Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zkouknul jsem dokument infiltratori na ct1...neskutečný hnůj ve zdravotnictví...akorát jsem si oživil své hodně špatné vzpomínky s malým před 2 lety...a od ty doby se marně snažím zamacknout slzu v oku.. 🤮

Odesláno

Bych řekl, je odpověď o ničem, zrovna tak to není MPV. Zkušenosti majitelů zatím mluví jináč, vím tu o třech v okolí, trošku sondy, další hodně věrohodně soused kamaráda, jezdí spolu kola, tak vše se shoduje, že pokud pohoda jízda, tak cca do 6lt a  svižně cca 7, uvidíme, já to jel tak napůl, když jsem to vezl domů a bylo to za 6,5 i s couranim tady okolo, když to zkoušela dcera. Nezastavam ani jeden druh paliva, ale od nafty se odklonim, přesto, že žádné velké problémy s ní za cca mých 150000km ve všech autech nebyly. Ulysse zatím jezdí stále za 7,6az 8. Je to prostor trošku někde jinde. 

Odesláno

dneska mi odešlo čerpadlo ve studni, měli jme v plánu nějaký výlet, místo toho dlouhý žebřík, , drbačka ve studni, čerpadlo kaput, takže zítra koupit jiné, běželo celkem asi 50 hodin, ale samozřejmě je po záruce (dva týdny), jak se seje, tak se seje 🙄

Odesláno

rano divne cvakani motoru - kolem obeda susteni - kouknu pod kapotu sluzebaku a natrzena remenice
OK vydrzim domu zjistim jak se meni a vymenim za starsi kousek co mi servis nechal v aute

no doma sem to okouknul - nakopnul a spodni remenice z motoru mi spodem vybehla ven - nastesti neco tam zustalo a remenice si sedla - takze ranni cesta do servisu bude adrenalin po vlastni ose :P
PS: mozna kecam ale je to 3-ti remenice za 2 roky - teda mozna to bylo na vice autech ale jako 2 kovy s gumou upostred to proste ford nevymyslel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...