluté značce k Sedmi chlebům a jeskyni Mordloch, abychom se znovu vrátili k Hadovi a pokračovali dále po modré přes Harfenici zpět do Liběchova. Celý okruh měří cca 15 km a dá se v pohodě jít i s dětmi téměř jakéholiv věku (asi bych ale nedoporučil kočárek, hlavně kolem Klácelky a Česrtových hlav by mohl dělat problémy), páč všude jsou k vidění různé sochy vytesané do pískovce. Fotky jsou na rajčetihttps://dkmedved.rajce.idnes.cz/Vylet_do_Libechova_Libechov_-_Klacelka_-_Certovy_hlavy_-_Tupadly_-_Sedm_chlebu_-_Harfenice_-_Libechov_5.6.2020/ Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 7. červen 2020 Odesláno 7. červen 2020 před 16 hodinami, Péťa napsal: @Milan+ Nesouhlasím s Tebou, Poláci nedávají do PHM tolik bio *neumím psát slušně*ek, jako my. Pro benzín jezdím raději k nim na Shellku, než k nám. Ale naftu teda taky beru u Eurooilu Zrovna shell nic moc, už jsem to tu psal, bývalý soused, teď je o vesnici vedle má malé letadlo a shell není schopen jak říká napsat doklad, přípis na palivo, musí se to asi při létání vykazovat, jak říkal, tak sděluji, jinac i EO má benzin bez bio. Citovat
Fruktis Odesláno 7. červen 2020 Odesláno 7. červen 2020 Dneska dopoledne sprint do motola na dětskou pohotovost a dvě hodiny u doktora....nepolevují nám horečky atakující 40...tak jsme dostali paralen...a srážet a pít a odpočívat...:( a mám dost...třetí noc co skoro probdím... Citovat
Medvěd Odesláno 7. červen 2020 Odesláno 7. červen 2020 (upraveno) Dneska bratr čerpal vánoční dárek, na který se možná nejvíc těšil můj syn - projížďku ve Fordu Mustang v okolí Žehuně. Sraz a start akce byl u pumpy SHELL a KFC poblíž Žehuně ve 14,15 a tak jsme lehce před 13 hodinou vyráželi naším autem z Prahy (bratr mi ráno do telefonu sdělil, že ztratil na svém BMW přední SPZ a že doufá, že nás cajti nebudou stavět a moc se divil, když jsem mu vysvětloval, že jízda bez RZ = v případě zastavení PČR minimálně půl roku bez not). Tak jsme vyjeli naším pohodlným dostavníkem - brácha i Pavel si pak jízdu v Mustangu užili, jen Helča se dozadu fakt nevešla (ale netvářila se, že by jí to nějak extra vadilo). Po akci jsme vyrazili směr domov a dohodli se, že ještě zastavíme v Letňanech v BAUMAXu pro nějaké drobnosti - no a když jsme parkovali u prodejny, tak brácha zjistil, že bunda s doklady a peněženkou zůstala ZŘEJMĚ v Mustangu, že si jí SNAD položil vedle Pavla na sedadlo, kde původně měla sedět Hela ... a dotyčný pán tydlifoun nezvedal. Takže rodinka vyrazila pro ty drobnosti do BAUMAXu a já seděl v autě a sledoval, jak běží čas, páč v 17 hodin jsme měli být v Bubenči na večeři s matkou. v 16,15 (po 45 minutách !!!) přišla rodinka zpět k autu a brácha mě požádal, zda bych ho na otočku nezavezl do nějaké Lhoty poblíž toho KFC, že tam pán bude čekat. Takže rychlý telefon máti, že se start večeře muswí posunout na 19 hodinu a zrychlený přesun Praha - Lhota - Praha, který se povedl za cca 1,5 hodiny. Nakonec vše dopadlo dobře, ale ty nervy jak to vyřešit, když pán nebral telefon, ty nebyly nic moc Upraveno 7. červen 2020 uživatelem Medvěd ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. červen 2020 Odesláno 8. červen 2020 Jestrabi lhota tusim Pan tech mustanku ma nekolik Peknej byznys si z toho udelal Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 8. červen 2020 Odesláno 8. červen 2020 Jo kdyz se to *neumím psát slušně*..tak vsechno... Aby nebylo nemocnice malo tak v noci telefonát na rychlou a trada do porodnice...a jeste budou prcka prevazet jinam...fakt super den... Citovat
radim.1008 Odesláno 8. červen 2020 Odesláno 8. červen 2020 @FruktisDržím palce ať to dobře dopadne. Tohle mám před třemi lety taky za sebou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.