Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to mi povídej, já tenhle rok jen jahody a česnek

chtěl jsem řádek brambor ale kvůli škole a práci jsem to nějak propásl

Odesláno

Loni mi zašly cukety, letos jsem dal 10 kusů, z toho 6 je na té dálce, a budu to muset rozdávat, roste to jak vzteklý. Rajčata taky, ale ty svaříme. Jediné, co mi nepochopitelně vybouchlo je hrášek, vzešla tak čtvrtina, ten budu potupně kupovat.

Jahody mi dlouho nešly, ale tenhle rok konečně jo, a na zpracování jsem vzal asi 30kg z Vraňan, jsem jich přežrán :)

Odesláno

dnes sme dostali za ukol rozjet 2 tranzity
prvni dostal olej a jezdi a olej neubejva zatim (toho vcerejsiho dotazenyho)
druhej dnes konecne na flasku nafty chytnul takze sme po firme jezdily na PET flasku

chybi jen plynove lanko a nova hadice k nadrzi - zpusobuje zavzdusnovani systemu

kdyz sme meli skoro rozebrane rotacni repadlo byl tam divnej hnedej mazut a smrdelo to prej jinac jak nafta (asi nekdo jezdil na BIO)

takze podminka byla splnena sli sme domu
a ted dojela segra z anglie s pritelem a dcerou Anabelle

Odesláno

To já chtěl vždy pro děti také. Když byli malí kluci tak jsme neměli zahradu a teď odrůstá dcerka, ale asi odroste dřív než doroste strom. Takže opět smolík

Odesláno

Domeček na stromě hodlám realizovat osvědčenou metodou Žaves (Žádné Velké S*aní), klidně ho pak vyfotím, ale architektonický skvost plný vychytávek to nebude. Abych to vůbec stihl, musí to být jednoduché a bude se improvizovat. A na stavbě se velkou měrou budou podílet samy děti, takže...

Jinak jsem si na zahrádky založil své téma, takže pokračování bude zde: http://www.peugeot-club.com/topic/100816-zahradkarske-okenko/

Odesláno

tak hlavne zadne hrebiky .D

JA DNES nic moc...... ale i tak to byl hezky den :D

Odesláno

Se Zuzkou a kamarády jsme dnes byli celý den na výletě. Byli jsme na Kvildě, Jezerní slati, Svinné Ladě a Chalupské slati. Taky pěkný den se sluncem nad hlavou. Zítra pokračování. ;)

Odesláno

drzim palcaky :D

jinak ja dneska umyl a na lestenkou nalestil karu. A jsem zklaman, takovych novych sramu :(, priste se na to vykaslu.....

pak jsem jel s malou k rodicum, pak vymenit Eura, pak na letiste pro RadkyS snowboard co priletl z Kanady a nasledne si v Edenu vyzvedl rakouskou dalnicni znamku, zrovna byl smutny pruvod fvanousku a vse to vysperkovali svou aktivitou prislusnici PaCH, kteri misto organizace udelali na krizovatce totalni zmatek....... pred chvili jsme dorazili, uspim dite a jdu pustit film. Hezky den vsem :D

Odesláno (upraveno)

Oddie, kéž by, bohužel jen z prasete, na tábor. Večer je hlad a takový "bum s cibulí" ho hravě zažene, ještě to dodělávám.

Upraveno uživatelem MotoMoto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...