Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No já pořád , všechny pracovní dny do konce 2019 a teď 2020 už od 2.1.  Akorát si nejsem jistý jestli je to dobrovolně . . .

Odesláno

No já zlehka pracuju taky od 2.1 kdy jsem dopolčo přezouval 4 kola na C4 které dovalil @StibTo dovalil je na vleku za tou velkou škodovkou. Ale couvat se mu s tím nechtělo no mě taky ne tak to nechal stát na ulici a kola jsme do dílny dokouleli. Jinak včera jsem pak ještě opravoval jedno kolo nějaký buchtě ze vsi. Volala jestli bych se jí podíval na kolo že ho má trošku placatý tak jí říkám že kde parkuje že si vezmu auto a sjedu se na to podívat a ona to je dobrý to je kousek já to dojedu. A když přijela tak trochu placatý kolo bylo úplně prázdný naštěstí to bylo zadní který není tolik naložený jako přední kde je motor tak jsem to shodil nafouknul a byla tam dírka tak jsem tam narval knot a ona povídá " to kolo mělo štěstí, jsem do něj chtěla nafoukat ten sprej na opravování to už jsem jednou udělala a bylo to opravený hned."  tak jsem jí seznámil s tím že štěstí měla spíš ona protože když by v tom byl nafoukanej ten pěnivej sajrajt že bych jí to tak maximálně zul a dal jiný plášť až by se sehnal ale že bych to určitě nečistil ani kdyby to byla pneumatika minulí týden nová.  Jo a dnes dopolčo s máti na nákupu a navečer jedem do Praglu podívat se na stromek na Staromák s Pepínem a pak ho necháme doma. 

Odesláno

No mi , co to neděláme poprvé , hodíme dopis na popel dokud je žhavý 😂        no a zbavíme se obojeho současně , neb kde není dopis - není důkaz :papa

Odesláno (upraveno)

Jj ... to je ta krása češtiny:

Moje stará pila teď leží ve sklepě.

Moje stará pila, teď leží ve sklepě.

Co ještě chcete, pane vedoucí?

Co, ještě chcete, pane vedoucí?

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

Ráno jsem sotva otevřel oči a už telefonát od matky že málem nedojela domu. že jí auto pořád vaří.. no poputuje do servisu..

Když už jsem  tam byl stavil jsem se u babičky že projedu mercedes. No cvakala mi prdel že bych přeštípl 20tku drát kvůli výjezdu z garáže :D 

81003443_836571143441650_7246361731096641536_n.jpg80640096_591794744722706_780219442549227520_n.jpg

Za chvíli se jdeme podívat na vestavěné trouby ať může Kačka konečně péct :D 

Odesláno (upraveno)

No tak to je dobře umístěná garáž. Ale je vidět že jsi to zvládnul vyjet. Vím že to je asi pro Tebe ještě citlivé ale výš že pokud je to auto předmětem dědického řízení tak by se s ním nemělo vůbec hýbat? 

No a to jsem zapomněl dopoledne jak jsem byl na nákupu tak jsem říkal máti hele ty nadrženci solili. A máti to není možný však je to jen vlhký ta silnice no a ono to bylo vlhký od posypu a pak jsme směrem na Jirny dojeli sypač a solil jak když by mělo bejt náledí. Takže cestáři mohou říct že oni překvapili zimu páč sypali dřív než došla. Ale už teď je mi jasný že až to bude potřeba tak to budou zas ty nejmenší lidi který nikde nebude vidět. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno
před 5 minutami, Vena garážmistr napsal:

umístěná garáž

měl jsem v plánu že ten strom kdyžtak uříznu :D 

U nás jen trochu mokrá silnice ale nic hrozného naštěstí. Až po cestě zpět mi došlo že jsem na MB neměnil gumy :D 

Odesláno

Zitra zkusim vyfotit nasi garaz vjezd.
No nebudu nejak machrovat v noci to nekdy davam na X-krat
Pesek jeden i druhej je pohoda XMko to byla skola ;)
A prave ze kdyz je cas tak couvani neni az takovej problem - ale kdyz potrebuju ted vyjet tak vim ze couvat byl problem se 120 a to byl "prcek" :)

Zitra zkusim vyfotit dnes uz ven nepujdu ....

Odesláno

Hlásím se do klubu! U našich to mám s ořechem také trochu oříšek.... Naštěstí je to dvojgaráž, takže v tomhle vjezdu (po první zkušenosti) parkuje motorka....

Odesláno

Dnes jsem pořezal pár kubíků dřeva, když jsem se vracel z chalupy dojel jsem kamion a z návěsu mu čuměly do strany tak 50cm dlouhé kusy ledu , odhadem 3 - 4 cm tlusté .

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem si overil v praxi ze slko pri dopadu na beton skutecne praskne. 🤣

V Nachode byla slkenka nakladenoho zrajiciho syra uz ve sleve - no hrich to nekoupit.
Prijedu domu vylezu z auta vemu tasku ta se vysmekne a spadla ..... Prenesu si to na karton na chodbu
ze zkusim jeste neco zachranit ale chyba ten olej je vsude oder tez ....
Vetsina veci v tasce jde i se sklenkou do popelnice  .... Ja rozpalenej do bela ....

K veceri byla syrova :) PIZZA

A slibene fotky z garaze pohledu ridice ....

IMG_20200104_144106.jpg

IMG_20200104_144141.jpg

Upraveno uživatelem Lihous

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...