Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vyvrtal sem detem do plastoveho piskoviste asi 20 malych direk - z brouzdaliste snad budou mit zase piskoviste :P

tys nedal pod piskoviste netkanou textilii a sterk?

Odesláno

no neco takoveho

v tesku asi 2 mesice zaptky piskoviste musle - jen sme vzali jen jednu musli takze to nejde priklopit

1.t.jpg

Prave abych nemusel brat plast a resit ze z toho bude bazen........ a jeste 2x abych mel i kryt, jsem radsi vzal drevene piskoviste z Ostravy za 500 Kc a ma 120 cm prumer 8mihran, vyska sten 30 cm plus sedatka. A hluboky muze byt jak chci.... akorat jsem si to musel sesroubovat a jeste jsem to pro jistotu natrel :D

Odesláno

Přecpal jsem se francouzskými sýry, šunkou a vínem, a vyfotil pár zajímavých fotek z hasičského muzea, až bude čas na zpracování, udělám z nich témátko, doufám tedy, že budou za něco stát, měl jsem s sebou bohužel jen mobil.

Odesláno (upraveno)

Dnes chiptuning na americkou verzi Subaru impreza STi  224kW a montaz USA BO ventilu :D  :D  :D

Pristi tyden Dyno.

post-43444-0-08450300-1432584856_thumb.j

post-43444-0-90215600-1432584869_thumb.j

Upraveno uživatelem straki007
Odesláno

v 10 sem se vratil z prace s pekne varicim Saxem - do 4 hodin odpoledne sem kuchal rozvody a vodni pumpu
zjisteno ze mi to tece dirkou v pumpe - takze asi tesneni v haji

kdyz se sere tak se sere - momentalne je na spalku a ceka na opravu ale jelikoz sem vecne v praci tak bude asi na spalku trochu dele

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...