Pe.Tr Odesláno 23. prosinec 2017 Odesláno 23. prosinec 2017 Shodou okolností nam vcera v praci bylo oznameno ze od nového roku mame o tyden vic dovolene. Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. prosinec 2017 Odesláno 23. prosinec 2017 @Almanil tak jsem prostudoval a mas pravdu. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. prosinec 2017 Odesláno 23. prosinec 2017 před 17 minutami, Sawoy napsal: Coby OSVČ tady asi s délkou a termínem dovolené radši nebudu provokovat .... asi jak kdo a kde --máme u nás OSVČ na provozu a do jednoho by raději byli zaměstnanci Citovat
Návštěvník Odesláno 23. prosinec 2017 Odesláno 23. prosinec 2017 Ano, Švarc systém je sviňa. Ale kdo chce kam.... Citovat
ozzy56 Odesláno 23. prosinec 2017 Odesláno 23. prosinec 2017 je pravda, že OSVČ u nás mají hodinový plat o něco vyšší než my--zaměstnanci , ale když vemu, že vlastně nemají nemocenskou ani dovolenou, o dalších prebendách, co bereme my ani nemluvím (jen ty platy co máme na dovolenou a na Vánoce vynulují jejich vyšší hodinový příjem), však je taky vidět, že oni skoro pořád makají 12 hodinové směny a víkendy, zatím co my zaměstnanci jen 7.5 , o jiných bonusech radši nepíšu od Nového roku nám přidali 10%, to už budem na tom šulnul i v hodinovce Citovat
oddie Odesláno 23. prosinec 2017 Odesláno 23. prosinec 2017 Kontraktora pro firmu, kde jsem zaměstnanec, bych šel dělat jedině v připadě, že by se to vyplatilo, a ne za pár korun hodinovky navíc. Vyplatilo = pokreje to veškeré volno, co chci mít, a mám volno v organizaci pracovní doby. Pokud to tohle nesplňuje, vůbec bych o tom ani neuvažoval. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. prosinec 2017 Odesláno 23. prosinec 2017 samozřejmě firmy je chtějí--jsou pro ně levní, říkáme jim otroci , ale do smíchu to není, myslím ty zprostředkovatelské firmy Citovat
myšut Odesláno 23. prosinec 2017 Odesláno 23. prosinec 2017 dnes jsem obdivoval českou lidovou řemeslnou tvořivost u dovozového auta z DE ...asfalt ,laminát ,špína jako samonosná část karoserie Citovat
Zodiak Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 Ze včerejška na dnešek noční. Ráno k Nguyenovi pro vínko. Pak opravit dvířka ve sprcháči, hodinu a půl tůra po lese se se zlatým retrívrem. Vykydat krb a udělat rodinný oheň. Ještě jsem koketoval s myšlenkou, že bych umyl červenýho krasavce, ale už se mi nedostávalo sil ani prostředků.... Citovat
Zodiak Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 (upraveno) Teď se válím s tabletem na kanapi, zrovna sepl ventilátor vzduchotechniky, hezky to v krbu plápolá a všude fouká teplý vzdoušek.... Zvířata jsem zkrmil a bába nevysírá, možná se ty vánoce letos povedou. Bába... Ty spíš? Já... Ne, čumím do tabletu, seš slepá? Bába:"A nemohli bysme se na nějakej film dívat spolu?" Já:"A máš snad nėjakej, v tv je kulový...." Bába:"Já myslela, že máš ty..." No, jak byste to okomentovali. Upraveno 24. prosinec 2017 uživatelem Zodiak Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 otevrel si druhou plznicku - cucim na vanocni filmy a chystam se psychicky na lososa Citovat
Zodiak Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 (upraveno) Zachraň strom = zabij bobra, zachraň kapra = sežer prase, máme bravčový rezeň. Asi taky mrknu na nějakou pohádku. Třeba "Kak zakaljalas stalj".. Upraveno 24. prosinec 2017 uživatelem Zodiak Citovat
Milan+ Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 (upraveno) Jsem byl s naším trhačem na procházce a zároveň kouknout k dědovi do lesa a na včelky, zda to je v pohodě. Upraveno 24. prosinec 2017 uživatelem Milan+ Citovat
FrantaCV Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 Milane, z první fotky soudím, že máš na mysli "Trhače" nikoli "Tahač". Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 Tak jsem to přechválil, klasika jako posledních dvacet let. Bába vysírá už jen z principu. Kdo to tak nemá, šťasten ten... Citovat
oddie Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 Maně tak vzpominám na tu akci Škodovky: "vyměňte starou za novou" Citovat
Almanil Odesláno 24. prosinec 2017 Odesláno 24. prosinec 2017 před 1 hodinou, Zodiak napsal: Tak jsem to přechválil, klasika jako posledních dvacet let. Bába vysírá už jen z principu. Kdo to tak nemá, šťasten ten... Jsem šťasten Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.