Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja sekal uz minulej tejden , vertikutator by to asi taky potrebovalo ale nejak ho nemam a neni cas si ho nekde pujcit

letos to jeste vydrzi - na podzim je v planu pozemek preryt a srovnat
je hrozne hrbolaty a sekacka nekde sece vysoko - nekde to bere i z hlinou

Odesláno

Posekat zahradu mé taky čeká, ještě tomu ale dám a o víkendu uvidíme. Mám to komplet uhrabaný a dosévat není letos třeba.

Dnes jsem dodělal poslední omítku a teď už jen domalovat a položit podlahy.

post-35961-1460485640,8756_thumb.jpg

Odesláno

Platíš za parkoviště u bytovky jo? Co za to chtěj?

no parkoviště nebylo placené,ale jelikož máme o své miláčky strach a máme je rádi tak jsme si to 4 paneláky schválili - nemusím tam parkovat,můžu to postavit kdekoliv kde najdu místo-ale to je ten problém,že místo nenajdu,když se vracím z práce a pak pro změnu několikrát slyším,tady ukradli zrcátko,tamhle prořízli pneumatiky,tam ukradli elektrony

tak mám jistý místo které čeká až přijedu a je to hlídané,oplocené a pojištěné parkoviště

cena za auto je 450,-/měsíc

Odesláno

Na to, kolik je hodin, už toho mám dost za sebou.. Šroub v pneumatice jeden hned ráno a teď další.. 4 servisy a nic opravenýho...

Si to asi zuju v zatáčce sama, napatlám to kanagónem a večer u krbu to snad budu pomalu šroubováčkem navlíkat... ?

Odesláno

tak to máš teda pech,no,já to raději hned zaťukám,za tři roky jjsem píchl jednou a to už jsou taky víc než dva roky

odesláno z Lumie

Odesláno

no parkoviště nebylo placené,ale jelikož máme o své miláčky strach a máme je rádi tak jsme si to 4 paneláky schválili - nemusím tam parkovat,můžu to postavit kdekoliv kde najdu místo-ale to je ten problém,že místo nenajdu,když se vracím z práce a pak pro změnu několikrát slyším,tady ukradli zrcátko,tamhle prořízli pneumatiky,tam ukradli elektrony

tak mám jistý místo které čeká až přijedu a je to hlídané,oplocené a pojištěné parkoviště

cena za auto je 450,-/měsíc

Tak za ty kačky tady v JC už máš garáž s elektrikou,kámoš pronajímá bez el.a za 200

Jináč já už hodně dlouho od nikoho známýho  a ani v okolí tady neslyšel,že by něco bylo ukradeno z auta.

Odesláno (upraveno)

Vyděl 10 rokama a budeš mít +/- měřítko, zda koupit či najmout ;)

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Dnes jsem měl ranní dostal jsem opravdu dlouhou šichtu. začátek 5,29 a konec 10,03. Ve 12 jsem byl objednán do našeho výstrojního skladu kam jsem se tedy dostavil a po přečtení objednávky paní ze skladu jsem se dozvěděl že si jen poznamená velikosti a až budou věci na skladu tak že mi to pošlou na garáž.  Doma jsem byl nějak po 13 hodině pak jsem šel s Pepinem a máti na procházku.

Odesláno

U nás garáž stojí cca 200 000 Kč ... nevím, na co vyjde pronájem, ale za pětistovku to nebude. 

Tak to se tady u nás dávalo tak před šesti a vice lety,dnes se nikdo nechce z garáže vláčet dom. Předloni mi kamarádka nabízela garáž za  115 aby bylo kde skladovat díly, jsem uvažoval,nakonec prodala za 105 a to mi ji nechat nechtěla.

Odesláno

Kouknul jsem na Sreality a na prodej jsou 3 v Milovicích za cca 150 000 Kč. Jinak nikde nic (Lysá nad Labem, Sadská atd). Pronájmy vůbec. 

V mojí lokalitě chtěl developer prodávat k bytům garáže tuším za 250 000 Kč, měl jich v projektu asi 20, ale zájem byl asi jen o třetinu, tak ze zbytku udělal jej klasické parkovací stání. 

Odesláno

Dnes jsem měl ranní po práci jsem jel nakoupit materiál na sobotní práci. Doma jsem zastrčil 807 do garáže a trochu jsem si hrál. Na jiném místě tady na P-C jsem zjišťoval jak je to s roletou do kufru u 807 po zjištění že vrakárny za roletu chtějí 2500-3000Kč což mi přijde celkem zbytečná investice s ohledem na to že se to dá řešit folií na okna která je pro mě pár set korunovou záležitostí. Takže jsem vytáhnul starší zásobu folií a boční okna v kufru jsem zatemnil folií.

Odesláno

Dnes jsem si přivezl převážené Cyclony a vymaloval koupelnu. Zítra, když bude odpoledne počasí, tak je přehodím a umeju auto. Hejno ptáků podniklo cílený nálet na moje auto. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...