TomasARN Odesláno 29. říjen 2017 Odesláno 29. říjen 2017 (upraveno) Dik za odpoved, ja mam v plane dat tieto do oboch aut http://www.autokelly.sk/Product/DO-TSSM180/11058234 Upraveno 29. říjen 2017 uživatelem TomasARN Citovat
RichVa Odesláno 29. říjen 2017 Odesláno 29. říjen 2017 Aha, ten vypadá ještě lépe než ten můj. Já bral první co měli u nás na skladě. Citovat
Milan+ Odesláno 3. listopad 2017 Odesláno 3. listopad 2017 (upraveno) Tak mám od včera s pracemi klid,no uvidíme jak to pů-jde,vše na levačku levou,ruka v sádře. mám slušný zánět šlach. Zkoušel jsem to cca 3 týdny rozhýbat. nepovedlo se. Upraveno 3. listopad 2017 uživatelem Milan+ Citovat
Klemoň Odesláno 3. listopad 2017 Odesláno 3. listopad 2017 @Milan+ slušná práce. tak brzké uzdravení. Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2017 Odesláno 3. listopad 2017 No, pěkný,todlento jen tak rychle nerozchodiš ,spíš bych tipoval že si pěkně odpočineš nejakej patek Citovat
radim.1008 Odesláno 3. listopad 2017 Odesláno 3. listopad 2017 To bude vymyšlený práce. Ať jsi Milane brzo fit. Citovat
Milan+ Odesláno 3. listopad 2017 Odesláno 3. listopad 2017 (upraveno) Kdybych si tu sádru nechal dát hned,tak už jsem dnes asi o.k..Takhle jsem si to akorát protáhl.Ale alespon jsem zjistil,že jsem nebyl 10let doma marod. A bude čas prolézt garáž a sklep a přebrat nepotřebné pro mne a naházet to na prodej. Upraveno 3. listopad 2017 uživatelem Milan+ Citovat
jarda.simkanin Odesláno 4. listopad 2017 Odesláno 4. listopad 2017 Výlet s rodinou na Bezděz. Pocasi vyšlo celkem pěkný, jen cestou zpátky jsem nebyl potěšen, začíná mi klouzat spojka (267 tis}, pry predchozi majitel ji menil v cca 165tis tvrdil. Tak ti moc nevydržela nebo kecal SM-G900F Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. listopad 2017 Odesláno 5. listopad 2017 Včera 4,50 ( 3,40 z domu) nástup ježdění do 13,39 pak rychlý nákup a domů (doma cca 15,00) na 16,00 brácha s na přehození kol. Brácha odjel cca 17,20 protože samozřejmě není schopen přijet v domluvený čas. kolem 18 večeře oběd a svačina v jednom pak jsem se chvilku koukal do počítače něco málo jsem tady doma poklidil a ve 23 opět odjezd do roboty a doma jsem byl po 6,30 tak jsem si konečně lehnul a kolem 9 jsem vstal a až se rozpohybuju tak půjdu ven. V týdnu došel balík od Starkla zahradníka tak to musím tatíkovi pomoct dodělat zasázet maliny a pak umeju konečně kola na 807 a uložím je na zimu a vidím to tak, že kolem 18 budu zralej na výlet do peří. Když by Vás někdo přesvědčoval že práce řidiče busu u DP je o pravidelných směnách a podobné věci co teď píšou na těch plakátech tak mu nevěřte. A potom co v posledních týdnech předvádí vedení firmy potažmo zástupci majitele firmy vůči všem zaměstnanců tak jim nevěřím ani pozdrav. A to jsem ve firmě téměř 13 roků a je hodně pravděpodobné že ten 13 bude posledním rokem. jarda.simkanin ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2017 Odesláno 5. listopad 2017 právě proto jsem kdysi nešel k autobusům, tady v OVA u komunálu byl vždycky bordel a šofér ten poslední... neříkám, že ježdění s náklaďákama bylo bůhvíco, ale v té době jsem si život bez volantu neuměl představit, po dvaceti letech mě to přešlo, ale zase--měl jsem pravidelné šichty, věděl jsem, kdy příjdu domů (což v případě poruchy, nebo defektu neplatilo) Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. listopad 2017 Odesláno 5. listopad 2017 ozzy56 já jsem šel tehdy k autobusům a) protože to byly pravidelný peníze a v té době i dost dobrý peníze. b) narodila se holka a chtěl jsem být u toho jak roste, chrnět každý den doma ve své posteli. A když jsem to poznal tak jsem si říkal že dva tři roky a najdu něco jiného no a když jsem začal přemýšlet co jiného tak ode mně přítelkyně odešla nějak jsem to v té době " nedával " tak jsem si řekl zůstaň ještě chvíli pak když to bylo lepší začal tatík marodit a to bylo každou chvíli k nějakému doktorovy atd. tak jsem si říkal tady je to v pohodě přineseš razítko a šichta je omluvená nikdo ti nic nevyčítá atd. jako u soukromníka. No a pak byla ta " krize " kdy začít hledat práci byl nesmysl no a teď zkrátka to ve mě uzrává čím dál víc. Zkrátka podle vedení a majitelů jsme zaplaceni nadstandartně výkony podáváme mizerné atd. A popravdě kdo nezkusil jezdit Prahu MHD tak asi těžko pochopí jak těžká ta práce dokáže být. V době kdy jsem tady začínal tak jsem o víkendu měl třeba 12 hod šichtu ale za tu šichtu když hodně tak jsem odřídil 5 hodin zbytek byli čekačky dnes 11 hod šichta a doba neřízení je když hodně tak + 20-25 minut k zákonným přestávkám. Kolega odešel vrátil se na náklad a říká já chodím z práce oproti busu odpočinutý najedu třeba i 500-600 km za šichtu ale mimo prahu a to je něco jiného takže asi tak. No jsem rozhodnutý na jaře najít nějakou sklopku nebo valník aby se jezdilo Po-Pá každý den ráno ze dvora a odpoledne zatáhnout na dvůr nebo třeba dvakrát -třikrát do měsíce jednu noc v kabině ale víc ne. Pověsit ježdění na hřebík zatím nechci ale možná když by se něco našlo tak bych i o tom uvažoval. Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2017 Odesláno 5. listopad 2017 no to já taky --vrátil jsem se po vojně na dílnu a pracoval ve svém oboru, ale bohužel za směšné peníze, po přestupu za volant (na žádost vedení a v rámci firmy) jsem měl najednou 7. platovou třídu a peněz jak šlupek...,, navíc jsem vypomáhal na dílně v případech, kdy bylo moc havárií nebo poruch, takže jsem si neustále udržoval kvalifikaci a mohl se kdykoli vrátit na dílnu, ať osobní, nebo nákladní, prostě zlaté časy i mezilidsky..., bohužel po převratě vzali firmu do rukou klucí po škole a rozdupali, co se dalo...,šofér byl podle nich placený turista --dnes už u firmy nikdo z nich není, odvál je čas Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
KoudaK Odesláno 5. listopad 2017 Odesláno 5. listopad 2017 V 3. 11. 2017 at 21:43, Milan+ napsal: Kdybych si tu sádru nechal dát hned,tak už jsem dnes asi o.k..Takhle jsem si to akorát protáhl.Ale alespon jsem zjistil,že jsem nebyl 10let doma marod. A bude čas prolézt garáž a sklep a přebrat nepotřebné pro mne a naházet to na prodej. Kdyby si tam našel stabilák nebo P309GTi tak dej vědět. Milan+ a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 5. listopad 2017 Odesláno 5. listopad 2017 Víkend byl plodný. Včera a dnes dopoledne jsem hrabal listí na zahradě. Mám ji defakto uhrabanou, jen pod jabloněma jsem to nechal být, jsou ještě zelený. No a teď jsme společně s moji maminou v Hradci Králové v porodnici. Ségře se dneska v noci narodila dcera Terezka. RichVa, Péťa a barenst ohodnotil 3 Citovat
jirka307 Odesláno 5. listopad 2017 Odesláno 5. listopad 2017 Dnes hodinu před odjezdem do prahy pro dceru jsem přezouval na zimní jsem musel na rychlo vyměnit kotouče a destičky jarda.simkanin ohodnotil 1 Citovat
jarda.simkanin Odesláno 5. listopad 2017 Odesláno 5. listopad 2017 (upraveno) Jirko307 : so si daval za znacku kotoučů a destiček? Vypadá to pěkně, když je to nový :-) Samsung S5 Upraveno 5. listopad 2017 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
jarda.simkanin Odesláno 5. listopad 2017 Odesláno 5. listopad 2017 Včera 4,50 ( 3,40 z domu) nástup ježdění do 13,39 pak rychlý nákup a domů (doma cca 15,00) na 16,00 brácha s na přehození kol. Brácha odjel cca 17,20 protože samozřejmě není schopen přijet v domluvený čas. kolem 18 večeře oběd a svačina v jednom pak jsem se chvilku koukal do počítače něco málo jsem tady doma poklidil a ve 23 opět odjezd do roboty a doma jsem byl po 6,30 tak jsem si konečně lehnul a kolem 9 jsem vstal a až se rozpohybuju tak půjdu ven. V týdnu došel balík od Starkla zahradníka tak to musím tatíkovi pomoct dodělat zasázet maliny a pak umeju konečně kola na 807 a uložím je na zimu a vidím to tak, že kolem 18 budu zralej na výlet do peří. Když by Vás někdo přesvědčoval že práce řidiče busu u DP je o pravidelných směnách a podobné věci co teď píšou na těch plakátech tak mu nevěřte. A potom co v posledních týdnech předvádí vedení firmy potažmo zástupci majitele firmy vůči všem zaměstnanců tak jim nevěřím ani pozdrav. A to jsem ve firmě téměř 13 roků a je hodně pravděpodobné že ten 13 bude posledním rokem.Ja jezdim pro Penny Market Radonice, a tady to není slavný, ale da se to. Kolem kulaty lopaty to neni asi nikde tak super Samsung S5 Citovat
jirka307 Odesláno 5. listopad 2017 Odesláno 5. listopad 2017 Před hodinou, jarda.simkanin napsal: Jirko307 : so si daval za znacku kotoučů a destiček? Vypadá to pěkně, když je to nový :-) Samsung S5 Meyle Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. listopad 2017 Odesláno 6. listopad 2017 jarda.simkanim: u Penny Marketu jsem začínal ale to byl sklad jen v Jirnech a jezdil jsem pro ESA. A bylo to jedno z nejpohodovějších období mojeho života. Práce tam bylo spousty o tom žádná kolikrát jsem ráno vyjížděl ve 4 na první fůru a z druhé jsem se vracel kolem 21nebo i později a druhý den znova ale jak vzpomínal ozzy56 tak mezilidský vztahy tam byli vcelku na úrovni možná to bylo tím že jsme tam jako firma naskakovali do rozjetého vlaku a ta buchta která jim v té době dělala personalistku a pakt to taky chvilku šéfovala, měla čuch na lidi a dokázala z blízkého okolí posbírat lidi který byli dost podobný nátury nebála se dát šanci i mladým ( mě bylo necelých 22) a v té první partě nás bylo dohromady asi 12 a fakt tu partu namíchala z " mladejch" a ze " starejch pardálů tak perfektně že jsme se dokonale doplňovali měli jsme tam v tý době perfektního dispečera oproti nám to byl opravdu starý pán ale on nás bral jak svoje děti a dokázal nám udělat ty nejlepší podmínky jaký bylo možný udělat. Dnes vím že v té době jsem byl jen pára ze šoférského ho..a i přesto mi tam dali šanci po asi třech týdnech u firmy jsem si jel pro fungl nový tahač ( DAF 85 380 koní) chvilku jsem s tím tahal starej návěs a po asi dalších třech týdnech byl i nový návěs. Všichni v partě mě brali jako rovnocennýho parťáka i když jsem byl nejmladší fakt to bylo bezvadný do té doby než Penny otevřel sklad v Lipníku. Ve firmě se v té době vyměnilo pár lidí z té staré gardy a místo nich přišli mladý který nedostatek zkušeností nahrazovali vysokým sebevědomím a ještě větší dávkou arogance a v tu ránu bylo po idylce. Některý z nás co jsme tam zbývali z té první party hodili údajně pro nadbytečnost přes palubu a tím pro mě osobně skončilo jedno z nejhezčích profesních i životních období. Jo a co dělám , mám volno teď tu byl kamarád mechanik jestli mám volno na dílně na nějaký melouch. A jdu opět zprovozňovat kotel včera se opět zastavil na střižený kolík podavače. Dva roky to jelo bez problému a to jsem pálil uhlí letos jsem začal s peletama a už podruhé se zastavil. Citovat
jarda.simkanin Odesláno 6. listopad 2017 Odesláno 6. listopad 2017 Vena garážmistr: Přesně. Ted jezdi kdo ma ruce nohy. Nejchytřejší jsou u kafe, ale nejsou si schopný přetáhnout kola nebo napsat sms " svítí mi na pristrojovce desticky" . S takovym materialem se špatně pracuje Samsung S5 ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.