ferinko2 Odesláno 27. únor 2018 Odesláno 27. únor 2018 Ráno naložím syna + vozíček do vykúreného auta...vonku -12°C....po 200m turbo nasalo olej.....dym ako v cigánskej osade.....motor zastavený cez spojku....2 hodiny čakania na odťahovku....a krásny deň je pred nami......teraz už vlastne za nami Citovat
Zodiak Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 No tvl. tak to smůla, to tě lituju. Ještěže se to nestalo mě....... Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 před 22 hodinami, Zodiak napsal: Právě jsme se s manželkou vrátili z očního. Měl jsem obavu, aby neprokoukla, je to dobrý, vypadá furt stejně a nezdá se, že by zase ona mě nepoznávala. Asi před pěti lety jsem tam byl sám, a co čert nechtěl, rozkapali mě oči kvůli kontrole sítnice. Můžu vám říc, že jsem dvě hodiny po vyšetření zůstal sedět v čekárně, protože jsem nic neviděl. Ani jsem nemohl nikomu zavolat, protože jsem nerozpoznal na founu jediný písmeko. Dokonce jsem nemohl jít ani pěšmo třeba na městskou, bál jsem se, že bych si někde o něco rozbil hubu. Cece, to na to reagujes zvlastne. Jako koukali na me divne, kdyz jsem v ruce drzel helmu na motorku, ale dalo se to odridit v klidu..... skoro jsem nepoznal rozdil a ten chodec na prechodu se tesne vyhnul Citovat
Zodiak Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 (upraveno) Každej to má jinak. Tchána jsem musel taky vodit jak slepeckej pes, ale kolega z práce prý v pohodě odešel po svých. Jestli ono to taky nesouvisí s nějakejma dioptriema, rozuměno, já a tchán brýle nosíme, kolega z práce ne. A když máš naplno roztaženou zorničku, tak to voko prostě přes ty dioptrie nedoostří. Upraveno 28. únor 2018 uživatelem Zodiak Citovat
Hafity Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 Taky jsem odjel v poho, ale po*eb jsem v ordinaci dostal, když zjistili, že jsem nepřišel, ale přijel.... Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 Dopoledne jsem strávil dvě a půl hodiny v čekárně u doktorky abych pak z ordinace vypadnul za 5 minut a doktorka na mě ani nešáhla. Neschopenka trvá. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 no to jo měl jsem obavy abych tam nevykysal přes oběd a naštěstí jsem byl předposlední před obědem. Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 před 3 hodinami, Hafity napsal: Taky jsem odjel v poho, ale po*eb jsem v ordinaci dostal, když zjistili, že jsem nepřišel, ale přijel.... je to mozny, ja jsem po operaci oci takze dioptrie uz neresim Citovat
Lihous Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 Nejsou ty kapky na rozkapavani dvoje? Mam podobne zkusenosti u me clkem v pohode a tatka se netrefil do dveri ..... A co jsme dnes podelali ?? Menil se filtr nafty a co cert nechtel uz v tydnu byla citit nafta tak ted uz vime odkud - jedna hadicka nejak vic upadla .... Tak snad zitra na rychlo vrakoviste pripadne Peugeot a bohuzel OG ..... Citovat
Zodiak Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 Co jsme dnes (kdy) podělali...... To by mělo být samostatné vlákno. Mám spoustu vtipných příhod. Hafity a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 No mohlo by byt klidne i zalozeno Nam se od rana celkem darilo zadani bylo celkem jasne "odstranit" "vybrace chveni" predevsim na volnobeh palubky volantu a do pedalu + dunive hluky. To se celkem povedlo nic mene zkouska na ceste neni protoze nejde nastartovat ..... Nic mene jeden silentblok na ramenu a na prevodovce neni uplne dle me idealni - ale resit to asi dal nebudeme v kvetnu nas ceka STK a netusim jak projdeme emisema ..... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 pujcil sem auto kolegovi nova bocnice po celolaku kdy auto bylo opravovano ve fordu na pojistku kolega prej o nicem nevi Citovat
ozzy56 Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 to půjde s nějakou pastou rozleštit auto a manželka se nepůjčují Citovat
Péťa Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 To je asi služebák, ty se půjčují běžně. Ale miluju ty hrdiny, kteří dělají jako by nic Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 (upraveno) no pujcuji se jen v nouzi pokud neni jiny vuz k dispozici jelikoz jezdi kratkym a moje je to nejdelsi na firme a jel moji trasu bylo mu pujceno - jinac bych mel vuz oba dny doma - coz sem predpokladal ze i bude ozzy56 - jj pastou jmenuje se to rozstrik do stracena uz v utery takze zase den bez auta - a zrovna kdyz bude potreba mit dlouhej do nahrady to nedostanu - zaprvy je kratkej a za druhy nizkej Upraveno 28. únor 2018 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Zodiak Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 Jj, který auto je nejlepší do terénu? No přece služební! Citovat
Péťa Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 @Zodiak A já myslel, že služební je nejlepší sporťák Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 Tak z iluzí o tom co a jak má být se služebním vozidlem znám dost dobrou léčbu. Jděte jezdit k DPP. Bus máte přidělený ale to že ho máte přidělený se bere v potaz jen když s tím busem je problém pokud je vozidlo bez problému tak nikoho nezajímá kdo ho má přidělený. Názorný příklad zkraje roku přišlo asi 8 nových kloubových vozů a protože pan vedoucí byl v dobrém rozmaru tak rozhodnul že lidi kteří měli vozy v pořádku a byli na nich vychytané mouchy o vozy přijdou a dostanou nové. A tyto nové protože jsou to vozy E6 takže jsou od starších trochu odlišné tak že s nima budou jezdit jen Ti kteří je mají přidělené a maximálně že se na těch vozech budou střídat posádky z těchto vozů. Po týdnu provozu se to nějak zhouplo a vozy jdou z ruky do ruky. Když se chlapy ozvali bylo jim řečeno vozy jsou majetkem DPP a tak o tom kdo s nima bude jezdit si rozhodne DPP. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. únor 2018 Odesláno 28. únor 2018 (upraveno) Veno tohle nastesti u nas nefunguje - 1 auto teoreticky 1 ridic v lete jsme dostali pridelene vozy - s tim ze jsou tam momentalne 2 nahradni - a ty se stridaj bohuzel zrovna jedno nahradni jezdi kolega a druhe bylo na urcenou trasu male - ne ze by to tam neslo nalozit - jen predpokladali ze s mym longem toho zvladne "vic" no dnes nenapadne prijel na firmu a jak se rozednilo cucim jak vyorana mys - cely bok ocesanej Upraveno 28. únor 2018 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.