Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak  mám od včera s pracemi klid,no uvidíme jak to pů-jde,vše na levačku levou,ruka v sádře. mám slušný zánět šlach. Zkoušel jsem to cca 3 týdny rozhýbat. nepovedlo se.

20171103_120434.jpg

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno (upraveno)

Kdybych si tu sádru nechal dát hned,tak už jsem dnes asi o.k..Takhle jsem si to akorát protáhl.Ale alespon jsem zjistil,že jsem nebyl 10let doma marod.

A bude čas prolézt garáž a sklep a přebrat nepotřebné pro mne a naházet to na prodej.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Výlet s rodinou na Bezděz. Pocasi vyšlo celkem pěkný, jen cestou zpátky jsem nebyl potěšen, začíná mi klouzat spojka (267 tis}, pry predchozi majitel ji menil v cca 165tis tvrdil. Tak ti moc nevydržela nebo kecal

SM-G900F  

Odesláno

Včera 4,50 ( 3,40 z domu) nástup ježdění do 13,39 pak rychlý nákup a domů (doma cca 15,00) na 16,00 brácha s na přehození kol. Brácha odjel cca 17,20 protože samozřejmě není schopen přijet v domluvený čas. kolem 18 večeře oběd a svačina v jednom pak jsem se chvilku koukal do počítače něco málo jsem tady doma poklidil a ve 23 opět odjezd do roboty a doma jsem byl po 6,30 tak jsem si konečně lehnul a kolem 9 jsem vstal a až se rozpohybuju tak půjdu ven. V týdnu došel balík od Starkla zahradníka tak to musím tatíkovi pomoct dodělat zasázet maliny a pak umeju konečně kola na 807 a uložím je na zimu a vidím to tak, že kolem 18 budu zralej na výlet do  peří.  Když by Vás někdo přesvědčoval že práce řidiče busu u DP je o pravidelných směnách a podobné věci co teď píšou na těch plakátech tak mu nevěřte. A potom co v posledních týdnech předvádí vedení firmy potažmo zástupci majitele firmy vůči všem zaměstnanců tak jim nevěřím ani pozdrav. A to jsem ve firmě téměř 13 roků a je hodně pravděpodobné že ten 13 bude posledním rokem.

Odesláno

právě proto jsem kdysi nešel k autobusům, tady v OVA u komunálu byl vždycky bordel a šofér ten poslední... :(

neříkám, že ježdění s náklaďákama bylo bůhvíco, ale v té době jsem si život bez volantu neuměl představit, po dvaceti letech mě to přešlo, ale zase--měl jsem pravidelné šichty, věděl jsem, kdy příjdu domů (což v případě poruchy, nebo defektu neplatilo)

Odesláno

ozzy56 já jsem šel tehdy k autobusům a) protože to byly pravidelný peníze a v té době i dost dobrý peníze. b) narodila se holka a chtěl jsem být u toho jak roste, chrnět každý den doma ve své posteli. A když jsem to poznal tak jsem si říkal že dva tři roky a najdu něco jiného no a když jsem začal přemýšlet co jiného tak ode mně přítelkyně odešla nějak jsem to v té době " nedával " tak jsem si řekl zůstaň ještě chvíli pak když to bylo lepší začal tatík marodit  a to bylo každou chvíli k nějakému doktorovy atd. tak jsem si říkal tady je to v pohodě přineseš razítko a šichta je omluvená nikdo ti nic nevyčítá atd. jako u  soukromníka. No a pak byla ta " krize " kdy začít hledat práci byl nesmysl no a teď zkrátka to ve mě uzrává čím dál víc.  Zkrátka podle vedení a majitelů jsme zaplaceni nadstandartně výkony podáváme mizerné atd. A popravdě kdo nezkusil jezdit Prahu MHD tak asi těžko pochopí jak těžká ta práce dokáže být.  V době kdy jsem tady začínal tak jsem o víkendu měl třeba 12 hod šichtu ale za tu šichtu když hodně tak jsem odřídil 5 hodin zbytek byli čekačky dnes 11 hod šichta a doba neřízení je když hodně tak + 20-25 minut  k zákonným přestávkám. Kolega odešel vrátil se na náklad a říká já chodím z práce oproti busu odpočinutý najedu třeba i 500-600 km za šichtu ale mimo prahu a to je něco jiného takže asi tak. No jsem rozhodnutý na jaře najít nějakou sklopku nebo valník  aby se jezdilo Po-Pá každý den ráno ze dvora a odpoledne zatáhnout na dvůr nebo třeba dvakrát -třikrát do měsíce jednu noc v kabině ale víc ne. Pověsit ježdění na hřebík zatím nechci ale možná když by se něco našlo tak bych i o tom uvažoval.

Odesláno

no to já taky :)--vrátil jsem se po vojně na dílnu a pracoval ve svém oboru, ale bohužel za směšné peníze, po přestupu za volant (na žádost vedení a v rámci firmy)

jsem měl najednou 7. platovou třídu :mrk a peněz jak šlupek...,:super, navíc jsem vypomáhal na dílně v případech, kdy bylo moc havárií nebo poruch, takže jsem si neustále udržoval kvalifikaci a mohl se kdykoli vrátit na dílnu, ať osobní, nebo nákladní:), prostě zlaté časy i mezilidsky..., bohužel po převratě vzali firmu do rukou klucí po škole a rozdupali, co se dalo...,šofér byl podle nich placený turista :D--dnes už u firmy nikdo z nich není, odvál je čas  

Odesláno
V 3. 11. 2017 at 21:43, Milan+ napsal:

Kdybych si tu sádru nechal dát hned,tak už jsem dnes asi o.k..Takhle jsem si to akorát protáhl.Ale alespon jsem zjistil,že jsem nebyl 10let doma marod.

A bude čas prolézt garáž a sklep a přebrat nepotřebné pro mne a naházet to na prodej.

Kdyby si tam našel stabilák nebo P309GTi tak dej vědět. :D

Odesláno

Víkend byl plodný. Včera a dnes dopoledne jsem hrabal listí na zahradě. Mám ji defakto uhrabanou, jen pod jabloněma jsem to nechal být, jsou ještě zelený. No a teď jsme společně s moji maminou v Hradci Králové v porodnici. Ségře se dneska v noci narodila dcera Terezka. :)
64262d3d538f85bb04efc6f8d9be87c7.jpg

Odesláno
Včera 4,50 ( 3,40 z domu) nástup ježdění do 13,39 pak rychlý nákup a domů (doma cca 15,00) na 16,00 brácha s na přehození kol. Brácha odjel cca 17,20 protože samozřejmě není schopen přijet v domluvený čas. kolem 18 večeře oběd a svačina v jednom pak jsem se chvilku koukal do počítače něco málo jsem tady doma poklidil a ve 23 opět odjezd do roboty a doma jsem byl po 6,30 tak jsem si konečně lehnul a kolem 9 jsem vstal a až se rozpohybuju tak půjdu ven. V týdnu došel balík od Starkla zahradníka tak to musím tatíkovi pomoct dodělat zasázet maliny a pak umeju konečně kola na 807 a uložím je na zimu a vidím to tak, že kolem 18 budu zralej na výlet do  peří.  Když by Vás někdo přesvědčoval že práce řidiče busu u DP je o pravidelných směnách a podobné věci co teď píšou na těch plakátech tak mu nevěřte. A potom co v posledních týdnech předvádí vedení firmy potažmo zástupci majitele firmy vůči všem zaměstnanců tak jim nevěřím ani pozdrav. A to jsem ve firmě téměř 13 roků a je hodně pravděpodobné že ten 13 bude posledním rokem.
Ja jezdim pro Penny Market Radonice, a tady to není slavný, ale da se to. Kolem kulaty lopaty to neni asi nikde tak super

Samsung S5  

Odesláno

jarda.simkanim:  u Penny Marketu jsem začínal ale to byl sklad jen v Jirnech a jezdil jsem pro ESA. A bylo to jedno z nejpohodovějších období mojeho života. Práce tam bylo spousty o tom žádná kolikrát jsem ráno vyjížděl ve 4 na první fůru a z druhé jsem se vracel kolem 21nebo i později a druhý den znova ale jak vzpomínal ozzy56 tak mezilidský vztahy tam byli vcelku na úrovni možná to bylo tím že jsme tam jako firma naskakovali do rozjetého vlaku a ta buchta která jim v té době dělala personalistku a pakt to taky chvilku šéfovala, měla  čuch na lidi a dokázala z blízkého okolí posbírat lidi který byli dost podobný nátury nebála se dát šanci i mladým ( mě bylo necelých 22)  a v té první partě nás bylo dohromady asi 12 a fakt tu partu namíchala z " mladejch" a ze " starejch  pardálů tak perfektně  že jsme se dokonale doplňovali měli jsme tam v tý době perfektního dispečera oproti nám to byl opravdu starý pán ale on nás bral jak svoje děti a dokázal nám udělat ty nejlepší podmínky jaký bylo možný udělat. Dnes vím že v té době jsem byl jen pára ze šoférského ho..a  i přesto mi tam dali šanci po asi třech týdnech u firmy jsem si jel pro fungl nový tahač ( DAF 85 380 koní) chvilku jsem s tím tahal starej návěs a po asi dalších třech týdnech byl i nový návěs. Všichni v partě mě brali jako rovnocennýho  parťáka i když jsem byl nejmladší fakt to bylo bezvadný do té doby než Penny otevřel sklad v Lipníku. Ve firmě se v té době vyměnilo pár lidí z té staré gardy a místo nich přišli mladý který nedostatek zkušeností nahrazovali vysokým sebevědomím a ještě větší dávkou arogance a v tu ránu bylo po idylce. Některý z nás co jsme tam zbývali z té první party hodili údajně pro nadbytečnost přes palubu a tím pro mě osobně skončilo jedno z nejhezčích profesních i životních období.

Jo a co dělám , mám volno teď tu byl kamarád mechanik jestli mám volno na dílně na nějaký melouch. A jdu opět zprovozňovat kotel včera se opět zastavil na střižený kolík podavače. Dva roky to jelo bez problému a to jsem pálil uhlí letos jsem začal s peletama a už podruhé se zastavil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...