Guest Scratch Odesláno 27. květen 2015 Odesláno 27. květen 2015 Jednoduchy. Nechat opalit a zatahnout na poradnem plameni z kazde strany dle tloustky. Pak odstavit do hrnce a zaklopit na 15 min a lehce nasolit. Pak si dodelat na grilu uz jen tzv ziznive huhli a dogrilovat , nic lepsiho jeste nikdo nikdy nevymyslel..... Citovat
morepower Odesláno 27. květen 2015 Odesláno 27. květen 2015 v podstatě podobně, scratchi, šoupni to do kulinářskýho koutku, udělal sem tam tema Citovat
OK406 Odesláno 27. květen 2015 Odesláno 27. květen 2015 (upraveno) Včera jsem byl se synem v na koleji v Brně. Asi 70 km před Brnem začalo pršet. Na parkovišti před kolejí, nestala moje 406 sama (viz fotka) . Do kufru 406 jsme dali vše , kromě spodku pojízdné židle. Udělal jsem si radost a koupil si v Brně odvzdušňovadlo, podle odkazu oddie. Bohužel, jsem nepotkal a ani jesn si nevšiml žádného ,,pežoťáka" . To bylo asi tím, že celý den v Brně pršelo. Po D1 jsem raději nejel a udělal jsem moc dobře!!! Upraveno 27. květen 2015 uživatelem OK406 Citovat
Medvěd Odesláno 27. květen 2015 Odesláno 27. květen 2015 Dneska jsem se zastavil "prohrat kosti" v Herkulovych laznich. Vodicka tepla 40 C opravdu potesila Citovat
Haryk Odesláno 28. květen 2015 Odesláno 28. květen 2015 Jako Medvěd, jenže doma a teplota 42, cigárko a telka, prostě pohodička no co v koupelně je televize, jelikož tam máme kuřárnu no Citovat
Almanil Odesláno 28. květen 2015 Odesláno 28. květen 2015 Tady si to umí někdo zařídit Dneska jsem zjistil, že mám hrozný bordel ve fotkách. Nějaké tipy na software, který by mi usnadnil jejich řazení? Acdsee jsem používal dřív, ale teď mi to přišlo trochu těžkopádné. Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. květen 2015 Odesláno 29. květen 2015 dotaz do IT sekce?? Jo ro musi byt pokoupanicko v kurarne Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. květen 2015 Odesláno 29. květen 2015 rano dojel do prace - odevzdal trzbu z predesleho dne, vyhazel prazdne butylyk od oleje - odevzdal vraceny prepaleny olejumyl sem si vuz abych ho nemel tak zamrdane a ve finale sem zjistil ze s nim pojede kolega ze dnes zustavam na firmepomahal sem s prelivanim oleje do tankeru a ve finale jeste liceni vapnem budovu stareho prasecaku (rozsirovani protor)dopadlo to tak ze sem totalne KO a obe oci me pali bo se stetkou a vapnem sem uz nejakej ten rok nemakal Citovat
Medvěd Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 (upraveno) Dnes rano utrata poslednich Leii na trzisti (vecerni pivko bude za kacky) a nasledne projizdka s rybari polovypustenym Dunajem zakoncena vytecnym grilovanym sumcem. No a zitra presun zpet do CR s planovanou zastavkou v hustopecske cukrarne na namesti. Upraveno 30. květen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
FrantaCV Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Tak jsem dnes zahořel nový gril na dřevěné uhlí a dokončil projekt na rekonstrukci bytového jádra v paneláku. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 dopoledne dojel bratr s pritelem (novy zeland) grilujem a hrajem sipkymezitim mi kamos v Polomi sehnal par dilu na Saxika - a cekame na dalsi 2 kamose az dorazi na gril akcickuv prubehu vecera by mela dorazit moje mamca na vikend - uz dlouho nevidela vnoucata Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 tak jsem dneska vzal Valcu do Knezevsi, aby se podivala na letadla. Moc se ji to libilo, ale dost foukalo. Dokonce jsme tam potkali Katu517 Citovat
Luciana Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Ahojky, jsem tu nová a to proto, ze jsem dneska koupila svého pazouta. Zítra si pro nej jedu a pak sem dam nejake fotky. Citovat
MilanF1 Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Dneska jsem dával střešní krytinu na zahradní domek. Dokonce jsem z ní udělal i "hřebenáče" a nemusím shánět plechy. Citovat
Milan+ Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Co to máš za ty štufle co tam koukaj? To jsem ještě na žádném šindlu neviděl? Citovat
MilanF1 Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 štufle? Co to je, aneb co tím myslíš? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 asi y vystouple cosi na sindelach Citovat
MilanF1 Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Máme tam ekoternit: http://www.ekoternit.cz/ Je to plastová krytina ... já bych spíše řekl guma. Po bližším ohledání mi to přijde jako rozemleté bužírky od kabelů, z 95% je to černé, ale především na řezu jsou vidět jiné barvy a také zbytky mědi. Ale to není závada, svému účelu to poslouží a zahradní domek to možná přežije. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.