Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Medved: taky si myslim, ze vratit se pres Prahu, protoze na tech dalnicich se to opravdu da natahnout a usetri se i cas, kdyz se nepotka Sup nebo Pas. Kor kdyz do Pisku je celou dobu od "dalnice" super silnice i na predjizdeni. Zacpy na okruhu bych se vubec nebal..... pokud pocitam odlet v 6:30, tak prilet v Pisku musi byt v 7:30-7:45. Pak cca 8:30 odlet z Pisku, v 9:30 v Praze, a to je smer HK okruh volnej, nebo staci sledovat nejaky radio nebo i nejakou aplikaci. No a v 10:45 se da byt v Pardubkach, a v 11:30 odlet z Pardubek a ve 12:30-13:00 doma :). Takhle bych to mel naplanovany ja, kdybych stale jezdil obchodnika. Casy jsou pocitany max s nadlimitni rychlosti do 150 na dalnici a do 110 na okresce, vesnice jasne 50.

K tematu: ja vcera nakonec vytahal veskere drevo co me stvalo v koute zahrady. Pak dorazil kamos a pomohl mi to rozrezat. Dneska to cely musim nalozit, predpokladam, ze toho bude plna kara a zitra valim s tim na chalupu :D

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)

Tak momentálně od 16ti hodin mezipřistání v Praze, v 18 odjezd směr Přerov.

Vyjel jsem v 6.45 a v Písku byl lehce před 8ou. Pak holt věc, co neovlivníš - štěpky nebyly připravené a tak jsem z Písku vyjel v 10.30. Jel jsem jak jsem plánoval - Tábor, Humpolec, Havlobrod, Ždírec, Chrudim a v Perníkově byl cca ve 13.30 (nemyslím si, že bych to přes Prahu dal za míň - tady jsem jel krom několika krátkých čekání na semaforech kvůli práci na silnici, v podstatě sám stále 100 - 120 a kamionů jsem předjel všeho všudy 5). V Pardubkách vyloženo za 10 minut a hajdy do Prahy - dotankovat, umejt auto a teď už v poklidu čekám

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Dnes vymenené komplet brzdy na dodávke plus zadné brzdiče ktoré boli pôvodné. Na fotke zadné kotúče majú najazdených 475 000 km :)

post-29597-0-40717500-1433450777_thumb.j

Upraveno uživatelem dusan2
Guest minimaxa
Odesláno

Jirko, ty budes pracovat? Tak opatrne, znas se, nejsi na to zvykly :D :D

Odesláno

Dnes vymenené komplet brzdy na dodávke plus zadné brzdiče ktoré boli pôvodné. Na fotke zadné kotúče majú najazdených 475 000 km :)

No ty brdo pul mega a ja mel na 306 behem 100.000km meneny predek 2x :o

Odesláno

Včera jsem vyměnil olej a připomněl si tak, jaká šílenost je tu vydolovat olejový filtr, když tam není místo ani na ruku... Chtěl jsem to udělat už před výletem do Francie, ale nestihl, takže výměna proběhla až po 16tis km místo obvyklých 12-13.

Odesláno

Ja se na 407 nebudu ani sam snazit, pod motorem je plast na asi 8 sroubech a filtr je zespoda. V domacich podminkach asi pekny opruz. Na 306 je to OK, filtr je vyborne pristupny.

dusan2 - 306 taky byla v provozu denne ale samozrejme asi daleko mene co do poctu km a odjetych hodin :)

Odesláno

Dušan: ty měníš filtr odspodu? Mně by se nechtělo kvůli tomu sundavat ten spodní kryt pod motorem, tak tam radši promotám ruku shora. Je to o to horší, že mám předělaný příhřev na plnohodnotné nezávislé topení, takže je tam ještě o hadici navíc, ale dosáhnout se tam dá. Vždy je z toho trochu orvaná ruka, a filtr tu ostudně nepovolím jen rukou, protože to je v úhlu, kde člověk nemá moc síly, takže tak nejdřív promotám malé sikovky... Pak je taky dost problém ten starý filtr plný oleje odsud vyndat, skoro nemá kudy projít.

Jinak pohoda, zas je na chvíli klid, vyměnil jsem ještě vzduchový (měním vždy s olejem a olejovým filtrem), a až bude čas a nálada, dám ještě naftový (a předtím to asi proženu TECem). A tenhle měsíc technická (už to auto budu mít 4 roky - u mě skoro rekord), a taky bych měl někdy udělat ty silentbloky zadních ramen...

Odesláno

Jirko, ty budes pracovat? Tak opatrne, znas se, nejsi na to zvykly :D :D

no, tak jsem to postavil, zbyva mi dat jen tu vrchni kulatinu, ale piso v navodu, ze nosnost max 50 kg, tak nevim, jak tam vylezu. mozna to namontuju normalne polozeny na zemi, protoze s ortezou se mi blbe splha po zebriku :D

Odesláno

Dušan: ty měníš filtr odspodu? ...

Ja iba zospodu. Popri tom skontrolujem vizuálne na čo vidím. Zdá sa mi to pohodlnejšie I keď mám K dispozícií profi odsávačku dávam prednosť klasike :)
Odesláno

Dušan: ty měníš filtr odspodu? ...

Ja iba zospodu. Popri tom skontrolujem vizuálne na čo vidím. Zdá sa mi to pohodlnejšie I keď mám K dispozícií profi odsávačku dávam prednosť klasike :)
Odesláno

Dneska jsem kromě drobné práce, dobrých skutků, jsem se byl podívat na 406 v garáži ;) . Ostříhal rodičům jejich Vltavotýnskou krvavěžíznivou šelmu :D :

post-4390-0-90679500-1433528261_thumb.jp

post-4390-0-88313200-1433528272_thumb.jp

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...