punkac Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 to mi povídej, já tenhle rok jen jahody a česnek chtěl jsem řádek brambor ale kvůli škole a práci jsem to nějak propásl Citovat
oddie Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Loni mi zašly cukety, letos jsem dal 10 kusů, z toho 6 je na té dálce, a budu to muset rozdávat, roste to jak vzteklý. Rajčata taky, ale ty svaříme. Jediné, co mi nepochopitelně vybouchlo je hrášek, vzešla tak čtvrtina, ten budu potupně kupovat. Jahody mi dlouho nešly, ale tenhle rok konečně jo, a na zpracování jsem vzal asi 30kg z Vraňan, jsem jich přežrán Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 dnes sme dostali za ukol rozjet 2 tranzityprvni dostal olej a jezdi a olej neubejva zatim (toho vcerejsiho dotazenyho)druhej dnes konecne na flasku nafty chytnul takze sme po firme jezdily na PET flaskuchybi jen plynove lanko a nova hadice k nadrzi - zpusobuje zavzdusnovani systemu kdyz sme meli skoro rozebrane rotacni repadlo byl tam divnej hnedej mazut a smrdelo to prej jinac jak nafta (asi nekdo jezdil na BIO) takze podminka byla splnena sli sme domua ted dojela segra z anglie s pritelem a dcerou Anabelle Citovat
dusan2 Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Oddie ten domček na strome chystám aj ja len nejako mi ten čas neostáva. Ak ho budeš realizovať tak hod nejaké foto. Sledujem seriu stavieb stromodomov https://youtu.be/JGPD_PVnJbA A veľmi ma to fascinuje:) Citovat
MotoMoto Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 To já chtěl vždy pro děti také. Když byli malí kluci tak jsme neměli zahradu a teď odrůstá dcerka, ale asi odroste dřív než doroste strom. Takže opět smolík Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 tak vnoucatum - neboj prilezitost se najde Citovat
Péťa Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Konečně vím, proč jsem měl alespoň jeden strom na zahradě nechat Ale stejně nelituji, že jsem všechny pokácel a vytahal pařezy. Citovat
Almanil Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 To abych začal už teď, ať to stihnu ....možná bych ten domek mohl pro stabilitu umístit na garáž. Citovat
oddie Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Domeček na stromě hodlám realizovat osvědčenou metodou Žaves (Žádné Velké S*aní), klidně ho pak vyfotím, ale architektonický skvost plný vychytávek to nebude. Abych to vůbec stihl, musí to být jednoduché a bude se improvizovat. A na stavbě se velkou měrou budou podílet samy děti, takže... Jinak jsem si na zahrádky založil své téma, takže pokračování bude zde: http://www.peugeot-club.com/topic/100816-zahradkarske-okenko/ Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 tak hlavne zadne hrebiky .D JA DNES nic moc...... ale i tak to byl hezky den Citovat
Veverka Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Ano, taky jsme nic moc neudělal, ale den to byl moc krásný Citovat
OK406 Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Já byl dneska v garáži a trápil se (a stále trápím) s brzdami na své 406 . Jinak běžný den . Citovat
radim.1008 Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Se Zuzkou a kamarády jsme dnes byli celý den na výletě. Byli jsme na Kvildě, Jezerní slati, Svinné Ladě a Chalupské slati. Taky pěkný den se sluncem nad hlavou. Zítra pokračování. Citovat
punkac Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 tak jsem zaklapl skripta, poznámky, knížky a už na to kašlu a zítra.... Děj se vůle Boží Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 drzim palcaky jinak ja dneska umyl a na lestenkou nalestil karu. A jsem zklaman, takovych novych sramu , priste se na to vykaslu..... pak jsem jel s malou k rodicum, pak vymenit Eura, pak na letiste pro RadkyS snowboard co priletl z Kanady a nasledne si v Edenu vyzvedl rakouskou dalnicni znamku, zrovna byl smutny pruvod fvanousku a vse to vysperkovali svou aktivitou prislusnici PaCH, kteri misto organizace udelali na krizovatce totalni zmatek....... pred chvili jsme dorazili, uspim dite a jdu pustit film. Hezky den vsem Citovat
MotoMoto Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 (upraveno) Oddie, kéž by, bohužel jen z prasete, na tábor. Večer je hlad a takový "bum s cibulí" ho hravě zažene, ještě to dodělávám. Upraveno 17. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.