Medvěd Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 Já věděl, že to není nic složitého Citovat
OK406 Odesláno 23. listopad 2015 Odesláno 23. listopad 2015 Slavili jsme tatkovo 70. narozeniny a jeden z dortů byl ve tvaru Peugeot 205 : Citovat
oddie Odesláno 23. listopad 2015 Odesláno 23. listopad 2015 Za víkend jsem shodil střechu a strop na chatce a udělal novou střechu. V jednom docela záhul. A dneska? Dneska se z toho léčím v práci Citovat
vendelinek Odesláno 23. listopad 2015 Odesláno 23. listopad 2015 ten dortik je peknej,skoda ho krajet odeslano z Lumie Citovat
Haryk Odesláno 23. listopad 2015 Odesláno 23. listopad 2015 nejdřív ohřátí čerpadla a vypuštěna voda, no jo no trochu pozdě, ale čerpadlo neprdlo Citovat
vendelinek Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 (upraveno) prdla mi zarovka v digestori a vyhodilo mi to az hlavni jistic,tak mi nezbyvalo,nez dojit do mesta a koupit novy zarovky,normalne jsou tam dve,ta jedna uz nesla asi mesic , jsou tam takovy ty svicky maly,konecne vidim do hrnce odeslano z Lumie Upraveno 24. listopad 2015 uživatelem vendelinek Citovat
Milan+ Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 Předevčírem jsem konečně doinstaloval do garage komplet domácí kino,koupené tady z fora ,ale nepamatuji si už kdo to byl,natažen svod na radio i tv a u ponku půjde práce pěkně od ruky. Za pětikilčo hraje suprově. Citovat
Milan+ Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 A dnes jsem byl v HK v obi pro pár metrů plovoučky,podkladovou hobru,lišty a jedny ořechové dveře do špajzky na vrchní chodbu.Zase bude v sobotu co dělat. Citovat
radim.1008 Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 Dnes jsme dobourali schodiště v baráku pro nový přívod el. proudu. Citovat
Milan+ Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 Tak to máte prach i v polívce, co? Citovat
radim.1008 Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 Všechny nepotřebný dveře byli zalepený. Teď to jen dát zase dohromady. Citovat
Hafity Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 Předevčírem jsem konečně doinstaloval do garage komplet domácí kino,koupené tady z fora ,ale nepamatuji si už kdo to byl,natažen svod na radio i tv a u ponku půjde práce pěkně od ruky. Za pětikilčo hraje suprově. Co to tam máš za divný Kissáky? Citovat
Medvěd Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 Včera pracovně v Náchodě, večer výlet do Kudowy Zdroje, pak dobrá večeře a jedno z nejlepších ubytování, co jsem doposud absolvoval (http://elkohotel.cz/ ) a dnes návrat z Náchoda do Prahy vypravit prcka na výpravu do Náchoda !!! Zítra cesta na návštěvu k jednomu klubákovi k Náchodu, v neděli vyzvednout kluka na nádraží, podívat se králíčata co se vylíhla naší bývalé králici a pak směr domov. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 (upraveno) 1/2 dne jsem byl na PČR a čekal až dorazí dopraváci z NB. . . málem jsem si tam ustlal(byl jsem po noční ) odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Upraveno 27. listopad 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
vendelinek Odesláno 30. listopad 2015 Odesláno 30. listopad 2015 Dnesni den byl na prd,mel jsem zdravotni vylet do Prahy do Thomayerovky. Po ranu bylo hnusny pocasi,jeste k tomu dost hustej provoz,v nemocnici jsem cekal 2 hodiny protoze predemnou brali jednu psobu,3/4 hodiny me trapili na luzku s jehlickama a elektrikou,to uz jsem se modlil kdy uz bude konec,ve ctvrt na 12 sme odjizdeli,domu dorazili v pul jedny,doma sem se na chvilku natahnul v posteli vzbudil jsem se v pul 4 takze celej den zabitej odeslano z Lumie Citovat
Milan+ Odesláno 1. prosinec 2015 Odesláno 1. prosinec 2015 Co to tam máš za divný Kissáky? Live koncert symphony. Citovat
Almanil Odesláno 1. prosinec 2015 Odesláno 1. prosinec 2015 Dneska jsem aspoň opláchnul auto. Citovat
Medvěd Odesláno 1. prosinec 2015 Odesláno 1. prosinec 2015 Dnesni den byl na prd,mel jsem zdravotni vylet do Prahy do Thomayerovky. Po ranu bylo hnusny pocasi,jeste k tomu dost hustej provoz,v nemocnici jsem cekal 2 hodiny protoze predemnou brali jednu psobu,3/4 hodiny me trapili na luzku s jehlickama a elektrikou,to uz jsem se modlil kdy uz bude konec,ve ctvrt na 12 sme odjizdeli,domu dorazili v pul jedny,doma sem se na chvilku natahnul v posteli vzbudil jsem se v pul 4 takze celej den zabitej odeslano z Lumie Doufám, že Ti má rada kudy po Praze k něčemu byla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.