Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera byli zase naší malí hokejisti na zápase,hrali s H.Brodem,zápas byl moc pěknej,nato že to hrajou malí 6ti letí klucí,vyhráli 4:2 a dostali medaile a velikej dort  :)

post-7148-0-82853200-1454196094_thumb.jp

post-7148-0-92428000-1454196112_thumb.jp

post-7148-0-62408300-1454196152_thumb.jp

Odesláno

36ks a takřka 4hod práce...

Na nudu si stěžovat nemůžeš. Ale obráceně by to bylo horší " 4 ks a 36 hod. práce". :D

Odesláno

koupil jsem ,,na poslední chvíli'' v akci ;) kotoučovou pilu (mafl) v mountfieldu, moc se dřevem sice nedělám, ale na chajdě se bude někdy hodit, byly na ni dost dobré recenze, tak za ty peníze proč nee

Odesláno

vstal sem skoro v 10 dopoledne
udelal rizky na obed a ted trochu rebel koukam na "Trabantem jizni Amerikou"
mladsi dcera kouka na pohadky
starsi trenuje psani pismenek (sem ji to do sesitu predpisoval a uz toho fakt moc neumim)
manzelka je u pracovni kamaradky na kave

Odesláno

jsem si k ni kdysi prikoupil ještě dva kotouce,jeden s většina zubama na prkykna a hranolky a jeden vydiovej na laminodesky,když si chci něco vyrobit,je to super pomocnik

odeslano z Lumie

Odesláno

To je ta automatizace procesu, která se s velkou slávou zaváděla?

Shromazdit udaje o platicich, zkonsolidovat podklady, zadat vse kus-po-kusu do kartickoveho software aby se karty mohly poslat na tiskarnu a na zaver naobalkovat vse musis stejne manualne ... ale pokud se ti to zda malo muze klub zainvestovat do obalkovaci masinky, jen to jaksi neni "za hubicku" ;)

Odesláno

To je ta automatizace procesu, která se s velkou slávou zaváděla?

Vtipálku :aut Zeptej se Přemy, on ti řekne, jak dlouho trvalo vyrobit 36 kartiček (40 včetně těch, co tiskárna zničí), natisknout 36 obálek, vložit do obálek společně se samolepkou a nalepit známky ;)

Havlicek.Lukas: Obálky jsou C6 a NTB je normální - pro lidi, co s ním pracují a nemají ho jako bytový doplněk :P

Odesláno (upraveno)

mamina spala po noční a tak jsem zaskočil v kuchyni,připravil jseem fritak,pustil se do kvetaku,takže obed=smazeny kvetak s tatarkou,bramborem a po obědě veget,odpočívali se až do večera a teď čumím na telku,zkouknul jsem Rychle a zběsile a teď mam Jako stvana zver

odesláno z Lumie

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Dnes jsem měl volno, dopoledne jsem byl vyřídit nějaké poplatky na OÚ pak jsem se motal po dvoře aby to vypadalo že něco dělám páč jsem vůbec neměl chuť něco dělat. Pak přišel tatík že bude prořezávat stromky a abych mu šel držet žebřík tak jsem se motal kolem přidržoval žebřík pak jsem uklidil ty větve. A po obědě jsme byli s tatíkem u souseda konstruktéra který aby si ukrátil dlouhou chvíli v čerstvě nabitém důchodu tak staví gril na krůtu. Jen jaksi nesvařuje ale sprskává takže tatík mu to chodí jednou za čas posvařovat co on si nachystá a já jsem si nedávno pořídil samostmívací kuklu na svařování tak jsem byl dnes s ním abych si vyzkoušel jak kukla funguje.

Odesláno

Na tom něco bude o té čekárně u doktora. Když jsem byl naposled nemocný a šel jsem na kontrolu tak jsem se chtěl objednat abych nemusel v čekárně čekat s těma chrchlajícíma důchodcema sestra sice protestovala ale nakonec když jsem ji řekl že teda dojdu 15 min před zavíračkou abych tam nechytnul nějakej moribundus tak povolila a objednala mě na čas který jsem chtěl.

Odesláno

To abys měl víc času na přípravu srazu, děláš to dobře, Radime ;)

:D Já měl na tenhle týden v plánu toliko věcí. Ale sraz je až na pár papírů připraven. Jen ještě nahlásit počty jídel. ;)

Kdybys nelez k dochtorovi do čekárny, byl bys zdravej :D

Byl jsem vyslanej. :D Já tam nechtěl, od neděle mě trápily teploty a nelezly dolů. Mám chřipku, která není chřipkou, byl jsem i na rentgenu s plícema. Naštěstí čistý.

Odesláno (upraveno)

s dcerou v Hradci na poliklinice na oční a zítra s druhou dcerou do Olomóca, Vojenská nemocnice na prohlídku,  chce jít na školu do M. Třebové, vojenská

Upraveno uživatelem Haryk
Odesláno

Dnes jsem ještě nic neudělal krom toho že jsem se převaloval na posteli jak postřelená svině. Tak jsem raději vstal a zevluju po netu.  Včera jsem tatíkovi konečně nainstaloval novou TV, umyl jsem 807 a tatíkovo hyundaje  a proved jsem debordelizaci doma.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...