Guest StibTo Odesláno 26. březen 2016 Odesláno 26. březen 2016 No ty krycí plasty se seženou, na vrakaci třeba, ale mě se úplně rozpadla ta konzole, ve který drží zapalovač, výstražný a výhřev zadního skla A to je podle me součástí pristrojovky jako takové.. Chjo Citovat
FrantaCV Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Zaspal - zatracené "šoupání" časem a obešel všechny hodiny a postrčil ručičky. Citovat
Haryk Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 chlebíčky, mrkvovo křenová pomazánka + majonéza, plnotučná hořčice, sůl a pepř sám si vařím, sám si peru Citovat
Medvěd Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Zaspal - zatracené "šoupání" časem a obešel všechny hodiny a postrčil ručičky. Z toho, že se čím dál víc mluví o tom, jaký je celá slavná šaráda s posunem času nesmysl, doufám, že dožiju doby, kdy se rafičkama hýbat přestane. Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Tyjo ja na ten posun uplne zapomnel, nastesti chytrej mobil a pocitac se preridili sami ... Tak ted uz jen preridit asi ctvery rucickove hodiny po baraku .. Citovat
FrantaCV Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 To Haryk: Vypadá to zatraceně jedle. Citovat
Nick406 Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Léčím zánět dásní a marně hledám nový klíč... Citovat
Medvěd Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Odcházíme s manželkou do kina na Hepnarovou - to by s Pavlíkem asi nešlo Citovat
vendelinek Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 dnešní den vyloženě krásnej,skoro letní,vyvenčil jsem maminu procházkově k dceři a pak jsme ještě zajeli na návštěvu k synovi,tam odtud si mamina přinesla ze zahrady něco hodně hnědýho na obou podražkách,teď je má v lavoru a čistí odesláno z Lumie Citovat
OK406 Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Byl jsem se synem na hřbitově zapalit svíčky na hrobeh. Citovat
Guest StibTo Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Odcházíme s manželkou do kina na Hepnarovou - to by s Pavlíkem asi nešlo Dej vědět, jaké to bylo Také jsem o tom slyšel (o tom filmu) Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Nezaspal jsem ale do práce jsem stejně přiletěl na poslední chvíli. Protože na D 10 u Čerňáku celou noc stavěli provizorní svodidla protože tam budou předělávat ty nájezdy a mosty ve směru od Běchovic do Radonic a zrovna jsem chytil když umělecky nacouvával se soupravou z provozních jízdních pruhů do těch zavřených. Po práci jsem ještě stihnul dovařit ten včera rozdělaný regál a i jsem ho natřel zítra bych to chtěl alespoň otočit a natřít ty " spodní " plochy aby to do úterka uschlo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 sakra D10 to bude zase provozjinac krome debordelizace sluzebaku sem se rozhodl ze kouknu na ten starter co voszim asi 3 mesice pod sedackouverze s reduktorem takze by mel byt "silnejsi" a asi puvodni nez ten co tam mam tedsundal sem srouby a zhrozil sem se - ve starteru docela velke mnozstvi mazlave hmoty pripominajici grafitovou vazelinuasi 20 minut sem to myl v nafte abych to nejhorsi z toho dostalzjisteno ze uhliky na konci zivotnostitakze ??sedim u PC a cucim na filmy - deti nam vsechny nemoci a posunem casu vytuhly, pesan je po mensi operaci zadni packy natazeny pod televizi a na manzelku asi taky leze nejaka viroza Citovat
Weri 605 Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Dej vědět, jaké to bylo Také jsem o tom slyšel (o tom filmu) taky bych se přidala s dotazem... Citovat
Medvěd Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Pokud byste si chtěli duševně odpočinout, tak u jiného filmu - tohle je depresivní rozbor duše člověka, kterej byl celý život out-siderem a vyvrcholilo až tím hrozným a promyšleným činem. Film určitě nebude kasovním trhákem, nicméně mě očekávání přibližně naplnil. Ale doporučit ho nějak masově si netroufám - 100 lidí, 100 názorů Citovat
Medvěd Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 (upraveno) Zítra na otočku Praha - Zlaté hory - Žamberk - Praha (Octou, Supem nebo Fóbií???? Kdo ví ... - ale Tranďákem 100% NE) Upraveno 27. březen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Medvěd Odesláno 27. březen 2016 Odesláno 27. březen 2016 Kdyby Pavel nebyl na výpravě (tedy kdybychom byli jako vždy o velikonocích někde mimo) nejel bych a holky by se tam musely dopravit jinak. Ale Pavel je pryč a já si malý výlet tedy mohu udělat - kde se cestou stavím a jak dlouho to pojedu je čistě na dohodě mezi aktéry výletu.Ve čtvrtek si to zopáknu Citovat
Haryk Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 Pro drahou polovičku do města perníku, oběd v Žamberku v Panském Dvoře a domů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.