Havlicek.Lukas Odesláno 28. červen 2016 Odesláno 28. červen 2016 (upraveno) minimaxa ty dlouhy odkazy nefungujou co presne v nich bylo ?? tak sem si to na tom katastru nasel sam soused svicar no a co jako ?? nebo teda vlastne jen majitel domu na te druhe pulce to neni 100% udrzovane ale nic extremniho Upraveno 28. červen 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
punkac Odesláno 28. červen 2016 Odesláno 28. červen 2016 odkaz mi též nefunguje, ale to nevadí. Prostě Brůna versus Hurych Jinak jsem dnes udělal první nátěr bazénu. Od rána furt poprchávalo, vždycky když už to vypadalo, že se může bazén začít natírat, tak jsem sundal plachtu, vyndal barvu a do 5 minut začalo poprchávat. No teď se zadařilo. Zítra druhý nátěr a pixla za 5000 bude v čoudu. Tak to snad vydrží Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. červen 2016 Odesláno 28. červen 2016 Dlouhy odkazy jsem smazal, klasicke vypisy z katastru. Citovat
Hafity Odesláno 28. červen 2016 Odesláno 28. červen 2016 před 23 hodinami, OK406 napsal: Hafity, oba dva druhy jsou ,,vzácné". Škoda, že si neměl u sebe foťák na sovičky! Tak dceruňa nakonec s foťákem naběhla a vyfotila je.... akorát už je zas s foťákem pryč.... Každopádně dnes už tam je pusto, akorát trošku "oguánovanej" ořech.... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. červenec 2016 Odesláno 2. červenec 2016 Pomalu ale jistě se to rýsuje Citovat
Veverka Odesláno 2. červenec 2016 Odesláno 2. červenec 2016 Jsem zvědavej na vypalování tý barvy Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. červenec 2016 Odesláno 2. červenec 2016 První zažehnutí bude bez masa když to sleze natřu to kamnářskou barvou Citovat
radim.1008 Odesláno 2. červenec 2016 Odesláno 2. červenec 2016 Dnes jsem posekal zahradu a při čištění sekačky mě zkropil déšť. Bylo to na minutu přesně. Nakonec ještě při rovnání plachty na dřevu, co otočil vítr, jsem koupil žihadlo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. červenec 2016 Odesláno 2. červenec 2016 Zihadlo už včera na vaclavaku Dnes jen fucak že sem musel děti vyhnat z bazénu Citovat
Milan+ Odesláno 2. červenec 2016 Odesláno 2. červenec 2016 před 4 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: První zažehnutí bude bez masa když to sleze natřu to kamnářskou barvou Gril je dobrá koncepce,ale dle těch sudů jak jsou dnes kvalitní a pokud neuděláš vložené topeniště,tak myslím,že ten sud bude za chvilku propálený. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. červenec 2016 Odesláno 3. červenec 2016 Však nevadí pokud ten sud za sezonu propálí, všechno bude mít hotové takže jen vymění sud za jiný. Soused stavěl gril celou zimu je to takový ten kde se topí na zadní stěně aby šťávy z grilovaného masa neodkapávaly do ohniště. Většinu materiálu sehnal porůznu kde se komu co doma válelo nějaké drobné komponenty mu dělal kluk ze vsi který má přístup k soustruhu a fréze. Náš tatík mu svařoval velkou většinu svárů. A i tak když spočítal kolik ho stál materiál a najeté km při shánění materiálu tak je to nekřesťanský peníz. Ale má gril jaký široko daleko nikdo nemá vejde se tam 16 kuřat. A na internetu se takové grily prodávají okolo i přes 20 000 Kč. Včera jsem se dopoledne psychicky chystal do práce měl jsem docela nepříjemný pocit ze včerejšího počasí které se naštěstí umoudřilo a nebyl to takový očistec jak jsem si myslel. Dnes a zítra mám ještě odpolední a pak mám opět dva dny volno takže pokud počasí dovolí tak budu pokračovat buď v natírání plotu nebo v úpravě terénu okolo garáže. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. červenec 2016 Odesláno 3. červenec 2016 před 10 hodinami, Milan+ napsal: Gril je dobrá koncepce,ale dle těch sudů jak jsou dnes kvalitní a pokud neuděláš vložené topeniště,tak myslím,že ten sud bude za chvilku propálený. no zda se mi ze to je cca 0,8 plech coz je stejny matros jako ty obycejne tesco a kaufland grily navic planuju ze bude dole maly rost nebo jeste 1x plech ktery to trochu odizoluje Citovat
Milan+ Odesláno 3. červenec 2016 Odesláno 3. červenec 2016 Ten vsazený rošt tam udělej určitě,bude to lépe prohořívat a sud se nebude tak kroutit. Citovat
Veverka Odesláno 3. červenec 2016 Odesláno 3. červenec 2016 Sundal kolo a třmen ještě rozžhavený do ruda Citovat
jirka307 Odesláno 3. červenec 2016 Odesláno 3. červenec 2016 To víš když máš 66kw tak totakhle dopadne Citovat
MJSytic Odesláno 4. červenec 2016 Odesláno 4. červenec 2016 Já dneska otevírám japonskou konzervu Zlatej Peugeot pozink... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.