Davidak79 Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 Twl, já už makám od 2 a to zcela dobrovolně Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 No já pořád , všechny pracovní dny do konce 2019 a teď 2020 už od 2.1. Akorát si nejsem jistý jestli je to dobrovolně . . . Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 Včera STK u sedana,tak jsme prošli jen s korozi podvozku,pan technik pochválil pěkný stav,brzdy na výbornou....na 2 roky klid Citovat
Lihous Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 "Aby ne" kdyz se o nej staras - a tak ma byt .... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 No já zlehka pracuju taky od 2.1 kdy jsem dopolčo přezouval 4 kola na C4 které dovalil @StibTo dovalil je na vleku za tou velkou škodovkou. Ale couvat se mu s tím nechtělo no mě taky ne tak to nechal stát na ulici a kola jsme do dílny dokouleli. Jinak včera jsem pak ještě opravoval jedno kolo nějaký buchtě ze vsi. Volala jestli bych se jí podíval na kolo že ho má trošku placatý tak jí říkám že kde parkuje že si vezmu auto a sjedu se na to podívat a ona to je dobrý to je kousek já to dojedu. A když přijela tak trochu placatý kolo bylo úplně prázdný naštěstí to bylo zadní který není tolik naložený jako přední kde je motor tak jsem to shodil nafouknul a byla tam dírka tak jsem tam narval knot a ona povídá " to kolo mělo štěstí, jsem do něj chtěla nafoukat ten sprej na opravování to už jsem jednou udělala a bylo to opravený hned." tak jsem jí seznámil s tím že štěstí měla spíš ona protože když by v tom byl nafoukanej ten pěnivej sajrajt že bych jí to tak maximálně zul a dal jiný plášť až by se sehnal ale že bych to určitě nečistil ani kdyby to byla pneumatika minulí týden nová. Jo a dnes dopolčo s máti na nákupu a navečer jedem do Praglu podívat se na stromek na Staromák s Pepínem a pak ho necháme doma. Citovat
Klemoň Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 Koho : Pepína nebo stromek Hafity ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 Pepína je tu od 28.12. Děda je nějakej nakřáplej tak Pepína raději evakuju k jeho matince aby nebyl nemocnej a neměli jsme ho tu celej Leden. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 před 21 minutami, Klemoň napsal: Koho : Pepína nebo stromek To mi připomíná: Pokud vás nějaký člověk moc štve, napište mu dopis a pak ho spalte. Ok tedy............ No jo, ale co teď s tím dopisem? Klemoň a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 No mi , co to neděláme poprvé , hodíme dopis na popel dokud je žhavý no a zbavíme se obojeho současně , neb kde není dopis - není důkaz Citovat
Sawoy Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 (upraveno) Jj ... to je ta krása češtiny: Moje stará pila teď leží ve sklepě. Moje stará pila, teď leží ve sklepě. Co ještě chcete, pane vedoucí? Co, ještě chcete, pane vedoucí? Upraveno 3. leden 2020 uživatelem Sawoy Hafity a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
brixtr Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 Ráno jsem sotva otevřel oči a už telefonát od matky že málem nedojela domu. že jí auto pořád vaří.. no poputuje do servisu.. Když už jsem tam byl stavil jsem se u babičky že projedu mercedes. No cvakala mi prdel že bych přeštípl 20tku drát kvůli výjezdu z garáže Za chvíli se jdeme podívat na vestavěné trouby ať může Kačka konečně péct Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 (upraveno) No tak to je dobře umístěná garáž. Ale je vidět že jsi to zvládnul vyjet. Vím že to je asi pro Tebe ještě citlivé ale výš že pokud je to auto předmětem dědického řízení tak by se s ním nemělo vůbec hýbat? No a to jsem zapomněl dopoledne jak jsem byl na nákupu tak jsem říkal máti hele ty nadrženci solili. A máti to není možný však je to jen vlhký ta silnice no a ono to bylo vlhký od posypu a pak jsme směrem na Jirny dojeli sypač a solil jak když by mělo bejt náledí. Takže cestáři mohou říct že oni překvapili zimu páč sypali dřív než došla. Ale už teď je mi jasný že až to bude potřeba tak to budou zas ty nejmenší lidi který nikde nebude vidět. Upraveno 3. leden 2020 uživatelem Vena garážmistr Citovat
brixtr Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 před 5 minutami, Vena garážmistr napsal: umístěná garáž měl jsem v plánu že ten strom kdyžtak uříznu U nás jen trochu mokrá silnice ale nic hrozného naštěstí. Až po cestě zpět mi došlo že jsem na MB neměnil gumy Citovat
Lihous Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 @brixtr Nechci byt za chytraka ale asi bych do garaze spis couval - mame to podobne.A jako bonus hned do pemerne rusne krizovatky. Citovat
brixtr Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 @Lihous ty ses dobrej já měl co dělat abych vůbec vyjel to byla moje premiéra Citovat
Lihous Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 Zitra zkusim vyfotit nasi garaz vjezd. No nebudu nejak machrovat v noci to nekdy davam na X-krat Pesek jeden i druhej je pohoda XMko to byla skola A prave ze kdyz je cas tak couvani neni az takovej problem - ale kdyz potrebuju ted vyjet tak vim ze couvat byl problem se 120 a to byl "prcek" Zitra zkusim vyfotit dnes uz ven nepujdu .... brixtr ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 3. leden 2020 Odesláno 3. leden 2020 Hlásím se do klubu! U našich to mám s ořechem také trochu oříšek.... Naštěstí je to dvojgaráž, takže v tomhle vjezdu (po první zkušenosti) parkuje motorka.... Citovat
Davidak79 Odesláno 4. leden 2020 Odesláno 4. leden 2020 Dnes jsem pořezal pár kubíků dřeva, když jsem se vracel z chalupy dojel jsem kamion a z návěsu mu čuměly do strany tak 50cm dlouhé kusy ledu , odhadem 3 - 4 cm tlusté . Citovat
Klemoň Odesláno 4. leden 2020 Odesláno 4. leden 2020 Tak jsi ho zastavil , přistavil mu plošinu a pomohl mu led rozbít a shodit dolů ??? Citovat
Lihous Odesláno 4. leden 2020 Odesláno 4. leden 2020 (upraveno) Dnes jsem si overil v praxi ze slko pri dopadu na beton skutecne praskne. V Nachode byla slkenka nakladenoho zrajiciho syra uz ve sleve - no hrich to nekoupit. Prijedu domu vylezu z auta vemu tasku ta se vysmekne a spadla ..... Prenesu si to na karton na chodbu ze zkusim jeste neco zachranit ale chyba ten olej je vsude oder tez .... Vetsina veci v tasce jde i se sklenkou do popelnice .... Ja rozpalenej do bela .... K veceri byla syrova PIZZA A slibene fotky z garaze pohledu ridice .... Upraveno 4. leden 2020 uživatelem Lihous brixtr a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.