Hafity Odesláno 17. říjen 2016 Odesláno 17. říjen 2016 Dnes jsem se zase o něco více začal zaobírat myšlenkou na změnu zaměstnání.... Chodit do práce s odporem je na .... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. říjen 2016 Odesláno 17. říjen 2016 taky mam po ranu takovy pocit - ale vzdycky kdyz vyrazim na trasu se mi to z hlavy nejak vykouri a do druheho dne sem ready Citovat
Hafity Odesláno 17. říjen 2016 Odesláno 17. říjen 2016 No já to nemám kvůli práci, jako takové.... Citovat
ozzy56 Odesláno 17. říjen 2016 Odesláno 17. říjen 2016 jojo, práce je super, ale ti lidi okolo... Citovat
oddie Odesláno 17. říjen 2016 Odesláno 17. říjen 2016 (upraveno) Chodit do práce s odporem, kondenzátorem, diodou, tranzistorem... Taky bych se na to vykašlal, ale jenom zahrádka mi rodinu nějak neuživí, nebo co... Jináč dnes jsme se byli kousek projít po kopcích, asi 15km, ve zhruba 35° a bez kouska stínu docela palba. Upraveno 17. říjen 2016 uživatelem oddie Citovat
FrantaCV Odesláno 18. říjen 2016 Odesláno 18. říjen 2016 To jsi s sebou nesl i kamna? Tady teploměr nepřelezl 10°. Citovat
vendelinek Odesláno 18. říjen 2016 Odesláno 18. říjen 2016 Oddie, ti to teplo normálně závidím ,nemám rád zimu, sluníčko můžu, Ale 35 už i pro mě je dost,27-30 by mi stačilo Coural jsem městem po nákupech a stavil jsem se v servisu objednat se na přehození kol ,kupodivu ráno v pátek tento týden mě objednal,docela mě překvapil, počítal jsem spíš tak 14 dní Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Sniper17 Odesláno 18. říjen 2016 Odesláno 18. říjen 2016 Dnes jsem se byl mrknout v Obi na nějakou plovoučku a byl tam prodavač co tu práci asi nerad páč mi řekl že plovoučku ne ale abych koupil nějaké lepší lino prej lepší a teplejší tak mám teď brouka v hlavě to mi ještě řekl že hlavně ne lino od nich že je to moc drahé Citovat
parizov Odesláno 18. říjen 2016 Odesláno 18. říjen 2016 No, ale možná měl i pravdu. Syn má v obýváku plovoučku a hned vedle v kuchyni úplně stejné PVC a to je pocitově mnohem lepší :-) Citovat
RichVa Odesláno 18. říjen 2016 Odesláno 18. říjen 2016 I když plovoučku podložíš tepelnou izolací tak nebude nikdy tak pocitově teplá jako lino. Bydlím v panláku nad sklepy a vchodem a je fakt rozdíl mezi plovoučkou v pokoji a linem v chodbě a kuchyni (i když jsou pod plovoučkoui tepleně izolační panely vylepšené kročejovou folií ještě k tomu na starých parketách a pod linem jen stěrka a beton) Když vezmeš dobré lino a dobře ho položíš, tak na pohled téměř nepoznáš rozdíl Citovat
ozzy56 Odesláno 18. říjen 2016 Odesláno 18. říjen 2016 nejteplejší je kvalitní lino s tím filcem, na to plovoučka a nahoru položit vysoký koberec... Citovat
Sniper17 Odesláno 18. říjen 2016 Odesláno 18. říjen 2016 Když jsem tenkrát bral první byt tak tam byla v chodbě trojtá vrstva lina jedno ještě asi puvodní ale to drželo jako čert muselo se odsekat Citovat
vendelinek Odesláno 18. říjen 2016 Odesláno 18. říjen 2016 Filc gumokorek ,nebo co to je za materiál, když jsme to kupovali tak se to vezlo na autě, bylo to docela objemný a těžký,Taky ho mám,v kuchyni ,v obýváku, v dětskym pokoji, chodíme doma pouze v ponožkách Odesláno z Samsung J 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 dnes jsem v Kelly koupil zimní VIF a vodu do ostřikovačů na -20 stupnů, malý zbytek co byl v nádobce jsem vystříkal ven a dolil tou novou, takže auto na zimu připraveno Citovat
Hafity Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 V 18.10.2016 at 0:45, oddie napsal: Chodit do práce s odporem, kondenzátorem, diodou, tranzistorem... Taky bych se na to vykašlal, ale jenom zahrádka mi rodinu nějak neuživí, nebo co... Jináč dnes jsme se byli kousek projít po kopcích, asi 15km, ve zhruba 35° a bez kouska stínu docela palba. S kondenzátorem bych do práce chodil rád.... Bych byl nabitej (chutí?).... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. říjen 2016 Odesláno 19. říjen 2016 kousek za uvalama se mi uklepali srouby z vejfuku - 3 servisy rekly ze nemaj cas a odpoledne v kellyne zjisteno ze nemaj krouzek mezi dily vyfuku takze zatim jen stazeno sroubama k sobe (krouzek bude snad zitra v 8 rano, beru naradi a nekde v Praze na parkovisti to nasroubuju) jeste ted nic neslysim jen hukot motoru a turba - hlavne na dalnici to bylo luxusni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.