Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

R Master - tak debilne resene pruzinky hlavnich svetel sem fakt jeste nevidel
bez demontaze z auta to nemas sanci vratit zpatky
+ montaz pridavnych dalkovych a opraveno priserne cvakani z podpalubky - krokovy motorek na vnitrni cirkulaci vzduchu - utrzene ozuby pritom na topeni zadny prepinac neni - jak to maj reseno nevim ale odpojeni konektoru to vyresilo :P

Odesláno

Dneska byl náročný den :D

Nejdřív lítání kvůli práci a pak když se udělalo tak hezky tak montáž mlhovek.. No kéž bych to aspoň stihl komplet... Snad bude zítra ještě přijatelné počasí :D

Odesláno
před 3 minutami, jarokare napsal:

Dobrý , mě by od těch řídítek museli asi odsekat :D

pohoda-dnes bylo +6°C

miník: zatím ne :P  ale jsou lidi co jezdí celou zimu a ty mají vyhřívaný gripy

Odesláno (upraveno)

radim: tím jsem myslel třeba kluky v Praze-tam není zima jako v Žamberku

edit: jsou lidi který jezdí celoročně a mají zimní pneu i na skúterch,mají termodeky a další kraviny na jízdu v zimě

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

málo času dneska....dobývám převodovku od oleje...hnuj a hnus ...velebnosti. Předchozímu majiteli bylo šumák ,že propouští gufero..

2017-02-13-3476.jpg

2017-02-13-3479.jpg

2017-02-13-3478.jpg

Odesláno
V 5. 2. 2017 at 18:06, minimaxa napsal:

Já jsem se dnes vydal na výlet s lopatou

Tak jsem taky dnes musel na střechu,začalo se mi to držet na okapu,jak ty ledový plotny jedou dolů.

Guest minimaxa
Odesláno

Mě to na jedny straně střechy vytočilo a zkroutilo žlaby, zítra na to nastoupí servis :super

Měli by to odmontovat, žlaby srovnat, háky stočit zpět a budou je přidávat - tuplovat. A mělo by to být, až zase za 6 let napadne trochu sněhu, v cajku ;)

Odesláno
před 10 minutami, minimaxa napsal:

Mě to na jedny straně střechy vytočilo a zkroutilo žlaby, zítra na to nastoupí servis :super

Měli by to odmontovat, žlaby srovnat, háky stočit zpět a budou je přidávat - tuplovat. A mělo by to být, až zase za 6 let napadne trochu sněhu, v cajku ;)

Já se bál,aby to nespadlo na balkon na folii,to by ji rovnou prorazilo,tak jsem šel najít taky lopatu s vypinačem.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...