Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem se zase o něco více začal zaobírat myšlenkou na změnu zaměstnání.... :roker Chodit do práce s odporem je na :blicismajlik ....

Odesláno (upraveno)

Chodit do práce s odporem, kondenzátorem, diodou, tranzistorem... :)

Taky bych se na to vykašlal, ale jenom zahrádka mi rodinu nějak neuživí, nebo co...

Jináč dnes jsme se byli kousek projít po kopcích, asi 15km, ve zhruba 35° a bez kouska stínu docela palba.

Upraveno uživatelem oddie
Odesláno

Oddie, ti to teplo normálně závidím ,nemám rád zimu, sluníčko můžu, Ale 35 už i pro mě je dost,27-30 by mi stačilo :)

Coural jsem městem po nákupech a stavil jsem se v servisu objednat se na přehození kol ,kupodivu ráno v pátek tento týden mě objednal,docela mě překvapil, počítal jsem spíš tak 14 dní :super

Odesláno z Samsung J 5 

Odesláno

Dnes jsem se byl mrknout v Obi na nějakou plovoučku a byl tam prodavač co tu práci asi nerad páč mi řekl že plovoučku ne ale abych koupil nějaké lepší lino :D prej lepší a teplejší tak mám teď brouka v hlavě :D to mi ještě řekl že hlavně ne lino od nich že je to moc drahé :D 

Odesláno

I když plovoučku podložíš tepelnou izolací tak nebude nikdy tak pocitově teplá jako lino.

Bydlím v panláku nad sklepy a vchodem a je fakt rozdíl mezi plovoučkou v pokoji a linem v chodbě a kuchyni (i když jsou pod plovoučkoui tepleně izolační panely vylepšené kročejovou folií ještě k tomu na starých parketách a pod linem jen stěrka a beton)

Když vezmeš dobré lino a dobře ho položíš, tak na pohled téměř nepoznáš rozdíl

Odesláno

Když jsem tenkrát bral první byt tak tam byla v chodbě trojtá vrstva lina jedno ještě asi puvodní ale to drželo jako čert muselo se odsekat :D

Odesláno

Filc gumokorek ,nebo co to je za materiál, když jsme to kupovali tak se to vezlo na autě, bylo to docela objemný a těžký,Taky ho mám,v kuchyni ,v obýváku, v dětskym pokoji, chodíme doma pouze v ponožkách :super

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

dnes jsem v Kelly koupil zimní VIF a vodu do ostřikovačů na -20 stupnů, malý zbytek co byl v nádobce jsem vystříkal ven a dolil tou novou, takže auto na zimu připraveno

Odesláno
V ‎18‎.‎10‎.‎2016 at 0:45, oddie napsal:

Chodit do práce s odporem, kondenzátorem, diodou, tranzistorem... :)

Taky bych se na to vykašlal, ale jenom zahrádka mi rodinu nějak neuživí, nebo co...

Jináč dnes jsme se byli kousek projít po kopcích, asi 15km, ve zhruba 35° a bez kouska stínu docela palba.

S kondenzátorem bych do práce chodil rád.... Bych byl nabitej (chutí?).... :D

Odesláno

kousek za uvalama se mi uklepali srouby z vejfuku - 3 servisy rekly ze nemaj cas a odpoledne v kellyne zjisteno ze nemaj krouzek mezi dily vyfuku takze zatim jen stazeno sroubama k sobe (krouzek bude snad zitra v 8 rano, beru naradi a nekde v Praze na parkovisti to nasroubuju)
jeste ted nic neslysim jen hukot motoru a turba - hlavne na dalnici to bylo luxusni

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...