Havlicek.Lukas Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 jeste ze jsem tama dneska nejel - bych asi vykvetl Citovat
Hafity Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 (upraveno) před 23 hodinami, oddie napsal: Včera a dneska jsme si s děťátky udělali takový malý výlet, včera asi 15km na kole + 4 hodinky běhání, pak přespání ve spacáku u Kokořína pod skalním převisem (v noci bylo kolem 1°), dneska ráno sbalit, a na kole asi 15km na vláček a domů... Děti teda dostaly na výběr, jestli spát v lese nebo v penzionu, protože včera odpoledne pršelo a bylo lezavo, ale jednoznačně se rozhodly pro les Tam je krásně.... skalní převisy u Kokořína jsem zažil někdy v 18ti.... +-.... v mém případě to byly převisy na konci prvního tábořiště směrem od koupaliště na Poklíčky doleva.... ale asi jsi byl se svištěma jinde, těch převisů tam bude víc.... Upraveno 24. říjen 2016 uživatelem Hafity Citovat
oddie Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 Na Pokličkách bylo tutově plno My jsme měli s sebou kola, takže to muselo být dostupné někde s údolí i s nimi, aby si i ten čtyřletý dokázal vytlačit to kolo aspoň poblíž. A Pokličky jsou dost vysoko... Takže jsme si nechali poradit od lokála pár snadno dostupných míst, a vylezli jsme právě jen ten kousek mezi Pobudou a Hotelem Kokořín po zelené, k té první skále. Koukni na turistickou mapu, najdeš to snadno... Citovat
Hafity Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 Koukni na mapu.... no dnes asi už né.... právě jsem dobojoval 3hodinovou bitvu s ovladačema WiFi karty do PCI slotu.... že prej pro W10 neexistujou.... no jak píšu, byla to pro mne bitva, jako "hekr" bych si neškrtnul .... jsem děsně pomalej.... A vypadá to, že to h*vno, co umím, budu učit 70ti letého známého.... Citovat
oddie Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 Asi to není úplně přesně, ta mapa je tam trochu divná, ale tady někde okolo: https://mapy.cz/s/1apdm Citovat
Hafity Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 Jak jsem byl, tak by to mělo zhruba být od Máchovy skály dolů (na mapě doprava k silnici na Poklíčky).... Naposledy jsem jel okolo +- 4 roky a zrovna tenhle kaňon byl uzavřen.... Citovat
Weri 605 Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 (upraveno) Hodina na D1 (pouhých 6km kolona) a všechno kolem zacpaný.. V lochkováku si prej kamioňák opejkal buřta a kolabovalo to až k Berounu.. včera teda doprava fakt nikde nic moc... Posílala sem hrubou orientaci mmskou cca kolem 9:00 (to co má ty červený čárky, tak total stojí) Upraveno 25. říjen 2016 uživatelem Weri 605 Citovat
Weri 605 Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 No jo ale večír v dešti v půl desátý jít zpět těch celejch 25 už se mi nechtělo.. Citovat
Péťa Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Akorát to opuštěné auto na silnici trochu překáží Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 (upraveno) Jo jo, už jsem někde psal, že by se mi líbilo nafukovací, sbalit ho do báglu a vybalit až někde, kde bude volno a třeba Jináč tedy 25km z pérdele okolo D1 (tj. cca Mirošovice?) bych asi radši jezdil vlakem, než poskakovat v kolonách... Upraveno 25. říjen 2016 uživatelem oddie Citovat
Weri 605 Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Já sem ale v pérdeli od vlaku 10km.. A busem vlakem v tu dobu kdy potřebuju nedostupný.. vlakem cca 45min + mhd 15 autem večer 15 minut s nákupem 25 v 9:30 ráno už bejvá normálně klid.. A jedu tak 25 minut.. Tohle sou výjimky... Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Na vlak dojížděcí pixlou a nechat ji u nádraží Nakolik jsou to výjimky si netroufám soudit, ale z okolí si teda stěžuje furt někdo, jak je to furt hrozný a kdesi cosi. Citovat
Weri 605 Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Řekla bych že tak třičtvrtě jízd je v pohodě Kolikrát sem i ráno za 17 minut.. Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Tak to je dobrý, podle těch zkazek, co občas slýchám v práci, to skoro vypadá, jak když na hranicích Prahy zuří válka... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 No včera to tak skoro vypadalo a co mám zprávy ze dneška tak je to skoro podobný. Ale dnešek nemám potvrzený protože volnuju. No volnuju s tatíkem jsme konečně dotáhli jejich kuchyň a jídelnu do stavu skoro hotovo ale použitelno.. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Tak před chvílí jsem mluvil s dost dobře informovaným človíčkem. A ohledně dopravní situace nemám dobré zprávy včerejší požár v tunelu na okruhu po sobě nechal dost značné škody na tunelu samotném a na technologii potřebné pro provoz tunelu a odstranění těchto škod se v optimistické verzi odhaduje v řádu týdnů v realistické v řádu měsíců po celou dobu opravy se bude jezdit jen jedním tubusem dotčeného tunelu. Takže se máme na co těšit. Vysočanská estakáda má údajně nový termín plného zprovoznění jaro 2018. Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2016 Odesláno 25. říjen 2016 Moc mě to nepřekvapuje. A poslední zprávy o D8 už vůbec ne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.