agresssor Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 2sagic: No vzhledem k tomu ze v historii je mam dojem bud jedno nebo dve vlakna proti strakimu tak si nemyslim ze to je nejaky vykrik do temnoty. Zase na druhou stranu se mi libi tvuj nazor v tom ze by alex pokud dela do chip tuningu mohl nabidnout sve sluzby, myslim ze by to bylo oziveni pro vsechny. Citovat
oddie Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Způsob, jakým sem dotyčný vlezl je sice poněkud srabský, ale rčení \"Jednooký slepých králem\" sedí v tomto případě 100% jak pr*el na hrnec. A nikdy mě v téhle souvislosti nepřestane překvapovat, jak primitivně a stádně fungují internetová fóra. V podstatě stačí si někde udělat auru \"odborníka\", a nepotřebujete na to ani žádné super znalosti, a nabalí se na vás hejno zaslepených uctívačů. A pak si můžete dovolit naprosto cokoliv, a hejno uctívačů spolehlivě uklove každého, kdo se ozve s pochybami nebo dokonce s nějakým konkrétním argumentem. Vyzkoušeno leckde, ale na automobilových fórech ve spojení se kšeftem to má pro daného \"odborníka\" kouzlo ještě v tom, že když něco zprasí, napálený zákazník nemá reálnou šanci na reklamaci, protože hejno uctívačů jej uklove a on nechce riskovat přijít o členství v takové \"super\" komunitě. Zapomeňte na to, že nějaký podobný šmoula dělá reverzní inženýring jednotek osobně. Na to jsou potřeba znalosti v úplně jiných řádech, než mají podobní sotva vyučení šmoulové k dispozici. V tomto ohledu naprosto nechápu, že jim to leckdy žerou lidé se znalostmi o řád vyššími, ve svém oboru 1000x úspěšnější, leckdy i vysoce kvalifikovaní programátoři si nechají o počítači (!) nakecat úplné nesmysly (!!) od joudy, který jim znalostmi nesahá ani po kotníky(!!!), a ještě jej na fóru zaslepeně do krve hájí (!!!!). Nevím, kdo je dotyčný, co tohle téma založil, a je mi to srdečně u pr.... Ale velkou pravdu má v tom, že ať si vyberete na trhu prakticky jakoukoliv podobnou firmu i se \"zkušenostmi více než 10 let\" úprav lecčeho, v 99% se jedná o přematlávače dat, kterým rozumí v nejlepším případě velmi povrchně. Nikdo z nich nemá rozsáhlé znalosti assembleru a ty \"úpravy každé jednotky na míru\" naklikávají ve více či méně zdařilém přematlávacím softwaru, který někdo pro podobné šmouly stvořil (protože je to dobrý kšeft). A klidně bych si vsadil na to, že on sám je úplně stejný, v plně nejlepším případě je Jednookým mezi těmito šmouly. Citovat
Haryk Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 mně asi mrskne mrtvička, VIP-trička-a co dál, pivo na srazu? taky se kupuje levněji než prodává Strakim to začalo a skončí to v aréně??? proboha, dyť jsme jenom LIDI nebo ne! Citovat
ChouLu Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Alex: VPS za litr na rok je pro web o pár stovkách lidí denně a né kde je 3-5 tisíc unikátních uživatelů za den. Trička NAVY jsou vyrobená z 320g! čisté bavlny s vyšitým! logem klubu... Nemluvě o tom, že vedeme transparentní účetnictví... tak jakápak malá domů? Když o tom hovno víš, tak to prosímtě nekomentuj... Citovat
subin Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Nestačím se divit O autech něco málo vím,ale !! vaše chování mi občas přijde jako by jste potřebovali doktora. TOHO přes hlavu!! Pokud Straki udělal chybu OK stát se může a osobně si myslím, že by i komunikoval,ale vaše výlevy zde a hlavě důkazy které jste zde zatím doložily neobstojí nikde. Pokud si myslíš a jsi přesvědčen o tom, že se stala chyba není nic snažšího,\" než zadat zpracovat posudek někomu, kdo tomu opravdu rozumí a jehož písemný posudek má nějakou váhu a dle výsledku posudku postupovat. Takovéto očerňování, bez podložených důkazů, na internetovém fóru je jen ,dle mne snaha očerňovat konkurenci\"a snaha vydělat si někde, kde třeba kvete pšenka někomu jinému! (a to můžeš být ve skutečnosti opravdový odborník, bez nadsázky) Osobně Strakiho neznám, ani jeho služby nepotřebuji. Pokud by jsi napadl podobným způsobem mne , okamžitě bych tě žaloval o poškození dobrého jména, ušlý zisk atd.( at to dělám v obchodu s os. vozy a náhradními díly, jen s dost jiným zaměřením než vozy o kterých se tu bavíš nebo tyto vozy běžně potkáváš) Fyzické napadení , internetového hrdiny, by byla pro mne ztráta času(asi tak jako pro všechny členy tohoto fóra). Pokud zde nemáš nic jiného , než rádoby stažené a nepodložené důkazy,bylo by lepší celou záležitost řešit se strakim, než zde. Mimo jiné, když tu hájíte čipy,FAP,DPF apod. měli by jste si uvědomit jednu zásadní věc: Každé vozidlo je homologované tak jak vyjede z továrny,jakýkoliv zásah do konstrukce vozu( do ECU, nebo mechanických věcí, výfukový systém, vytváření směsy,přeplňování a výsledný výkon) dle litery zákona způsobuje vozidlo nezpůsobilým k provozu. Zatím máte oba štěstí, \"kde není žalobce,není ani soudce\" ,ale doba jde dopředu a je jen otázkou času, kdy po podobných úpravách začnou jít STK a pojišťovny. Jsem dokonce přesvědčen, že i ty máš nespokojené zákazníky(takový je obchod ve službách a u aut obzvlášť), jen se tu o nich neví a nemluvý. Takže bych začal asi tím, že bych se prezentoval(admini určitě v tomto případě nesmáznou jako nepovolenou reklamu) a začal bych zde normálně řešit daný problém a ne hned o někom říkat, že je prase A ber to jako dobrou radu A věř, že si s tebou nebo i se strakim rád o autech pokecám, pro mne je to něco čím žiju už bez mála 20 let ... a to do toho počítám teda i motorky. Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Způsob, jakým sem dotyčný vlezl je sice poněkud srabský, ale rčení \"Jednooký slepých králem\" sedí v tomto případě 100% jak pr*el na hrnec. A nikdy mě v téhle souvislosti nepřestane překvapovat, jak primitivně a stádně fungují internetová fóra. V podstatě stačí si někde udělat auru \"odborníka\", a nepotřebujete na to ani žádné super znalosti, a nabalí se na vás hejno zaslepených uctívačů. A pak si můžete dovolit naprosto cokoliv, a hejno uctívačů spolehlivě uklove každého, kdo se ozve s pochybami nebo dokonce s nějakým konkrétním argumentem. Vyzkoušeno leckde, ale na automobilových fórech ve spojení se kšeftem to má pro daného \"odborníka\" kouzlo ještě v tom, že když něco zprasí, napálený zákazník nemá reálnou šanci na reklamaci, protože hejno uctívačů jej uklove a on nechce riskovat přijít o členství v takové \"super\" komunitě. Zapomeňte na to, že nějaký podobný šmoula dělá reverzní inženýring jednotek osobně. Na to jsou potřeba znalosti v úplně jiných řádech, než mají podobní sotva vyučení šmoulové k dispozici. V tomto ohledu naprosto nechápu, že jim to leckdy žerou lidé se znalostmi o řád vyššími, ve svém oboru 1000x úspěšnější, leckdy i vysoce kvalifikovaní programátoři si nechají o počítači (!) nakecat úplné nesmysly (!!) od joudy, který jim znalostmi nesahá ani po kotníky(!!!), a ještě jej na fóru zaslepeně do krve hájí (!). Nevím, kdo je dotyčný, co tohle téma založil, a je mi to srdečně u pr.... Ale velkou pravdu má v tom, že ať si vyberete na trhu prakticky jakoukoliv podobnou firmu i se \"zkušenostmi více než 10 let\" úprav lecčeho, v 99% se jedná o přematlávače dat, kterým rozumí v nejlepším případě velmi povrchně. Nikdo z nich nemá rozsáhlé znalosti assembleru a ty \"úpravy každé jednotky na míru\" naklikávají ve více či méně zdařilém přematlávacím softwaru, který někdo pro podobné šmouly stvořil (protože je to dobrý kšeft). A klidně bych si vsadil na to, že on sám je úplně stejný, v plně nejlepším případě je Jednookým mezi těmito šmouly. no do prde** ... Citovat
Péťa Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Hlavně, že všichni potřebují chip. Já si pořád myslím, že konstruktéři se zamysleli nad všemi důsledky a auto naladili tak, aby byl ideální poměr výkon x životnost. Hodně mi to připomíná zlepšovatelské hnutí, to byl (je) taky pěkný paskvil. K tématu: Vzpomínám si na několik témat o strakim a vždy se mu nejvíc vyčítalo, že nekomunikuje. Škoda... [upravil dne 6.7.2014 20:52 od Peta] Citovat
Haryk Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 subin: :super:super řekl bych Howgh Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 @ Peta : a zjevně ty témata nepo(mo)hly... Citovat
Medvěd Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Péťo - už podruhé mi dneska mluvíš z duše. Oddieho pravdu netřeba komentovat, ta prostě 100% sedí Citovat
Kubajz.B Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Oddie ma pravdu a je to k smichu. Cele forum je o nicem a jedna velka saskarna. Straki je vicemene jedinej klubak co ,,chipuje\'\' auta. Jakmile jde o prachy a kseft to komunikuje, jakmile potrebujes neco jineho tak je mrtvej brouk. Misto aby se lidi zamysleli nad tim, ze nekomu to udelal na nic, tak radsi dotycneho ukamenujou, protoze pan ing. Straki je buh a všichni si tu nad nim můžou ušulit honíky... Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Celej ten peugeot club je plnej šašků! už jen se směju tomu zjištování IP adresy ) k čemu ti to je šašku, mě to je pro smích, když něco posral straki tak se k tomu postavím čelem a ne že se najednou k ničemu nebudu vyjadřovat, a snažit se pouštět do člověka kterej vám tady jasně poukázal u 406 že to prostě posral. Je vidět že jste sežraly všechnu moudrost a všude jste byly všeználkové. Citovat
Kubajz.B Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Nejlepsi je, ze neprizna chybu a jeste to zacne zakryvat tim, ze stacel km, ale uz nerekne proc. Od takoveho cloveka bych si nenechal nachipovat ani psa. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Celej ten peugeot club je plnej šašků! už jen se směju tomu zjištování IP adresy ) k čemu ti to je šašku, mě to je pro smích, když něco posral straki tak se k tomu postavím čelem a ne že se najednou k ničemu nebudu vyjadřovat, a snažit se pouštět do člověka kterej vám tady jasně poukázal u 406 že to prostě posral. Je vidět že jste sežraly všechnu moudrost a všude jste byly všeználkové. Hele ty chytrolíne, přijdeš sem jen tak na konec a budeš tu pouštět rozumy? Za ty šašky a tvoje vyjadřování máš výstrahu!! Laskavě se zklidni [upravil dne 6/7/14 22:51 od Radek Hurvajz] Citovat
Kubajz.B Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 A v cem nema pravdu? Ze se sem registroval clovek kvuli tomu, aby poukazal na to, jake umelecke vytvory straki dela? Nevim co je na tom spatneho, a hned patrat po IP adrese a odkud je, to je ubohost. Cela sprava fora mi pripada, jak za minuleho rezimu. Reknes neco co se nam nelibi, budes bit. Pritom tato hala byla nase..... Citovat
ChouLu Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Při registraci souhlasíš s podmínkami, které tam jsou napsané, mimojiné i potvrzuješ, že tebou zadané údaje jsou pravdivé... v tomto případě není pravdivé jméno, příjmení, ulice a město... Pokud bych šel hodně do detailu, tak tento účet může admin okamžitě smazat Citovat
Kubajz.B Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 On snad vypisuje pri registraci č.op a vy ho pak kontrolujete? Nenech se vysmát Citovat
alex44 Odesláno 6. červenec 2014 Autor Odesláno 6. červenec 2014 Způsob, jakým sem dotyčný vlezl je sice poněkud srabský, ale rčení \"Jednooký slepých králem\" sedí v tomto případě 100% jak pr*el na hrnec. A nikdy mě v téhle souvislosti nepřestane překvapovat, jak primitivně a stádně fungují internetová fóra. V podstatě stačí si někde udělat auru \"odborníka\", a nepotřebujete na to ani žádné super znalosti, a nabalí se na vás hejno zaslepených uctívačů. A pak si můžete dovolit naprosto cokoliv, a hejno uctívačů spolehlivě uklove každého, kdo se ozve s pochybami nebo dokonce s nějakým konkrétním argumentem. Vyzkoušeno leckde, ale na automobilových fórech ve spojení se kšeftem to má pro daného \"odborníka\" kouzlo ještě v tom, že když něco zprasí, napálený zákazník nemá reálnou šanci na reklamaci, protože hejno uctívačů jej uklove a on nechce riskovat přijít o členství v takové \"super\" komunitě. Zapomeňte na to, že nějaký podobný šmoula dělá reverzní inženýring jednotek osobně. Na to jsou potřeba znalosti v úplně jiných řádech, než mají podobní sotva vyučení šmoulové k dispozici. V tomto ohledu naprosto nechápu, že jim to leckdy žerou lidé se znalostmi o řád vyššími, ve svém oboru 1000x úspěšnější, leckdy i vysoce kvalifikovaní programátoři si nechají o počítači (!) nakecat úplné nesmysly (!!) od joudy, který jim znalostmi nesahá ani po kotníky(!!!), a ještě jej na fóru zaslepeně do krve hájí (!). Nevím, kdo je dotyčný, co tohle téma založil, a je mi to srdečně u pr.... Ale velkou pravdu má v tom, že ať si vyberete na trhu prakticky jakoukoliv podobnou firmu i se \"zkušenostmi více než 10 let\" úprav lecčeho, v 99% se jedná o přematlávače dat, kterým rozumí v nejlepším případě velmi povrchně. Nikdo z nich nemá rozsáhlé znalosti assembleru a ty \"úpravy každé jednotky na míru\" naklikávají ve více či méně zdařilém přematlávacím softwaru, který někdo pro podobné šmouly stvořil (protože je to dobrý kšeft). A klidně bych si vsadil na to, že on sám je úplně stejný, v plně nejlepším případě je Jednookým mezi těmito šmouly. v něčem s tebou nemohu souhlasit : znalosti assembleru nejsou k ladění aut potřeba, protože už xx let dělají výrobci systémů at už Bosch, Siemens, Delphi apod svoje systemy laditelne uživatelem který dostane konfigurační data a zabývá se pouze jejich parametrizací. výrobce se na zkušebně nezabývá tvorbou řídídího programu ale jen laděním parametrů ,a to je něco jiného ... co se týká editačních softwarů tak některé jsou vysoce sofistikované a pokud máš k dispozici patřičný konfigurační popis dat tak jsi schopen editovat ty samé věci co výrobce.. další kapitola jsou volně programovatelné ecu jako třeba Halltech, Motec a další , tam taky výrobce poskytuje editační software k vlastnímu ladění .více třeba zde : http://www.motec.com.au/software/latestreleases/ ale pravdou je že je to povětšinou reverzní koumání a šmoulení ,ovšem v situaci kdy výrobce aut neposkytuje a nikdy nebude poskytovat volně konfigurační data ,to bohužel jinak nejde jinak zde screen z konfigurace sw v audi 30tdi (nenáviděný koncern :-)) schválně si všimni kolik různých možnoistí jue tam jen k nastavení egr ventilu to superadmin : otázka kdo co hulí , pije či fetuje mi přijde stejně primitivní jako když se zeptáš jestli je někdo Cikán , a při vší úctě , většinou ji vyslovují lidé kteří to nemají v hlavě úplně v pořádku [upravil dne 6/7/14 22:07 od alex44] Citovat
ChouLu Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 On snad vypisuje pri registraci č.op a vy ho pak kontrolujete? Nenech se vysmát jmeno a příjmení typu xxaxaxax atd asi opravdu nebude reálné... Citovat
Kubajz.B Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Neni nejak podivne, ze straki ani nemel tu snahu sem za cely den dat na svoji obhajobu jeden prispevek? Mlceni znamena souhlas asi koukam. Tak si otevrete oci zabednenci jakeho mate inzenyra na chipy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.