Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes zacal den fakt krasne -
dostal sem trasu v centru prahy presne 50 hospod
dostanu novacka na zauceni
dorazim do Prahy v celkem slusnem case
udelam presne 3 hospody a nabouram do tramvaje Skoda 15T (neubrzdil sem to na kocicich hlavach z vedlejsi)
sluzebni auto na odpis - tramvaj poskrabane plasty a 2,5 hodiny cekacka na dopravku
pak odtah na firmu odtahovkou co pri kazdem prejezdu nerovnosti dokazala pekne naklepat ledniny

Odesláno

Ku..a Lukáši to je až s podivem jakou máte úmrtnost těch fabrikantovích herek. Když se tady dlouho neobjeví že bys pod tím musel ležet a generálkovat tak to pro jistotu rozbiješ sám.  Ale výš jak kdo nic nedělá nic nezkazí. Já jsem taky v úterý místo do prvomájového průvodu s mávátkem vyrazil do roboty a nějak se mi do cesty připletla přenosná dopravní značka a třísknul jsem o ní pravým zrcadlem  smůla že večer předtím ho měnili protože ho rozbil kolega. Takže za dva dny dvakrát nové zrcadlo.

Odesláno

Dnes je to mesic co me v 70 letech potkal infarkt:grr! Ale jako hrdina jsem vlezl rano ranicko synkovi - mam 20leteho [!] netechnickeho syna - pod auto a chtel seridit lanovod zadni brzdy. Lanovod v haji, te jsem objednal v Kelly a snad v poledne bude!

:xvul

V Kelly SK mi udivem odpadla celist - nechteli VINko, stacila jim SPZtka a auto is dohledali!!! Velkej bratr vi vsechno!!!:myslim

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Posekaná tjáva a zasloužená káva ;)

(Seto posekalo)

IMG_20180505_141331.jpg

IMG_20180505_141320.jpg

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno (upraveno)
před 56 minutami, minimaxa napsal:

U vás? 

"Normální" to je všude. I když někdy to pochopitelně nejde. Já si rozhodně snažím na víkendy plánovat práci, která nerámusí. Třeba dnes jsem natahoval kamenný koberec na svislé ploichy. Dobrá pakárna :D Zítra přijde na řadu vodorovná plocha, to bude pohoda.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno
V 3. 5. 2018 at 21:46, Milan+ napsal:

Tak na tyhle stěny co tam praskají bych nahazel sanační v buchtach a to samé  v malbě a  cca takto. A vypadalo by to lépe než štuk. 

Trochu podobně mám zadní stěnu. Je prohozená hrubou řídkou omítkou se štěrkem  a pak zabílená. Teď uvidíme jak se mi povede navázat ten dozděnej kousek.

Boční stěny musí být ve štuku, aby pasovaly k celé chalupě. 

Nicméně popraskaly po cca 10ti letech, ale nejvíc za poslední rok. Před stavbou přístřešku jsem na jaře shodil nalepené tašky, dozdil do roviny a vybetonoval věneček. A protože se mi nepovedlo vždy včas zakrýt a pokrývač s tesařem měli čas až  k podzimu, tak párkrát zeď (ne)pěkně prolila. Omítka je dole podřízlá, takže za normáních okolností i drží a je suchá. 

Guest minimaxa
Odesláno
Před hodinou, Péťa napsal:

"Normální" to je všude.

To možná jo, ale v sobotu dopoledne v tom nevidím problém, nehledě na asi 1000 motorek 100m od naší zahrady :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...