vendelinek Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 no,ja budu hlidat zejtra u tchyne,zensky se domluvili,ze zitra zacnou s pecenim cukrovi,asi se prezeru,to bude na celej den odeslano z Lumie Citovat
HanzWayne Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 Koupil sem trosicku pyro na silvestra Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Citovat
Šalda Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 pekne sis to bydleni rozhrabal,to ted bydlis pod mostem? odeslano z Lumie Dělám koupelnu dole, teď jsme nahoře a tam máme druhou koupelnu, a jak dodělám tu spodní koupelnu tak ještě dole udělat 3 pokoje a můžeme se stěhovat dolů, a tchyně nahoru :-D Citovat
Péťa Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 Opět pro mě zvláštní logika, ale věřím, že to máš vychytané. Stará paní do schodů, mladí v přízemí... Citovat
FrantaCV Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 Koupil sem trosicku pyro na silvestra Odesláno z mého Samsungu Galaxy S4 Mini pomocí Tapatalk Nepřijde Ti to jako zcela zbytečně vyhozené peníze?? Citovat
oddie Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 Že by koště nedokázalo vyletět do výšky prvního patra? Citovat
Šalda Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 Peťo, věř že pro mě to taky není logický, nicméně je to tak že nahoře je to 2+1 a dole 4+1, tudíž je logický že tchyně když je sama a my jsme 4, to je jeden důvod, a druhej že tchyně vstává ráno kolem 4, ale "umírá" už kolem 18 hodiny. Takhle bude mít nahoře klid, a my, potažmo děcka a jejich kamarádi(budoucí) ju nebudou tolik rušit když budou všude běhat a dělat bordel. Nicméně to není ani z mé hlavy, já i tím jen souhlasil. Navíc je to na pár let(cca 5 až 7), než budou děcka větší, potom půjdou nahoru, budou mít každej svůj pokoj a tchyně půjde potom dolů. Citovat
FrantaCV Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 Jj Šaldo - to je ten skrytý záměr. Naše babička (moje maminka budiž jí země lehká) taky bydlela v patře - tedy dokud zvládala schody. Měla tam svojí kuchyňku i koupelnu a tzv. jsme si nepřekáželi. Nicméně situace dospěla do stadia, kdy jsme s nějak museli vypořádat s její stále větší nemohoucností a byl to opravdu hodně velký problém. Citovat
Šalda Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 Já počítám s tím že půjde za pár let k nám dolů, to mě nevadí, a aspoň budou mít potom děcka nahoře svoje soukromí a svůj klid, což my potom dole taky. A že budu mít potom dole tchyni mě nevadí, když mě to nevadí ani teď. Citovat
Haryk Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 dopoledne jsem točil klikou jak blb, jelikož se dělalo strojkové cukroví, a pak jsem cpal do formiček pracky to vše s dcerou a manželka měla tu nejdůležitější práci, hlídala troubu a obalovala v cukru místo toho pyra radši koupit dobrý žvanec Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 Sem si na chvilku lehnul no Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 a za mesic nam zase budes delat chute jak budes davat fotky z udirny co ? Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 jen houšť než nám to EU nebo nějaká jiná pro-islámská jebka nezakáže .... Citovat
Sniper17 Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 (upraveno) Proto příští týden ještě jedno masa není nikdy dost Upraveno 12. prosinec 2015 uživatelem Sniper17 Citovat
Hafity Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 Před chvilkou jsem dokončil výměnu palivového čerpadla u P106, co s ní jezdí dceruňa.... Citovat
vendelinek Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 tak jak jsem predpokladal,prijeli jsme pred 6 tou vecer,,pracny jsou pracny a pak se delaly ,rikaji tomu sirky,ty mi nejvic chutnaji,to se testo prohani presmleci strojek na maso,jeste ted me boleji ruce,a to prej jeste neni vsechno,po nedeli se bude pokracovat,to se bude vykrajovat,to bude dalsi hromada odeslano z Lumie Citovat
c.WO.k Odesláno 13. prosinec 2015 Odesláno 13. prosinec 2015 (upraveno) Dnes v jednu ráno, jsem dokončil malování chodby, wc a koupelny :-D Tapatalk Vodafone Smart ultra 6 Upraveno 13. prosinec 2015 uživatelem c.WO.k Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.