Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

http://www.autohvezdy.cz/peugeot-406-22-hdi-cr-skniha-23957

Co si myslite (cenu nekomentuji) o tomto aute? Registrace 10/2003, ale pred poslednim faceliftem, tzn r.v. 2002, v Cebii je vyroba 9/2003). Prodavala se u nas tato modra kuze? V zaznamu jsou 3 opravy, 2 v dubnu/kvetnu 2011 za cca 32 tis Kc, kdy v Cebii konci zaznam km na 156tis, ted to ma 197tis km, dalsi oprava za cca 30tis Kc v lednu 2013. Na fotce nesedi slicovani zadniho kufru, pokud to neni fotka s nedovrenym kufrem. Fotka volantu OK, neni moc osoupany, stejne tak sedacka ridice vypada velmi slusne, na kuzi malo osoupane. Ma zvlastni loketni operku. Vcetne navigace, ale bez xenonu.

Pripada mi to jako predelavka modelu 2003 (nepodareny facelift) na puvodni (Pininfarina) cumak...

Dik.

[upravil dne 19/7/14 12:33 od Igor]

Odesláno

Kůže se prodávala, mezi coupátkáři (podobně jako polokůže) ceněna pro malý výskyt. Zjev auta a díly odpovídají origo výrobě. S tím nárazníkem nevím, tenhle se dával skoro po celou dobu i po faceliftu který zmiňuješ. Např podobně jsou na tom Bremba/Lucas. Je to v těchto letech namixované a nějaký sys jsem v tom nenašel. Origo stav se zjišťuje v Servicebox podle VIN. Jinak tato HDi bývají hodně opotřebovaná, tak je co nejpodrobnější prohlídka před koupí nutná...

Odesláno

Dik. Jak opotrebovane HDi? Ja mam sedana r.v. 2001 s timto motorem, najeto (vlastnich, od \" narozeni\") pres 230tis km, krome vymeny pumpy v cca 150tis zadny problem a slape jako hodinky. Dik

Odesláno

jako urcite bych to projel, pokud clovek zna 2.2 HDi, tak urcite zjisti, jestli to nejede tak jak ma, jinak u coupe 2.2 HDi mam ted nejak 170t km (a i kdyz je to tazeny z nemecka tak to +- sedi) , u 607 mame najeto 210t km (tam taky km sedi) a zatim to nevypada, ze by to bylo nejak opotrebovany. samozrejme kupovat neco z bazaru znamena, ze nevis jak se k tomu puvodni majitel choval a i kdyz to muze mit jen 150t km, tak uz muze byt motor \"sedreny\", v bazaru je to pokazde o stesti na jaky kousek narazis a jestli se mu majitel venoval a nehonil to studeny

Odesláno

Podle mě rozdíly v odstínech jednotlivých dílů - hlavně na pravé straně ( viz např obr. 9 ) . Vlevo zase spasování dveří a samozřejmě spasování kufru... musíš na to kouknout na živo.

Odesláno

Navigace ve 406 je v dnešní době nanic. Byly pro ni mapy jen pro západní evropu. Xenony se do 406 coupe nikdy z výroby nedávali. Přední nárazník už by měl mít kulatý mlhovky podle serviceboxu. Takže byl měněn. Datum výroby 22.10.2003

Jinak introš vypadá na ty km v super stavu. Jsou tam i origo koberce.

P.S. VIN: VF38C4HXF81634996

[upravil dne 17/7/14 21:09 od Dave_k]

Odesláno
Shlednuto v realu, na projizdku ani nedoslo, kdyz jsem videl tu zbastlenou karosarinu...behem minuty jsem odjel.

Absolutne OFF TOPIC :o

Bohužel když už je to takhle vidět na fotkách tak realita bývá krutá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...