Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes ráno jsem vstal s pocitem, že mi něco chybí... No, bohužel přebývá... Jako na potvoru, když mám dovolenou, tak mě bolí v krku, kašlu a v tomhle teplém počasí mám teplotu +. A včil mě přivezli dřevo na plot. To je ale prekerka. Budu si muset jet koupit kousek rumu a citrony, nebo promarodím dovču. A to jsem velitelce domácnosti slíbil výlet na motorce do Broumovských stěn.

Přepral jsem moribundus, čapnul maflík a skočil do plotu. Nařezal příčníky, natřel a je mi ještě hůř. Kdepak je pocit z dobře vykonané práce? Doufám, že ten moribundus není nějaký zlatý stafylokok...

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

V pondělí výlet na Pustevny (vyhořelá chata Libušín finišuje, před 44 lety to tam ale bylo tak nějak hezčí) zakončený obědem v příjemné zahrádce u Kociána v Trojanovicích (velmi slušný Cézar salát a žena si pochvalovala mor. vrabce, zejména knedlíky prý jako peří).

Včera všechny tři Bečvy (čím vyšší tím hezčí), 2 km Slovenskem (přejezd hranice jsem málem přehlídl jak z okresu do okresu), Velké Karlovice (strááášně dlouhý a v létě prakticky mrtvý), v.n. Karolinka (přes vzrostlý les už vodu nezahlídneš), Hrozenkov (malebný), Halenkov, Huslenky. Pozdní oběd/časná večeře v motorestu Pelikán na konci Valmezu (místní česnečka i kyselica za jedna stejně jako jehněčí pečeně nebo prasečí medailonky co fakt silně voněly kouřem z rožně). Fotku si ale jako vítěz vysloužily smažený husí játra a kvetoucí hotel v Rožnově.

IMG_20180807_134923.jpg

IMG_20180808_173234.jpg

IMG_20180808_165005.jpg

Odesláno

Hmmm ... já to měl nedávno za 200 a o bodech nebyla řeč. Nebo ..... ? :myslim

Odesláno

Tak jsem v úterý zahájil z letošních prázdnin asi nejnáročnější týden. Út+ St denní směna s mladým kolegou pohoda klídek. Čt denní směna s mým mentorem no tak nějak je problém diplomaticky bylo řečeno že jsme osobnostně moc rozdílní proto spolu nemůžeme pracovat. Čt proběhl i rozhovor na toto téma s managerem jakožto vrchním  šéfem. Budu přeřazen k jinému mentorovi.  Takže uvidím jak tenhle pokus o změnu zaměstnání bude pokračovat.

Dnes dopoledne musím " nastrojit " auto do pracovního hávu. Přes poledne mám ještě ježdění v Praze a okolo 15 mám být kousek od Neratovic kde budeme se skorobráškama nakládat mobilheim na podvalník a v brzkých ranních hodinách ( cca 03.00) vyrážíme směr Světlá nad Sázavou. Tam by jsme měli podle předpokladu skládat v cca 8.00 a na 13.00 je objednaný velký jeřáb který boudu umístí na zhotovenou základnu. 

V Ne mám denní s novým mentorem . Po bude náročné také mám volno ale řešíme rodinné věci a začíná to být dost těžké hlavně psychicky pro nevlastní ségru a malého Pepína. V Út noční a od St bude do Pá volno.

Odesláno
před 4 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Dnes dopoledne musím " nastrojit " auto do pracovního hávu. Přes poledne mám ještě ježdění v Praze a okolo 15 mám být kousek od Neratovic kde budeme se skorobráškama nakládat mobilheim na podvalník

Nebýt 400 km daleko na dovolené pozval bych tě na kafe.

Odesláno

Tak šťastnou cestu a hlavně pozor na měřený úsek s kamerama hned za cedulí Byškovice.

Odesláno

Dnes jsme si udělali výlet do krkonoš na stezku korunami stromů... hezký, ale 800,- za vstup a parkoviště + 50,- za osobu za cestu dolů tobogánem je celkem hnus...:blicismajlik

20180810_153910.jpg

20180810_162708.jpg

20180810_171515.jpg

Odesláno

@pavelu96 Také jsme tam dnes byli. Hned na otevíračku v 9:30. Se vstupným (rodina + 1 dítě navíc) jsem problém neměl, je to nějakých 30€ za všechny. To je mnoho?

Bohužel tobogán zrovna vysušovali :(

2018-08-10 09.57.52.jpg

Odesláno

@Péťa Jeli jsme až odpoledne. Měli jsme to to stejně rodina + dítě. Jsem už na tyhle ceny za atrakce zvyklý, ale třeba v Německu většinou zaplatíte vstup a parkování a ostatní je v ceně...

Odesláno
V 20. 7. 2018 at 20:18, radim.1008 napsal:

Dnes nastal den, na který se těším už od nového roku. Začala mi dovolená. A rovnou jsem si vzal tři týdny. :mrk  Odpoledne jsem posekal zahradu a navečer umyl auto. Zítra naložit a vyrazit směr moře. Už se těším. 

Tak dnes nastal poslední den krásné třítýdenní dovolené. Proběhlo moře v Chorvatsku, válení se doma, nějaká práce kolem baráku, trávu jsem ale nesekal. Není co, trávník jak sahara a to tu i párkrát pršelo. Koupání u kamarádů v bazénu, už vím, na co budu šetřit. :super  Nějaká návštěva kamarádů a rodiny a včera dopoledne v lese. Kůrovci se v tomhle počasí daří velmi dobře. :bacha No a zítra s radostí a úsměvem v pět ráno vstát a hurá do kolbenky. :roll Jak mě se nechce... :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...