Milan+ Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 Dnes jsem konečně posekal zahradu a ještě to projet vertikem a dosít. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 ja sekal uz minulej tejden , vertikutator by to asi taky potrebovalo ale nejak ho nemam a neni cas si ho nekde pujcitletos to jeste vydrzi - na podzim je v planu pozemek preryt a srovnatje hrozne hrbolaty a sekacka nekde sece vysoko - nekde to bere i z hlinou Citovat
radim.1008 Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 Posekat zahradu mé taky čeká, ještě tomu ale dám a o víkendu uvidíme. Mám to komplet uhrabaný a dosévat není letos třeba. Dnes jsem dodělal poslední omítku a teď už jen domalovat a položit podlahy. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 Platíš za parkoviště u bytovky jo? Co za to chtěj? no parkoviště nebylo placené,ale jelikož máme o své miláčky strach a máme je rádi tak jsme si to 4 paneláky schválili - nemusím tam parkovat,můžu to postavit kdekoliv kde najdu místo-ale to je ten problém,že místo nenajdu,když se vracím z práce a pak pro změnu několikrát slyším,tady ukradli zrcátko,tamhle prořízli pneumatiky,tam ukradli elektrony tak mám jistý místo které čeká až přijedu a je to hlídané,oplocené a pojištěné parkoviště cena za auto je 450,-/měsíc Citovat
jarda.simkanin Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 Dneska namontovaná fanfára na svatebniho tahače. Tak se už můžu ženit [emoji1] kolemjdoucím ulitne čepice z hlavy [emoji13] Note 2 N7100 Citovat
Veverka Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 dnes jsem jezdil po obchodech a nakonec jsem zastavil v nejoblíbenějším Forza je už doma http://gabriel307.rajce.idnes.cz/Honda_Forza_125_ABS_-_12.4.2016 Lajk Citovat
Weri 605 Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 Na to, kolik je hodin, už toho mám dost za sebou.. Šroub v pneumatice jeden hned ráno a teď další.. 4 servisy a nic opravenýho... Si to asi zuju v zatáčce sama, napatlám to kanagónem a večer u krbu to snad budu pomalu šroubováčkem navlíkat... ? Citovat
vendelinek Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 tak to máš teda pech,no,já to raději hned zaťukám,za tři roky jjsem píchl jednou a to už jsou taky víc než dva roky odesláno z Lumie Citovat
Milan+ Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 no parkoviště nebylo placené,ale jelikož máme o své miláčky strach a máme je rádi tak jsme si to 4 paneláky schválili - nemusím tam parkovat,můžu to postavit kdekoliv kde najdu místo-ale to je ten problém,že místo nenajdu,když se vracím z práce a pak pro změnu několikrát slyším,tady ukradli zrcátko,tamhle prořízli pneumatiky,tam ukradli elektrony tak mám jistý místo které čeká až přijedu a je to hlídané,oplocené a pojištěné parkoviště cena za auto je 450,-/měsíc Tak za ty kačky tady v JC už máš garáž s elektrikou,kámoš pronajímá bez el.a za 200 Jináč já už hodně dlouho od nikoho známýho a ani v okolí tady neslyšel,že by něco bylo ukradeno z auta. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 ale v JC mi nepomůže tady bych ho za takovou cenu bral taky Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Citovat
MilanF1 Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 U nás garáž stojí cca 200 000 Kč ... nevím, na co vyjde pronájem, ale za pětistovku to nebude. Citovat
Veverka Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 (upraveno) Vyděl 10 rokama a budeš mít +/- měřítko, zda koupit či najmout Upraveno 13. duben 2016 uživatelem Veverka Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 Dnes jsem měl ranní dostal jsem opravdu dlouhou šichtu. začátek 5,29 a konec 10,03. Ve 12 jsem byl objednán do našeho výstrojního skladu kam jsem se tedy dostavil a po přečtení objednávky paní ze skladu jsem se dozvěděl že si jen poznamená velikosti a až budou věci na skladu tak že mi to pošlou na garáž. Doma jsem byl nějak po 13 hodině pak jsem šel s Pepinem a máti na procházku. Citovat
Milan+ Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 ale v JC mi nepomůže tady bych ho za takovou cenu bral taky Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk To jste tam tak lukrativní jo? Citovat
Milan+ Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 U nás garáž stojí cca 200 000 Kč ... nevím, na co vyjde pronájem, ale za pětistovku to nebude. Tak to se tady u nás dávalo tak před šesti a vice lety,dnes se nikdo nechce z garáže vláčet dom. Předloni mi kamarádka nabízela garáž za 115 aby bylo kde skladovat díly, jsem uvažoval,nakonec prodala za 105 a to mi ji nechat nechtěla. Citovat
MilanF1 Odesláno 13. duben 2016 Odesláno 13. duben 2016 Kouknul jsem na Sreality a na prodej jsou 3 v Milovicích za cca 150 000 Kč. Jinak nikde nic (Lysá nad Labem, Sadská atd). Pronájmy vůbec. V mojí lokalitě chtěl developer prodávat k bytům garáže tuším za 250 000 Kč, měl jich v projektu asi 20, ale zájem byl asi jen o třetinu, tak ze zbytku udělal jej klasické parkovací stání. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. duben 2016 Odesláno 14. duben 2016 Dnes jsem měl ranní po práci jsem jel nakoupit materiál na sobotní práci. Doma jsem zastrčil 807 do garáže a trochu jsem si hrál. Na jiném místě tady na P-C jsem zjišťoval jak je to s roletou do kufru u 807 po zjištění že vrakárny za roletu chtějí 2500-3000Kč což mi přijde celkem zbytečná investice s ohledem na to že se to dá řešit folií na okna která je pro mě pár set korunovou záležitostí. Takže jsem vytáhnul starší zásobu folií a boční okna v kufru jsem zatemnil folií. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben 2016 Odesláno 14. duben 2016 dnes jsem dal letní kola, neuvěřitelně to ztvrdne , až je sjedu, jdu do menších Citovat
radim.1008 Odesláno 14. duben 2016 Odesláno 14. duben 2016 Dnes jsem si přivezl převážené Cyclony a vymaloval koupelnu. Zítra, když bude odpoledne počasí, tak je přehodím a umeju auto. Hejno ptáků podniklo cílený nálet na moje auto. Citovat
Milan+ Odesláno 14. duben 2016 Odesláno 14. duben 2016 Jsem si tu dnes kleštákem rovnal ještě fáze ,aby byly stejně zatěžovány. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.