Vena garážmistr Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Čím víc civilů si bude mastit ego nošením pistolky za pasem, tím hůř. Člověče tuhle jsem někde četl a nebyl to žádný bulvární plátek, jakousi diskuzi kde se k " nošení pistolky za pasem " civilním obyvatelstvem vyjadřovali renomovaní odborníci z bezpečnostní komunity. A celkem zajímavé bylo že tam zazněly mimo jiné dvě celkem zásadní věci a to: A) že ve světě je známo celkem dost případů kdy byl pachatel trestného činu zastaven ozbrojeným civilistou a nikdo se nad tím nepohoršoval a tamní bezpečnostní sbory s tím neměly sebemenší problém. B)Česká legislativa je ve věci získání ZP jedna z nejpropracovanějších v zemích EU. Citovat
JVT Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 (upraveno) Nick406 Přej mu to velký parkoviště. Je několik důvodů. Každý vůz není stejně dlouhý Dnes má Corsu a zítra třeba dlouhýho Experta. Možná má i ruční řízení jako můj syn. Vůbec mi nedělá problém řídit jen rukama jako on, ale jednou rukou ovládat volant a druhou mít na páce ovládající plyn a brzdu chce o trošku víc místa. Dvě ruce na volantu jsou rychlejší v zatáčení. Upraveno 29. únor 2016 uživatelem JVT Citovat
Medvěd Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Člověče tuhle jsem někde četl a nebyl to žádný bulvární plátek, jakousi diskuzi kde se k " nošení pistolky za pasem " civilním obyvatelstvem vyjadřovali renomovaní odborníci z bezpečnostní komunity. A celkem zajímavé bylo že tam zazněly mimo jiné dvě celkem zásadní věci a to: A) že ve světě je známo celkem dost případů kdy byl pachatel trestného činu zastaven ozbrojeným civilistou a nikdo se nad tím nepohoršoval a tamní bezpečnostní sbory s tím neměly sebemenší problém. B)Česká legislativa je ve věci získání ZP jedna z nejpropracovanějších v zemích EU. Není problém najít jakéhokoli "odborníka", kterej bude řečnit přesně v intencích domluveného honoráře = nejlepší statistika je ta, kterou si zfalšuju já sám. Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Nick406 Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Nick406 Přej mu to velký parkoviště. Je několik důvodů. Každý vůz není stejně dlouhý Dnes má Corsu a zítra třeba dlouhýho Experta. Možná má i ruční řízení jako můj syn. Vůbec mi nedělá problém řídit jen rukama jako on, ale jednou rukou ovládat volant a druhou mít na páce ovládající plyn a brzdu chce o trošku víc místa. Dvě ruce na volantu jsou rychlejší v zatáčení. No ono jde spíše o to že to ani nedává smysl původní záměr bylo naložit vozík do kufru proto se udělal před vchodem sjezd z chodníku na silnici ovšem to málokdo toleroval tak došlo na to že se tam dá reservé ovšem nějak nesmyslně jelikož značka je až za sjezdem tudíž to opět nic neřeší a po sléze a několika měsících se až dodělalo ke značce značení na silnici která ovšem taky moc smysl nedává.Takže ve výsledku je to po praktické stránce pořád to samé jen s tím že další místní nemá kam dát auto protože je tam pět metrů volna ale jen pro určitou osobu která z toho využívá čtvrtinu jelikož stává stejně jako předešlých 20 let a tak aby mohla využít sjezd z chodníku který není do rezervovaného místa ani zahrnut. Jinak já to nikomu neberu ani to nedávám za vinu dotyčnému spíše tomu kdo tohle schvaluje a asi u toho moc nepřemýšlí a taky problém je v tom hned vedle následuje garáž poté další garáž poté další invalida potom 2X reservé garáž a 3X reservé k nějaké firmě takže člověk už nemá ani kde stát. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 Asi dobře na úřadě poprosil, a vyhrazené stání je přes celou délku domů. Má jistotu že mu nebude nikdo vrcet pod okny Citovat
Weri 605 Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 Dneska ne, ale včera jsem opravila žádosti v autě.. postála jsem si dvě hodinky na D1 mezi Říčanama a Všechromama.. po příjezdu domů sem musela dát rychle nažrat nejdřív šíleným zvířatům a pak teprve sobě... no to ta dieta začíná... v 11 večer sem si naprala pupik guláškem s chlebíčkem, zapila to 12kou, lupla 2 panáky - protože kdo by zatápěl a šla si lehnout... Citovat
vendelinek Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 taky se rád dobře najim,ale takle se našťouchnout v noci před spaním,to bych asi neusnul odesláno z Lumie Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 (upraveno) peču krkovici-plátky . . . s cibulí,nivou a na žampionech . . . edit: a pak šup s tím do trouby Upraveno 1. březen 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 tohle by u nas neprosloja nemusim houby a ta moja NIVU a jakykoliv plesnivej sejra Citovat
Guest minimaxa Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 Takhle zkazit takový hezký maso. A kde je poslední fotka? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 posledni fotka? to bude pekac na ceste do mycky Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 (upraveno) poslední dvě jsou tady edit: poslední které jsem fotil edit2: po 95 min v troubě při 180°C Upraveno 1. březen 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
punkac Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 Gabrieli, bohužel musím souhlasit s Minimaxou. Takhle to vypadá jako "oblíbené tajemství šéfkuchaře" někdy kolem roku 1978. Dost mi to připomíná jiné oblíbené jídlo z jídelního lístku Restaurací a Jídelen n.p. jménem "tajemství šéfkuchaře" - kuřecí prsa s broskví a přes to položený plátek eidamu třicítky. Dle mě jsi smíchal dobrý ale hodně chuťově výrazný suroviny, které se navzájem přebíjí. Když už tyhle suroviny na jednom talíři, tak udělané zvlášť, abych si mohl různé chutě dávkovat po soustech Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 (upraveno) je to věc názoru a chutí koľko ľudí,toľko chutí . . . . ako hovoríme na Slovensku ja vám váš názor neberu nám to chutná a to je nejdůležitější edit: je pravda,že ty chutě jsou hodně výrazný,ale kdo neochutnal neuvěří,jak ta kombinace sedí (nemusí sedět každému ) Upraveno 1. březen 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Weri 605 Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 Hlavně že je to maso..!!!!! Taky to mohl dělat z tofu... Dělám to taky na slanině a eště do toho hážu pár capara.., takže 5 chutí... A mimochodem tu "vraždu" s broskví, šunkou a sejrem sme tu před 20ti lety žrali všichni a všem to moc chutnalo.., bohužel už to není moderní, ....takže vlastně nezáleží ani tak na chuti, ale na módě asi... kdyby to neřek Polrajch.......... Citovat
Veverka Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 ...tak zrovna tohohle "ty vo*e kuchaře" bych si do kuchyně nepustil Citovat
HanzWayne Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 (upraveno) Predem upozornuju, ze timto prispevkem nemam nic proti nikomu, kord ne proti nikomu z vas... Vcera/dneska sem se totalne pohadal ted uz s ex kamaradem, pac se mi nelibilo, ze se z nej stala tupa ovce a jen se zaradil do stada dalsich x stovek tisic ovcanu tady v CR... Nakonec to stejne dopadlo tak, ze ja sem ten spatnej protoze si stojim za svym nazorem a nejsem jedna ovce ze stada... Červenou barvu prosím nepoužívej, používáme ji mi, módi. Díky za pochopení. Upraveno 2. březen 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 Jo hochu, co člověk, to jiný názor na věc s tím nic nenaděláš. Citovat
HanzWayne Odesláno 2. březen 2016 Odesláno 2. březen 2016 Minimaxa: Sorry za tu cervenou to sem nevedel :) Aspon vim jo to mas pravdu, ale to mas tak kdyz se nekdo snazi prosadit svoji pravdu i kdyz vi ze ji nema... Vis co me je to fuk... ale jelikoz ted mam zdravotni problemy tak to zrovna nejlepsi na moje nervy nebylo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.