Haryk Odesláno 8. květen 2015 Odesláno 8. květen 2015 (upraveno) příprava na výměnů kotoučů Brembo od badisaka Upraveno 8. květen 2015 uživatelem Haryk Citovat
vendelinek Odesláno 8. květen 2015 Odesláno 8. květen 2015 Tak jsem dneska vyuzil krasneho dne,udelal SI vychazku na zmrzlinu do mesta a pri ceste jsem se stavil na ukazku historickych vojenskych aut a motorek,tak zkusim z mobilu par fotecek poslat na ukazku Citovat
vendelinek Odesláno 8. květen 2015 Odesláno 8. květen 2015 No tak kdyz mi to jde,tak jeste zbytek Citovat
Péťa Odesláno 8. květen 2015 Odesláno 8. květen 2015 (upraveno) vendi, kdyby tam byly alespoň nějaký pěkný baby... Upraveno 8. květen 2015 uživatelem Péťa Citovat
vendelinek Odesláno 8. květen 2015 Odesláno 8. květen 2015 (upraveno) Tak ja mam pro sebe tady bab dost co se o me staraji a to nemluvim o rehabku,to mam kazdej den jinou Upraveno 8. květen 2015 uživatelem vendelinek Citovat
Almanil Odesláno 8. květen 2015 Odesláno 8. květen 2015 Odvezl jsem sekačku do servisu, nakoupil doplňky do nové domácnosti a odpoledne jsme vyjeli s malou do Zoo - než usla, tak jsme stihli aspoň opice ale každopádně Lešná je hezčí, než Kopeček. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. květen 2015 Odesláno 8. květen 2015 prahu mam projitoubrno, olmik dvur takynejbizssi je prej v jihlave takze dasi vylet tamjinam nam fabrika rano nakourila krasnych 40 minut prescas - sel sem spat v 6:30 a uzv 9 sem vstavalbudicek fakt prijemnej pak Den zachranaru co se tu kazdorocne porada kolem 13:00 obed jedna rychla pizza a smer do garaze/kulny trochu pokliditskoncil sem asi v 5 hodin kdy sem si pres net pustil borice mytu a vytuhnul sem u toho - v 19:00 smer kmochuv ostrov na - deda ,ůadek ilegal band - ted ohnostroj a posilnen asi 7 kozliky 11° smer domovtakze ted sedim doma u PC - kouknu na net co novyho a zitra nejdriv v 11 budicek Citovat
MilanF1 Odesláno 8. květen 2015 Odesláno 8. květen 2015 Po baráku za natahaly a zapojily nové odpady a začala se natahovat a posvařovat nová voda. Potom jsem ještě jel koupit chybějící nástěnky a další věci k vodě. Pokud se zadaří, rád bych tu vodu zítra dodělal. Ale uvidíme, zda se mi bude chtít. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 o5 dělám v práci trubky včera jsem je dělal taky. . . ale bylo to veselejší(+100% za svátek) a kdybych tady zítra nebyl (což je skoro nemožné :) ) tak budu dělat trubky odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 ja leduju a leduju a leduju. Abych do srazu aspon zacal trosku chodit Citovat
OK406 Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 I když se skutek se stal včera a to, že jsme společně s bráchou a jeho synkem šli pochoch Vorařská 50. Počasí nám přálo a mohu říci, že trasy byly vzkusně vymyšlené krásnou krajinou okolo Týna nad Vltavou. Bylo možno jít pěšky, ale i na kole . Šli jsme 20 km. Citovat
radim.1008 Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 Včera jsem nedělal nic. Byl jsem kamarádovi na svatbě, která se navýsost povedla. Citovat
Haryk Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 já nic, ale dcera v Jeseníku na karate- 1 místo ve své kategorii musím se pochlubit no Citovat
Stejsn Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 Já maluju byt. To by člověk neřek, jaká dřina je malování blbýho 2+kk... Citovat
OK406 Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 Vím, co je to malovat. Vloni jsem maloval taky. Jinak dneska jsme opět vařil. Není nikdo, kdo by vařil . Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 (upraveno) no ja dnes jen folii na zadni okno na saxinu (vic nevyzbylo jednu sem totalne znicil) opravil zamek u ridiceodstranil asi tunu silikonu z kliky dveri - nabouchal sem origo klipy ze 108 /107, Ayga, C1) - divny ze na saxinu pasujouuchycena baterie do drzakunove gumy na vyfukproste takova normalni prdel s autem Upraveno 9. květen 2015 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Milan+ Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 Já dnes lehce zrenovoval světlo do altánu,myl wapkou schody do baráku a včera velká očista altánu a večer pivko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.