Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

minimaxa ty dlouhy odkazy nefungujou
co presne v nich bylo ??

tak sem si to na tom katastru nasel sam

soused svicar no a co jako ??

nebo teda vlastne jen majitel domu
na te druhe pulce to neni 100% udrzovane ale nic extremniho

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

odkaz mi též nefunguje, ale to nevadí. Prostě Brůna versus Hurych :D

Jinak jsem dnes udělal první nátěr bazénu. Od rána furt poprchávalo, vždycky když už to vypadalo, že se může bazén začít natírat, tak jsem sundal plachtu, vyndal barvu a do 5 minut začalo poprchávat. No teď se zadařilo. Zítra druhý nátěr a pixla za 5000 bude v čoudu. Tak to snad vydrží

Odesláno
před 23 hodinami, OK406 napsal:

Hafity, oba dva druhy jsou ,,vzácné". Škoda, že si neměl u sebe foťák na sovičky!

Tak dceruňa nakonec s foťákem naběhla a vyfotila je.... akorát už je zas s foťákem pryč.... :( Každopádně dnes už tam je pusto, akorát trošku "oguánovanej" ořech.... :D

Odesláno

Dnes jsem posekal zahradu a při čištění sekačky mě zkropil déšť. Bylo to na minutu přesně. :D Nakonec ještě při rovnání plachty na dřevu, co otočil vítr, jsem koupil žihadlo.

Odesláno
před 4 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

První zažehnutí bude bez masa když to sleze natřu to kamnářskou barvou 

Gril je dobrá koncepce,ale dle těch sudů jak jsou dnes kvalitní a pokud neuděláš vložené topeniště,tak myslím,že ten sud bude za chvilku propálený.

Odesláno

Však nevadí pokud ten sud za sezonu propálí, všechno bude mít hotové takže jen vymění sud za jiný. Soused stavěl gril celou zimu je to takový ten kde se topí na zadní stěně aby šťávy z grilovaného masa neodkapávaly do ohniště. Většinu materiálu sehnal porůznu kde se komu co doma válelo nějaké drobné komponenty mu dělal kluk ze vsi který má přístup k soustruhu a fréze. Náš tatík mu svařoval velkou většinu svárů. A i tak když spočítal kolik ho stál materiál a najeté km při shánění materiálu tak je to nekřesťanský peníz. Ale má gril jaký široko daleko nikdo nemá vejde se tam 16 kuřat. A na internetu se takové grily prodávají okolo  i přes 20 000 Kč.

Včera jsem se dopoledne psychicky chystal do práce měl jsem docela nepříjemný pocit ze včerejšího počasí které se naštěstí umoudřilo a nebyl to takový očistec jak jsem si myslel. Dnes a zítra mám ještě odpolední a pak mám opět dva dny volno takže pokud počasí dovolí tak budu pokračovat buď v natírání plotu nebo v úpravě terénu okolo garáže.

Odesláno
před 10 hodinami, Milan+ napsal:

Gril je dobrá koncepce,ale dle těch sudů jak jsou dnes kvalitní a pokud neuděláš vložené topeniště,tak myslím,že ten sud bude za chvilku propálený.

no zda se mi ze to je cca 0,8 plech coz je stejny matros jako ty obycejne tesco a kaufland grily
navic planuju ze bude dole maly rost nebo jeste 1x plech ktery to trochu odizoluje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...