radim.1008 Odesláno 4. březen 2017 Odesláno 4. březen 2017 Dnes řádění a ohánění se hráběma na zahradě. Uklizeno nějaké dřevo, další přivezeno z lesa. Zítra hodlám pokračovat. Citovat
Weri 605 Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 Vyklizení 3+1 od 60let starýho nábytku, skříní a krámů... 3x s velkym vozejkem na sběrnej dvůr.. 4x jen s dřevem ze skříní... Tak dvě třetiny sou hotový... - strašnej puch z těch almar... Dneska ctim neděli.. Upeču ňáký dobrý masíčko a budu se válet... Citovat
myšut Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 60 bazénů pouze kraul á 25 m, .. za necelou hodinečku,důchodci mi zavazeli jde na mě asi jaro Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 pokousim se vystrizlivet - nejde to Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 před 7 hodinami, Weri 605 napsal: Upeču ňáký dobrý masíčko a budu se válet... Jak Bůh řekl, stalo se... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 No tak tolik nechlastej . Dnes jsem jak jsem si slíbil vydloubal dírky na túje, dopustil jsem vodu do topení po zimě a trochu jsem uklidil v garáži vrátil jsem tam TV kterou jsem měl přes zimu uklizenou doma. Citovat
adraj Odesláno 5. březen 2017 Odesláno 5. březen 2017 (upraveno) tak já radsi nic neslibuju. Jo v tý moji pivní garáži jdu uklízet zitra kdy mám volno. Koukám,že garážmistr má tento víkend volný turnus. No já zase makal již v 3.40 nastup Upraveno 5. březen 2017 uživatelem adraj Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. březen 2017 Odesláno 6. březen 2017 Musím vybrat doplňkovou dovolenou tak jsem si ji naplánoval do týdne co my vychází víc dnu pravidelného volna takže za 3 dny dovolené jsem doma 7 dnů. To je jedna z mála výhod toho našeho systému však to znáš. Citovat
parizov Odesláno 7. březen 2017 Odesláno 7. březen 2017 Tak prší, ale rcz dnes konečně uveden po zimě zase do provozu. Zapojena nabitá baterie, kontrola náplní, dohuštění pneu, nastavení času, zbavení prachu... Ale i pomalejší cesta k čerpací stanici (tentokrát MaxxMotion 100, aby vylepšil ty loňské zbytky v nádrži) a už rychlejší cesta domů. No, a koncem týdne na Moravu [emoji4] Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 Včera jsem chtěl rozpohybovat motorovou pilu a zjistil jsem že ty ku..y myší prokousaly pumpičku na benzín. Dnes jsem se vrhnul na úklid v kotelně začal jsem v 9 a před 15 jsem skončil. Zítra by měli dojet ty túje co jsem objednával o víkendu takže zítra budu asi za zahradníka. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 vyměnil jsem si ventilátorek v noutbúku , nečekal jsem, že to bude tak jednoduché, asi jsem prostě machr Citovat
radim.1008 Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 Když bylo dnes tak hezky, pokračoval jsem do zajdutí slunka za kopec v uhrabování zahrady. Ještě mi zbývá tak čtvrtina. Mezitím jsem zatopil. Takže kotelník a zahradník. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 Před hodinou, radim.1008 napsal: zajdutí Moc pěkné Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2017 Odesláno 8. březen 2017 (upraveno) Už tady někdo psal, čeština =krásná řeč Odesláno z Samsung J 5 Radim byl rychlejší Upraveno 8. březen 2017 uživatelem vendelinek Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. březen 2017 Odesláno 9. březen 2017 (upraveno) dnes jsem si udělal hezký den na Forze,dal jsem si celkově 315,4 km se spotřebou 3.0L/100km-jel jsem koupit držák žárovek na vrakoviště v Křešicích a pak jsem se stavil na Orlíku,jelikož to bylo kousek od trasy.Pak šel na poštu vyzvednout si jiný RAM držák a dal navigaci na Forze doprostřed řidítek (byla na pravé straně u nádržky brzdové kapaliny) http://www.citroen-peugeot.cz/ Upraveno 9. březen 2017 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Veverka Odesláno 10. březen 2017 Odesláno 10. březen 2017 Prolezli jsme Concorde a TU-144 a dorazili do Ženevy resp. Annecy - po Slunka vyjdutí (díky Radime za inspiraci) bude Motorshow (cítíme se natěšeně) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.