Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@Vena garážmistr Veno, na kterympa parkovišti v Nerátkách jsi bastlil tu feldu? A nejsi ty úplně původně někde na západ od Plzně?

@radim.1008 No pěkný to máš. Čímpak to natíráš? Vypadá to na odstín tmavej ořech nebo tak něco ... mně se celkem osvědčil Baufix z Lidlu.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)

Je to venku,já bych na to použil lodní lak při nejmenším a minimálně 4x vrstva 

Čím ty si to dělal? @radim.1008

U domku,když sme tam ještě s maminou jezdili jsem natiral vchodové dveře,to už je nejmíň 12 let,bydlí tam syn místo nás a ještě a nima.nic nedělal,prozatím jsou netknutý 

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno (upraveno)

@Vena garážmistrTak to jsem tě možná někdy viděl od našich z balkonu z věžáku :)

@radim.1008 pěkná pixla jen co je pravda ... díky za info

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)

No tak mně taky jistí lidé radili, ať si zrcátko koupím použité někde na bazaru a vyměním sám, že ušetřím, nebude to stát více jak 2,5 tisíce, jenže co pak se zárukou, že? Ono se to totiž pozná podle skrytého čísla dílu. Oprava bude za 10 tisíc, pojišťovna přidá 5. No v každém případě dostanu to původní zrcadlo zpět, takže vypreparuji zadní plast, odvezu ho k zavaření časem, pak to vytmelím a nastříkám černou matnou, složím dohromady a když se něco takového znovu stane, budu mít to původní jako náhradní a můžu montovat třeba i sám, jestli do té doby sešlostí věkem ještě toho budu schopen.

Upraveno uživatelem Espero
Odesláno
před 9 hodinami, Pažout508 napsal:

Cirkulárky hvízdali pravidelně celý víkend atd. Od té doby co se začli na ves stěhovat náplavy z města, tak si začli stěžovat na hluk a že nemůžou odpočívat a spát do 11h

My jsme se "naplavili" na vesnici zhruba před 5ti roky.... Zezačátku jsem se sousedů ptal, jestli můžu o víkendu vrčet s tím, či oním, ale byl jsem ujištěn, že "tady se to tak nebere".... No a když mně brzo ráno dokáže vzbudit sousedů kohout, tak mám hned do toho nového dne lepší náladu.... Asi jsem jinej....

Odesláno

Vono to kolikrát jinak nejde , kdo je na vesnici celej tejden má dost času , já jedu na chalupu o víkendu , snažím se alespoň nezačít hned ráno . Mě zase ty vidláci serou v pátek ve městě když jedou na nákupy :D:D 

Odesláno

u nás se tak nějak čeká, kdo začne :D a pak se rozjedou sekačky, cirkuly, traktory, ale necháme se vyspat a k večeru to taky utichne, cca od 10-18 hodin, v sobotu, v neděli bývá klid

Odesláno
před 15 minutami, Pažout508 napsal:

Ještě ze jezdí nakupovat žena, ta vypadá jako by byla z města 😁

Jasně - tobě čouhá z kapsy Siřejovický brambůrek , tak to hned každý pozná , že jsi vesnickej balík 😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...