Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 17 minutami, Sawoy napsal:

Coby OSVČ tady asi s délkou a termínem dovolené radši nebudu provokovat .... :papa:D

asi jak kdo a kde :)--máme u nás OSVČ na provozu a do jednoho by raději byli zaměstnanci ;)

Odesláno

je pravda, že OSVČ u nás mají hodinový plat o něco vyšší než my--zaměstnanci :mrk, ale když vemu, že vlastně nemají nemocenskou ani dovolenou, o dalších prebendách, co bereme my ani nemluvím (jen ty platy co máme na dovolenou a na Vánoce vynulují jejich vyšší hodinový příjem), však je taky vidět, že oni skoro pořád makají 12 hodinové směny a víkendy, zatím co my zaměstnanci jen 7.5 :D, o jiných bonusech radši nepíšu 

od Nového roku nám přidali 10%, to už budem na tom šulnul i v hodinovce :D

Odesláno

Kontraktora pro firmu, kde jsem zaměstnanec, bych šel dělat jedině v připadě, že by se to vyplatilo, a ne za pár korun hodinovky navíc. Vyplatilo = pokreje to veškeré volno, co chci mít, a mám volno v organizaci pracovní doby. Pokud to tohle nesplňuje, vůbec bych o tom ani neuvažoval.

Odesláno

Ze včerejška na dnešek noční. Ráno k Nguyenovi pro vínko. Pak opravit dvířka ve sprcháči, hodinu a půl tůra po lese se se zlatým retrívrem. Vykydat krb a udělat rodinný oheň. Ještě jsem koketoval s myšlenkou, že bych umyl červenýho krasavce, ale už se mi nedostávalo sil ani prostředků....

Odesláno (upraveno)

Teď se válím s tabletem na kanapi, zrovna sepl ventilátor vzduchotechniky, hezky to v krbu plápolá a všude fouká teplý vzdoušek.... Zvířata jsem zkrmil a bába nevysírá, možná se ty vánoce letos povedou. :)

Bába... Ty spíš? Já... Ne, čumím do tabletu, seš slepá? Bába:"A nemohli bysme se na nějakej film dívat spolu?"

Já:"A máš snad nėjakej, v tv je kulový...."

Bába:"Já myslela, že máš ty..."

No, jak byste to okomentovali.

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)

Zachraň strom = zabij bobra, zachraň kapra = sežer prase, máme bravčový rezeň. :)

Asi taky mrknu na nějakou pohádku. Třeba "Kak zakaljalas stalj".. 

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)

Jsem byl  s naším trhačem  na procházce a zároveň  kouknout k dědovi do lesa a na včelky, zda  to je v pohodě. 

IMG_20171224_154102.jpg

IMG_20171224_153524.jpg

IMG_20171224_153454.jpg

IMG_20171224_153844.jpg

IMG_20171224_155640.jpg

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Tak jsem to přechválil, klasika jako posledních dvacet let. Bába vysírá už jen z principu. Kdo to tak nemá, šťasten ten...

Odesláno
před 1 hodinou, Zodiak napsal:

Tak jsem to přechválil, klasika jako posledních dvacet let. Bába vysírá už jen z principu. Kdo to tak nemá, šťasten ten...

Jsem šťasten :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...