vendelinek Odesláno 20. září 2016 Odesláno 20. září 2016 (upraveno) Tak to taky nechápu,vždyť to máš dobře a všude umytý a čistý Odesláno z Samsung J 5 Upraveno 20. září 2016 uživatelem vendelinek Citovat
KingSpade Odesláno 20. září 2016 Odesláno 20. září 2016 (upraveno) Ženským se nezavděčíš. Třeba máš ještě špinavý výfuk. Upraveno 20. září 2016 uživatelem KingSpade Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. září 2016 Odesláno 20. září 2016 vcera prava o patnik dnes leva v rychlem pruhu na dalnici - ze 120 sem dobrzdoval na nulu a najednou me predbehne muj vlastni vzorek z pneumatiky takze jaksi standartni vybava 1 rezervni guma byla k hovnu pozitivum ze presne na druhe strane na dalnici stal nepojizdnej Ford Focus Citovat
oddie Odesláno 20. září 2016 Odesláno 20. září 2016 Posbírali jsme dnes v kopcích dvě německé holčiny, co se skutálely s autem z půjčovny do strže. Naštěstí se jim nic nestalo, akorát nějaký škrábanec. V místě nebyl signál, tak jsme je vzali dolů do městečka, docela sranda, v Daewoo Matiz jsme tak jeli 4 dospělí a 2 děti... Citovat
Sniper17 Odesláno 21. září 2016 Odesláno 21. září 2016 Tak tomu už se říká obléknout na sebe auto ale hlavně že jsou v pohodě. Citovat
oddie Odesláno 21. září 2016 Odesláno 21. září 2016 Měl jsem z toho Matyse trochu obavu, ale nakonec je v tom překvapivě docela místo (pro řidiče), dokonce jsem ani neměl sedačku úplně vzadu, mám takový dojem. Jinak holky měly z pr*ele kliku, sletěly s tím min. z 5m výšky, ale zřejmě je zbrzdily křoviny a ta jejich pixlička dopadla na všechny čtyři. Ani nevím, co to bylo, shora to vypadalo celkem zánovně, něco jako i10 apod. Vylezly z toho samy a vyškrábaly se nahoru na silnici, nebylo tam žádné zranění, nic. Kdyby v tom zůstaly, nikdo by je nenašel, zajedno to ze silnice vůbec nebylo vidět, a navíc je to cesta, kterou moc nikdo nejezdí. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 Dnes jsem měl volňáska. Tak jsem se trochu věnoval přípravě na zimu vytáhnul jsem zimní kola očistil jsem je, trochu jsem je obrousil a před obědem jsem je fouknul plničem. Po obědě jsem to fouknul stříbrným lakem na kola a před večeří lakem. Zítra než půjdu do roboty tak z nich odlepím maskovací pásku a uklidím je zpět na stojan. V mezičase jsem ještě stihnul omrknout jednu zbouranou 307. Citovat
Sawoy Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 (upraveno) Foto by nebylo? Že bys hned věděl na zítra co jsi udělal .... Upraveno 22. září 2016 uživatelem Sawoy Citovat
Sniper17 Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 jj naštěstí ano ale koukal jsem co to sklo zmákne byla to fakt pecka a jen toto tam bylo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 ono takhle je sklo docela pevny - ale az presahne tu hranici to je pak prdel ja jak jezdim po dalnicich kazdou chvili nejaka rana - nastesti skoro vzdy to byl jen rozmaznutej brouk - ale ze obcas ty fleky jsou luxusni na to ja kvelkej asi byl nez narazil Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 Sawoy - ale placatejsi - neboli 2D Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 (upraveno) No tak tady jsou ty fotky kol. Je to jen mobilem a nic moc jsem se nesnažil při tom focení. Je to jen tak aby nebyli rezatý ráfky .. a hlavně moc se mi nelíbí černé kola mám raději stříbrnou klasiku. Upraveno 22. září 2016 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. září 2016 Odesláno 22. září 2016 jenze na cernych kiolech pekny poklice aspon trochu vypadaj - teda pokud nechces jezdit bez poklic Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. září 2016 Odesláno 23. září 2016 (upraveno) dnes jsem se byl povozit na Forze,lom Velká Amerika,cestou zpátky jsem si ohromě užíval kolony na Jižní spojce z pohledu skůtristu (nechtěl bych tam dnes být autem ) celkově 175,6 km spotřeba 2,2L/100Km cca 5h jízdy http://gabriel307.rajce.idnes.cz/23.9.2016_Lom_Velka_Amerika Upraveno 23. září 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.