Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 23 hodinami, oddie napsal:

Včera a dneska jsme si s děťátky udělali takový malý výlet, včera asi 15km na kole + 4 hodinky běhání, pak přespání ve spacáku u Kokořína pod skalním převisem (v noci bylo kolem 1°), dneska ráno sbalit, a na kole asi 15km na vláček a domů... Děti teda dostaly na výběr, jestli spát v lese nebo v penzionu, protože včera odpoledne pršelo a bylo lezavo, ale jednoznačně se rozhodly pro les :)

Tam je krásně.... skalní převisy u Kokořína jsem zažil někdy v 18ti.... +-.... v mém případě to byly převisy na konci prvního tábořiště směrem od koupaliště na Poklíčky doleva.... ale asi jsi byl se svištěma  jinde, těch převisů tam bude víc....

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

Na Pokličkách bylo tutově plno :) My jsme měli s sebou kola, takže to muselo být dostupné někde s údolí i s nimi, aby si i ten čtyřletý dokázal vytlačit to kolo aspoň poblíž. A Pokličky jsou dost vysoko... Takže jsme si nechali poradit od lokála pár snadno dostupných míst, a vylezli jsme právě jen ten kousek mezi Pobudou a Hotelem Kokořín po zelené, k té první skále. Koukni na turistickou mapu, najdeš to snadno...

Odesláno

Koukni na mapu.... no dnes asi už né.... právě jsem dobojoval 3hodinovou bitvu s ovladačema WiFi karty do PCI slotu.... že prej pro W10 neexistujou.... no jak píšu, byla to pro mne bitva, jako "hekr" bych si neškrtnul :D .... jsem děsně pomalej.... :roker  A vypadá to, že to h*vno, co umím, budu učit 70ti letého známého.... :aut

Odesláno

Jak jsem byl, tak by to mělo zhruba být od Máchovy skály dolů (na mapě doprava k silnici na Poklíčky).... Naposledy jsem jel okolo +- 4 roky a zrovna tenhle kaňon byl uzavřen....

Odesláno (upraveno)

Hodina na D1 (pouhých 6km kolona) a všechno kolem zacpaný.. V lochkováku si prej kamioňák opejkal buřta a kolabovalo to až k Berounu..

včera teda doprava fakt nikde nic moc... Posílala sem hrubou orientaci mmskou cca kolem 9:00

(to co má ty červený čárky, tak total stojí)

image.jpg

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno (upraveno)

Jo jo, už jsem někde psal, že by se mi líbilo nafukovací, sbalit ho do báglu a vybalit až někde, kde bude volno a třeba ;)

Jináč tedy 25km z pérdele okolo D1 (tj. cca Mirošovice?) bych asi radši jezdil vlakem, než poskakovat v kolonách...

Upraveno uživatelem oddie
Odesláno

Já sem ale v pérdeli od vlaku 10km.. A busem vlakem v tu dobu kdy potřebuju nedostupný.. vlakem cca 45min + mhd 15

autem večer 15 minut s nákupem 25 :)

v 9:30 ráno už bejvá normálně klid.. :)  A jedu tak 25 minut.. Tohle sou výjimky... :)

Odesláno

Na vlak dojížděcí pixlou a nechat ji u nádraží :P Nakolik jsou to výjimky si netroufám soudit, ale z okolí si teda stěžuje furt někdo, jak je to furt hrozný a kdesi cosi.

Odesláno

No včera to tak skoro vypadalo a co mám zprávy ze dneška tak je to skoro podobný. Ale dnešek nemám potvrzený protože volnuju.  No volnuju s tatíkem jsme konečně dotáhli jejich kuchyň a jídelnu do stavu skoro hotovo ale použitelno..

Odesláno

Tak před chvílí jsem mluvil s dost dobře informovaným človíčkem. A ohledně dopravní situace nemám dobré zprávy včerejší požár v tunelu na okruhu po sobě nechal dost značné škody na tunelu samotném a na technologii potřebné pro provoz tunelu a odstranění těchto škod se v optimistické verzi odhaduje v řádu týdnů v realistické v řádu měsíců po celou dobu opravy se bude jezdit jen jedním tubusem dotčeného tunelu.  Takže se máme na co těšit.  Vysočanská estakáda má údajně nový termín plného zprovoznění jaro 2018.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...