Lihous Odesláno 5. červenec 2019 Odesláno 5. červenec 2019 Ja se konecne dostal k dlouho odkladane veci a cestou domu se udela mala prestavka .... Klemoň, Gabriel 307, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 5. červenec 2019 Odesláno 5. červenec 2019 Francie je taková Jaroměř, samý kruhový objezd. Teplo, dneska 33 a slunečno. Ubytovaný jsme v Mulhause v hotelu. Muzeum pěkný. Pár aut mi tam chybělo. Že šestkový řady tam byla jen 306 Maxi a 206 WRC. Nejnovější 407 z Taxi 4. Citovat
Lihous Odesláno 5. červenec 2019 Odesláno 5. červenec 2019 @PéťaAno bohuzel se asi nezdarila uplne dokonale kalibrace kompasu = opet jsem lehci o jednu vrtulku - ten smejd se rozhodl asi v 30/50cm preletet frekventovanou silnici tak nastalo nouzovej STOP a bohuzel jedna vrtule uz byla na chodniku u silnice kdy sebou placl o zem Ale je i video tak ze Ok @radim.1008 Muzeum pekne ale nam se jeste nepostestilo tam zastavit Citovat
Davidak79 Odesláno 5. červenec 2019 Odesláno 5. červenec 2019 @Lihoustak oni fakt nekecaj Lihous ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 5. červenec 2019 Odesláno 5. červenec 2019 @Davidak79 No nekecaj ale asi bych mel trosku vetsi skodu ..... Obzvlast pokud bych prisel o dron a kdyby pri nasi smule trefil nejake pekne drahe auticko .... Ta silnice je skutecne frekventovana a jezdi se tam celkem svizne / sam to tam znam / tak ze to dopadlo jeste dobre Na druhou stranu asi odesla dalka uz vcera se choval dron nad obchvatem Opocna rekneme nestandartne ale to se jeste dalo v klidu zvladnout .... Zitra jedu do Velichovek tak doufam ze se nespalsi a nebude to jako v te reklame Jinak uz jsem si "zvik" ze cena techto obrazku je extremne draha ale zase se plati za "exkluzivitu" Citovat
Péťa Odesláno 5. červenec 2019 Odesláno 5. červenec 2019 @Lihous O exkluzivitě bych vůbec nepsal, dnes má dron už každý. Rozhodně trochu začínám pochybovat i Tvé soudnosti, pokud se strojem, který se "chová nestandardně", lítáš v místech, kde se pohybují lidé. Nejde o drahé autíčko, ale o možné další následky, klidně smrtelné. A to píšu, přestože sám létám v centru Náchoda apod. Ale když jsem si nebyl jistý (po úpravách Phantomu), tak jsem to jel vyzkoušet na samotu (a praštil ním tam do pole). Klemoň a pesastor ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 5. červenec 2019 Odesláno 5. červenec 2019 (upraveno) @Péťa Ono to neni o soudnosti ale o tom ze se najednou zacne zarizeni chovat jinak nez bych chtel ... ? Predletovou pripravu nezanedbavam pred letem vzdy kalibrace kompasu akcelerometru a cas od casu gimbalu pak nasleduje vrtulky motry a ramena a pokud je vse ok .....,vzlet asi do metru tam opet vse odzkouset a pak teprve letime .... No a kdyz se navracim a je vse OK ale najednou zacne odletat tak co muzu udelat ..... ?? No proste s tim placnout na zem z cca 30/50cm Jinak ANO letel jsem nad silnici ale snazil jsem se byt sice nad zahradou ale bez lidi a letet tak abych nemel pripadne problem. Tu hlavni cestu jsem nepreletel. V podstate jsem letel po primce ktera je viditelna do mista pristani. A v soucasne dobe mam jine dalkove ovladani a komplet vse nove aktualizovane - zitra to jedu zkusit jak spranve bylo napsano nekam do "pole" a pak se uvidi .... Ale uz vim 100% ze je to jen a jen stroj ktery se muze pokazit a spolehat na jeho system je proste hloupost. A jeste doplneni den pote: Pokud si planujeme let vedi o nem zucastneni tedy tady o tom vedela obec kdy nemaji problem - povoleni natacet me zaridil jeden polak co delal u nas a akci ac mimo CZ jsem zaregistroval do predletove mapyhttp://dronview.ans.cz/ A k ovladaci pravdepodobne odesla jedna cela sekce pripadne je baterka KO - mam druhy ovladac a ten se chova v pohode - navic pokud neni vse Ok ten dron nevzletne - jasne pokud mu neotevru zadni vratka. Po nedavne nehode v plne autonomnim letu jsem zacal vic "premyslet" a ne se nechat ukolebat jen tim ze je to Ok - neni a nasledky ANO ty muzou byt "fatalni" ..... Ale to je na osobni pokec ne sem uz jsem zase v Upraveno 6. červenec 2019 uživatelem Lihous Citovat
KoudaK Odesláno 5. červenec 2019 Odesláno 5. červenec 2019 Sobota 6.7. Den otevřených sklepů v Přítlukách... Takže ----------->() ------------> -------->takže to bude naše sobota.. Lihous, Péťa a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 6. červenec 2019 Odesláno 6. červenec 2019 "Přítluky, místo zaslíbené..." Já bohužel až v září Citovat
Davidak79 Odesláno 6. červenec 2019 Odesláno 6. červenec 2019 Dnes po práci relax v kempu Aljaška na děčínsku a po cestě foto téhle krasavice pesastor, vendelinek, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Sawoy Odesláno 7. červenec 2019 Odesláno 7. červenec 2019 V podvečer zámek Ctěnice. Mj. krásný opravdu pidi pidi model bývalého nádraží Těšnov, Štvanice a Negrelliho viaduktu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červenec 2019 Odesláno 7. červenec 2019 přispěl jsem do městské kasy @Scratch covšechno ještě se ti teď stalo, jakože co vše mně ještě čeká...nějak tě poslední dobou kopíruju Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 7. červenec 2019 Odesláno 7. červenec 2019 Navštívil jsem ho i s Kůstkou . Jo a pomohl mu naložit Horneta na přívěs . . . Citovat
Sawoy Odesláno 7. červenec 2019 Odesláno 7. červenec 2019 (upraveno) před 2 hodinami, Pe.Tr napsal: přispěl jsem do městské kasy Jakože do naší? Někde tě lízli? Upraveno 7. červenec 2019 uživatelem Sawoy Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červenec 2019 Odesláno 7. červenec 2019 @Sawoy myslenkama jsem byl jinde a frajer byl navic fakt pekne schovanej. svine vyjimecne sem kvaltoval, normalne fakt po nera se spise couram, -na Vojtěšský, 68 v 50 a to jsem jel na Mol do libiše ale chtel jsem se vyhnout stani na double šrankach . 2 body a petikilo Citovat
Sawoy Odesláno 7. červenec 2019 Odesláno 7. červenec 2019 TOS pořídil levně. Buď rád že nechránil věřící na 30 Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. červenec 2019 Odesláno 8. červenec 2019 (upraveno) No @Pe.Tr v chorvatsku jem dostal flastr 250 kun (ukecal jsem ho z 500), no a ted se asi vykakala motorka, proto jsme ji s @Klemoň dneska po montazi kamery do auta (protoze me malem ze silnice vytlacilo jiny Volvo) nakladali na vlek a pojede do lecebny, a fakt se bojim...... takze samy dobry zpravy..... jo a kdyz jsem sundaval folie z okna (protoze technicka), tak jsem se rizl ziletkou. No ale aspon jsem si vecer dobre zasukal, kdyz uz.......... PS: o trouble s kolenem nema smysl psat, ze ne Upraveno 8. červenec 2019 uživatelem Scratch Citovat
David 106s16 Odesláno 8. červenec 2019 Odesláno 8. červenec 2019 @Scratch Pokazila se Honda? To je téměř nemožné, občas regulátor napětí, ale jinak nic. Výroba Japonsko nebo Itálie? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.