Zodiak Odesláno 7. srpen 2018 Odesláno 7. srpen 2018 (upraveno) Dnes ráno jsem vstal s pocitem, že mi něco chybí... No, bohužel přebývá... Jako na potvoru, když mám dovolenou, tak mě bolí v krku, kašlu a v tomhle teplém počasí mám teplotu +. A včil mě přivezli dřevo na plot. To je ale prekerka. Budu si muset jet koupit kousek rumu a citrony, nebo promarodím dovču. A to jsem velitelce domácnosti slíbil výlet na motorce do Broumovských stěn. Přepral jsem moribundus, čapnul maflík a skočil do plotu. Nařezal příčníky, natřel a je mi ještě hůř. Kdepak je pocit z dobře vykonané práce? Doufám, že ten moribundus není nějaký zlatý stafylokok... Upraveno 7. srpen 2018 uživatelem Zodiak Citovat
Sawoy Odesláno 9. srpen 2018 Odesláno 9. srpen 2018 V pondělí výlet na Pustevny (vyhořelá chata Libušín finišuje, před 44 lety to tam ale bylo tak nějak hezčí) zakončený obědem v příjemné zahrádce u Kociána v Trojanovicích (velmi slušný Cézar salát a žena si pochvalovala mor. vrabce, zejména knedlíky prý jako peří). Včera všechny tři Bečvy (čím vyšší tím hezčí), 2 km Slovenskem (přejezd hranice jsem málem přehlídl jak z okresu do okresu), Velké Karlovice (strááášně dlouhý a v létě prakticky mrtvý), v.n. Karolinka (přes vzrostlý les už vodu nezahlídneš), Hrozenkov (malebný), Halenkov, Huslenky. Pozdní oběd/časná večeře v motorestu Pelikán na konci Valmezu (místní česnečka i kyselica za jedna stejně jako jehněčí pečeně nebo prasečí medailonky co fakt silně voněly kouřem z rožně). Fotku si ale jako vítěz vysloužily smažený husí játra a kvetoucí hotel v Rožnově. Péťa, ozzy56, jirka307 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
jirka307 Odesláno 9. srpen 2018 Odesláno 9. srpen 2018 Dnes jsem přišel o body jizda bez pasu 2km před domovem denně jezdim zhruba 200km Klemoň ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2018 Odesláno 9. srpen 2018 to už jsi chtěl vystoupit 2 KM před barákem? regius a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
jirka307 Odesláno 9. srpen 2018 Odesláno 9. srpen 2018 To ne ale už jsem jse viděl v bazénu ozzy56 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 9. srpen 2018 Odesláno 9. srpen 2018 Jak nám říkal na školení, tak je to za 3body. Škoda jich. Citovat
jirka307 Odesláno 9. srpen 2018 Odesláno 9. srpen 2018 Pravdu máš zase budu chvilku sekat latinu Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 9. srpen 2018 Odesláno 9. srpen 2018 Hmmm ... já to měl nedávno za 200 a o bodech nebyla řeč. Nebo ..... ? Citovat
Péťa Odesláno 9. srpen 2018 Odesláno 9. srpen 2018 Záleží, co Ti napsali za paragraf. Někdy dají jiný... Citovat
pavelu96 Odesláno 9. srpen 2018 Odesláno 9. srpen 2018 Lepší body v řiti, než čumák na předním skle... Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. srpen 2018 Odesláno 10. srpen 2018 Tak jsem v úterý zahájil z letošních prázdnin asi nejnáročnější týden. Út+ St denní směna s mladým kolegou pohoda klídek. Čt denní směna s mým mentorem no tak nějak je problém diplomaticky bylo řečeno že jsme osobnostně moc rozdílní proto spolu nemůžeme pracovat. Čt proběhl i rozhovor na toto téma s managerem jakožto vrchním šéfem. Budu přeřazen k jinému mentorovi. Takže uvidím jak tenhle pokus o změnu zaměstnání bude pokračovat. Dnes dopoledne musím " nastrojit " auto do pracovního hávu. Přes poledne mám ještě ježdění v Praze a okolo 15 mám být kousek od Neratovic kde budeme se skorobráškama nakládat mobilheim na podvalník a v brzkých ranních hodinách ( cca 03.00) vyrážíme směr Světlá nad Sázavou. Tam by jsme měli podle předpokladu skládat v cca 8.00 a na 13.00 je objednaný velký jeřáb který boudu umístí na zhotovenou základnu. V Ne mám denní s novým mentorem . Po bude náročné také mám volno ale řešíme rodinné věci a začíná to být dost těžké hlavně psychicky pro nevlastní ségru a malého Pepína. V Út noční a od St bude do Pá volno. Citovat
Sawoy Odesláno 10. srpen 2018 Odesláno 10. srpen 2018 před 4 hodinami, Vena garážmistr napsal: Dnes dopoledne musím " nastrojit " auto do pracovního hávu. Přes poledne mám ještě ježdění v Praze a okolo 15 mám být kousek od Neratovic kde budeme se skorobráškama nakládat mobilheim na podvalník Nebýt 400 km daleko na dovolené pozval bych tě na kafe. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. srpen 2018 Odesláno 10. srpen 2018 Asi bych s díky odmítl. Kafe nepiju od vojny a myslím že to bude akorát naložit zavázat. Na chvilku si lehnout v autech a mazat aby jsme stíhali. Ale díky za nabídku. Citovat
Sawoy Odesláno 10. srpen 2018 Odesláno 10. srpen 2018 Tak šťastnou cestu a hlavně pozor na měřený úsek s kamerama hned za cedulí Byškovice. Citovat
pavelu96 Odesláno 10. srpen 2018 Odesláno 10. srpen 2018 Dnes jsme si udělali výlet do krkonoš na stezku korunami stromů... hezký, ale 800,- za vstup a parkoviště + 50,- za osobu za cestu dolů tobogánem je celkem hnus... regius ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 10. srpen 2018 Odesláno 10. srpen 2018 @pavelu96 Také jsme tam dnes byli. Hned na otevíračku v 9:30. Se vstupným (rodina + 1 dítě navíc) jsem problém neměl, je to nějakých 30€ za všechny. To je mnoho? Bohužel tobogán zrovna vysušovali Citovat
pavelu96 Odesláno 11. srpen 2018 Odesláno 11. srpen 2018 @Péťa Jeli jsme až odpoledne. Měli jsme to to stejně rodina + dítě. Jsem už na tyhle ceny za atrakce zvyklý, ale třeba v Německu většinou zaplatíte vstup a parkování a ostatní je v ceně... Citovat
Milan+ Odesláno 11. srpen 2018 Odesláno 11. srpen 2018 Dnes dědovi na 106 výměna výfuku. Od katu vše. Citovat
Almanil Odesláno 12. srpen 2018 Odesláno 12. srpen 2018 Včera jsme měnili zadní brzdy na ST a ten kdo je dělal minule měl hodně rád měděnou pastu. Citovat
radim.1008 Odesláno 12. srpen 2018 Odesláno 12. srpen 2018 V 20. 7. 2018 at 20:18, radim.1008 napsal: Dnes nastal den, na který se těším už od nového roku. Začala mi dovolená. A rovnou jsem si vzal tři týdny. Odpoledne jsem posekal zahradu a navečer umyl auto. Zítra naložit a vyrazit směr moře. Už se těším. Tak dnes nastal poslední den krásné třítýdenní dovolené. Proběhlo moře v Chorvatsku, válení se doma, nějaká práce kolem baráku, trávu jsem ale nesekal. Není co, trávník jak sahara a to tu i párkrát pršelo. Koupání u kamarádů v bazénu, už vím, na co budu šetřit. Nějaká návštěva kamarádů a rodiny a včera dopoledne v lese. Kůrovci se v tomhle počasí daří velmi dobře. No a zítra s radostí a úsměvem v pět ráno vstát a hurá do kolbenky. Jak mě se nechce... pajik999, Milan+ a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.