Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak dovolenou jsem měl letos luxus dlouhou, skoro 4 týdny v kuse (a ještě něco zbývá....), ale s tou zahradou jsem to měl dnes úplně stejně....

Odesláno

Po včerejším trochu delším a náročnějším dnu (06.00 budíček -  23.58 večerka) jsem si dnes dal takové trochu výletní tempo. Ráno jsem stihnul nadělit nějaké pozůstatky ze zahrady do popelnice protože popeláři jeli déle než obvykle, pak jsem nanosil vodu k jablůňkám ( možná bude po 5 letech první lepší úroda) a pak jsem začal v gumárně obkládat stěnu OSB deskama. Okolo 16 byl objednaný zákazník na výměnu oleje s Citroenem C4 Picasso tam jsem se zadrbal na deklu pod motorem dva šrouby odmítali spolupráci a zdržení skoro hodinu naštěstí se mi to povedlo dát nějak dohromady ale příště už bude nutné dát nové. A teď už jen odpočinek a asi brzké uložení do polohy ležícího střelce. 

Odesláno

Jdu zkusit rozleštit dveře a blatníky, nějaký *** si asi léčí komplexy. Z patka na sobotu. A to mi kamarád z kriminálky říkal, že tu před měsícem byl lapen 70lety děda co takhle chodil škrábat auta. 

IMG_20190803_152505.jpg

IMG_20190803_152511.jpg

IMG_20190803_152517.jpg

IMG_20190803_152522.jpg

Odesláno (upraveno)

Přece proto že je to odpad kterej na nic jinýho nemá, to dá rozum.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

@Milan+  No nam se takto pekne rovna cara povedla udelat na jedne "spojovacce" ktera slouzi jako objizdka je to uzke sama dira a jednou jsem neco podobneho privezl domu.
ANO ne vetev ale drat od jednoho z domorodcu - pry ho "se..re" kdyz mu auta jezdi po trave  -  asi 30cm pas jinak samej ker ....
U nas to slo rozlestit .....

Odesláno
před 3 hodinami, Milan+ napsal:

Jdu zkusit rozleštit dveře a blatníky, nějaký *** si asi léčí komplexy. Z patka na sobotu. A to mi kamarád z kriminálky říkal, že tu před měsícem byl lapen 70lety děda co takhle chodil škrábat auta.

Se mi nezdá,že by tohle někdo škrábnul rukou.Ta lajna je jak podle pravítka.Ale každopádně to nase.e.

Odesláno

Zeptal jsem se ridice co mi to postavil na storc před čumák(otacel se v ulici) jestli má blinkry..prej sorry...Tak jsem mu odpověděl že příště nebrzdim a narvu mu to na komoru...a pak reknu taky sorry...😋🤣čuměl jak puk..🤣 jen nevím jestli kvůli tomu hnusnymu mitsubischi nebo si uvědomil že se vůbec nerozhlid..

Guest Scratch
Odesláno

vcera si tak valim na motorce a najednou na parkovisti borec na motorce a helma na zemi...... tak jedu jeste dva km az kde jsem se mohl otocit, protoze na tom parkovisti bych asi skoncil v poli. zastavim u nej, borec nechapave kouka kdyz mu nabizim pomoc.... a on prej ze si jen tak odpociva..... no pravidlo s helmou na zemi evidentne neznal.......

Guest Scratch
Odesláno

@Pažout508 jo ta Shoei je jina liga nez ten muj caberg, ale driv jsem mel nitro obycejnou za 2000 a prisla mi, ze byla mene hlucna.... jak jsou na tom ty premiovky? Jen dotaz, moje dalsi helma na tuti bude na choppera :D 

caberg-droid-iron-4.jpg

Odesláno

@Scratch před tím jsem měl ( ještě mám ) obyčejnou vyklápěcí Probiker cca 2200kč. A ta je o dost těžší a hlučnější. Řekl bych že i vnitřní proudění vzduchu má lepší.Tvůj  Caberg se mi líbí, pěkná barva a prolisy👍 Chtěl jsem také znovu otvírací ale tam byla jiná cena. Tohle je loňský model tak tam byla výrazná sleva. Proč na choppera?😁 jako že další stroj bude až v dúchodu nízkej bublák?

Guest Scratch
Odesláno

@Pažout508 bude to ted v srpnu 5 let co jsem se pretlacoval na motorce s traktorem. Vlastne letos poprve najedu vic nez 1000 km za rok. Manzelka uz po bouracce mi dala podminku, ze rychlou masinu musim prodat a ja ji ukecal, ze az nasetrim na toho choppera..... no a jeste se ji ten pomalej chopper libi :D 

INTRUDER_VZR1800ZL4_Diagonal_GDV.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...