Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ty krycí plasty se seženou, na vrakaci třeba, ale mě se úplně rozpadla ta konzole, ve který drží zapalovač, výstražný a výhřev zadního skla :( A to je podle me součástí pristrojovky jako takové.. Chjo

Odesláno

Zaspal - zatracené "šoupání" časem :bacha a obešel všechny hodiny a postrčil ručičky. :nevim

Z toho, že se čím dál víc mluví o tom, jaký je celá slavná šaráda s posunem času nesmysl, doufám, že dožiju doby, kdy se rafičkama hýbat přestane.

Odesláno

Tyjo ja na ten posun uplne zapomnel, nastesti chytrej mobil a pocitac se preridili sami ... Tak ted uz jen preridit asi ctvery rucickove hodiny po baraku ..

Odesláno

dnešní den vyloženě krásnej,skoro letní,vyvenčil jsem maminu procházkově k dceři a pak jsme ještě zajeli na návštěvu k synovi,tam odtud si mamina přinesla ze zahrady něco hodně hnědýho :D  na obou podražkách,teď je má v lavoru a čistí :D

odesláno z Lumie

Odesláno

Odcházíme s manželkou do kina na Hepnarovou - to by s Pavlíkem asi nešlo

Dej vědět, jaké to bylo :) Také jsem o tom slyšel (o tom filmu)

Odesláno

Nezaspal jsem ale do práce jsem stejně přiletěl na poslední chvíli. Protože na D 10 u Čerňáku celou noc stavěli provizorní svodidla protože tam budou předělávat ty nájezdy a mosty ve směru od Běchovic do Radonic a zrovna jsem chytil když umělecky nacouvával se soupravou z provozních jízdních pruhů do těch zavřených.  Po práci jsem ještě stihnul dovařit ten včera rozdělaný regál a i jsem ho natřel zítra bych to chtěl alespoň otočit a natřít ty " spodní " plochy aby to do úterka uschlo.

Odesláno

sakra D10 to bude zase provoz

jinac krome debordelizace sluzebaku sem se rozhodl ze kouknu na ten starter co voszim asi 3 mesice pod sedackou
verze s reduktorem takze by mel byt "silnejsi" a asi puvodni nez ten co tam mam ted

sundal sem srouby a zhrozil sem se - ve starteru docela velke mnozstvi mazlave hmoty pripominajici grafitovou vazelinu

asi 20 minut sem to myl v nafte abych to nejhorsi z toho dostal
zjisteno ze uhliky na konci zivotnosti

takze ??
sedim u PC a cucim na filmy - deti nam vsechny nemoci a posunem casu vytuhly, pesan je po mensi operaci zadni packy natazeny pod televizi a na manzelku asi taky leze nejaka viroza

Odesláno

Pokud byste si chtěli duševně odpočinout, tak u jiného filmu - tohle je depresivní rozbor duše člověka, kterej byl celý život out-siderem a vyvrcholilo až tím hrozným a promyšleným činem. Film určitě nebude kasovním trhákem, nicméně mě očekávání přibližně naplnil. Ale doporučit ho nějak masově si netroufám - 100 lidí, 100 názorů

Odesláno (upraveno)

Zítra na otočku Praha - Zlaté hory - Žamberk - Praha (Octou, Supem nebo Fóbií???? Kdo ví ... - ale Tranďákem 100% NE)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Kdyby Pavel nebyl na výpravě (tedy kdybychom byli jako vždy o velikonocích někde mimo) nejel bych a holky by se tam musely dopravit jinak. Ale Pavel je pryč a já si malý výlet tedy mohu udělat - kde se cestou stavím a jak dlouho to pojedu je čistě na dohodě mezi aktéry výletu.

Ve čtvrtek si to zopáknu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...