Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak to taky nechápu,vždyť to máš dobře a všude umytý a čistý 

Odesláno z Samsung J 5

veliká radost.gif

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

vcera prava o patnik
dnes leva v rychlem pruhu na dalnici - ze 120 sem dobrzdoval na nulu a najednou me predbehne muj vlastni vzorek z pneumatiky
takze jaksi standartni vybava 1 rezervni guma byla k hovnu

pozitivum ze presne na druhe strane na dalnici stal nepojizdnej Ford Focus

Odesláno

Posbírali jsme dnes v kopcích dvě německé holčiny, co se skutálely s autem z půjčovny do strže. Naštěstí se jim nic nestalo, akorát nějaký škrábanec. V místě nebyl signál, tak jsme je vzali dolů do městečka, docela sranda, v Daewoo Matiz jsme tak jeli 4 dospělí a 2 děti...

Odesláno

Měl jsem z toho Matyse trochu obavu, ale nakonec je v tom překvapivě docela místo (pro řidiče), dokonce jsem ani neměl sedačku úplně vzadu, mám takový dojem.

Jinak holky měly z pr*ele kliku, sletěly s tím min. z 5m výšky, ale zřejmě je zbrzdily křoviny a ta jejich pixlička dopadla na všechny čtyři. Ani nevím, co to bylo, shora to vypadalo celkem zánovně, něco jako i10 apod. Vylezly z toho samy a vyškrábaly se nahoru na silnici, nebylo tam žádné zranění, nic. Kdyby v tom zůstaly, nikdo by je nenašel, zajedno to ze silnice vůbec nebylo vidět, a navíc je to cesta, kterou moc nikdo nejezdí.

Odesláno

Dnes jsem měl volňáska. Tak jsem se trochu věnoval přípravě na zimu vytáhnul jsem zimní kola očistil jsem je, trochu jsem je obrousil a před obědem jsem je fouknul plničem. Po obědě jsem to fouknul stříbrným lakem na kola a před večeří lakem. Zítra než půjdu do roboty tak z nich odlepím maskovací pásku a uklidím je zpět na stojan. V mezičase jsem ještě stihnul omrknout jednu zbouranou 307.

Odesláno (upraveno)

Foto by nebylo? :mrk

Že bys hned věděl na zítra co jsi udělal ....

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

ono takhle je sklo docela pevny - ale az presahne tu hranici to je pak prdel

ja jak jezdim po dalnicich kazdou chvili nejaka rana - nastesti skoro vzdy to byl jen rozmaznutej brouk - ale ze obcas ty fleky jsou luxusni na to ja kvelkej asi byl nez narazil

Odesláno (upraveno)

No tak tady jsou ty fotky kol.  Je to jen mobilem a nic moc jsem se nesnažil při tom focení. Je to jen tak aby nebyli rezatý ráfky .. a hlavně moc se mi nelíbí černé kola mám raději stříbrnou klasiku.

WP_20160922_001.jpg

WP_20160922_005.jpg

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)

dnes jsem se byl povozit na Forze,lom Velká Amerika,cestou zpátky jsem si ohromě užíval kolony na Jižní spojce z pohledu skůtristu (nechtěl bych tam dnes být autem )  :D celkově 175,6 km spotřeba 2,2L/100Km cca 5h jízdy  :super

http://gabriel307.rajce.idnes.cz/23.9.2016_Lom_Velka_Amerika

Upraveno uživatelem Gabriel 307

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...